3/10/17

Κανένας κίνδυνος από το Τσέρνομπιλ



12 σχόλια:

  1. Μα δεν έφταιγε η Εσσδ για το Τσερνόμπιλ έτσι απεφάνθη ο Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ιστορικά αποδεκτό ότι μέρος από τα μέλη, φίλους κλπ του ΚΚΕ αποχώρησαν από το κόμμα αυτό από το 1968 και συνέστησαν το ΚΚΕ Εσωτερικού που έλαβε αργότερα την ονομασία Ελληνική Αριστερά, ΣΥΝ. και τελικά Σύριζα.Προφανώς και ο Θανάσης Καρτερός ήταν κάποτε στο ΚΚΕ δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και ευθυγραμμίζονταν με την πολιτική γραμμή του κόμματος αυτού .
    Διαπιστώνω όμως μια ανακολουθία από τον Αntpik και την επισημαίνω.
    Λοιπόν κύριε Antpik
    Προβάλλεις το πρωτοσέλιδο μια εφημερίδας της τότε εποχής και μας δείχνεις ότι πρόκειται για τον Ριζοσπάστη. Πολύ καλά κάνεις. Συμφωνώ απόλυτα.Και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.
    Πάμε τώρα λίγο πιο πάνω από το ολοσέλιδο του Ριζοσπάστη και βλέπουμε δυο αποσπάσματα εφημερίδων που καυτηριάζουν τον Καρτερό για την τότε στάση του. Πάλι καλά κάνεις.
    Όμως Antpik γιατί ξέχασες να μας δείξεις ποιες είναι αυτές οι εφημερίδες;
    Γιατί Antpik αποσιωπάς τις ονομασίες αυτών των εφημερίδων;
    Να πω ότι φταίει ο δαίμων του τυπογραφείου;
    Αποφεύγω να διατυπώσω συμπεράσματα
    Όμως ζητείται πειστική απάντηση για αυτήν την ανακολουθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος το γεγονός της έκρηξης του πυρηνικού αντιδραστήρα στο Τσερνόμπιλ το 1986 είχε γίνει κατά μήνα Απρίλιο σωστά; Λίγο νωρίς δεν το βάλατε το...αφιέρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Antpic, Υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής !! Μπους,μπλαιρ παοελλ!
    Και τι θέλεις να πεις!
    Ηγέτες και η δομές τους λένε ψέματα.μαθε να διακρίνεις τα σταχια από τα άχυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσέρνομπιλ και πόλεμος της Σερβίας είναι οι μεγάλες αιτίες που ο καρκίνος θερίζει με μένος, ακόμη και βρέφη στα Βαλκάνια. Επίσης και η Φουκοσίμα που ήταν ισχυρότερη από των Ρώσων(θα το καταλάβουν οι ντόπιοι αργότερα) Κάποιοι λένε ''ζούμε στον 21ο αιώνα, δεν γίνονται αυτά'', εγώ τους λέω τίποτα δεν είναι παλιό και τίποτα καινούριο, όλα κάνουν τον κύκλο τους, ειδικά ο καρκίνος είναι άχρονος όπως οι πέτρες, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ένα κλίκ είναι γι'αυτούς να μας στείλουν σε μια λίθινη εποχή ή σε μια εξελίξιμη εποχή.

    ΥΓ: Το τι λέει ο κάθε αποτυχημένος κομμουνιστής ή ο κάθε συντηρητικός δεξιός ή ο κάθε φιλελες κεντρώος, το ακούω βερεσέ, η ίδια βλακεία θα φτάσει στα αφτιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει το σχόλιο σου με το άρθρο σε παρακαλώ εξήγησε μας

      Διαγραφή
    2. Ότι το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και όχι σε σειρήνες που αποσπούν την προσοχή του κόσμου.

      Διαγραφή
  6. Το προβλημα με τους Αριστερους (ολων των χρωματισμων: Κουμουνιστες (sic), Αριστεροι, Τροτσκιστες, Μαρξιστες, και δε συμαζευεται) δεν ειναι οτι ειναι απιστοι. Το αντιθετο, ειναι οι πλεον ευπιστοι καθως αποδεχονται οτι ακροτητα και παραλογισμο αρκει να ικανοποιειται μεσα τους ενα αοριστο, ουτοπικο ιδεωδες περι "κακων" πλουτοκρατων που θελουν να αφαιμαξουν το "λαο".
    Συντροφοι, ξεκινηστε να σκεφτεστε με πιο κριτικο πνευμα. Μην αφηνεστε στη δημαγωγια των λιγων εξ υμων που μισθωνονται απο συμφεροντα πολυ μεγαλα και για σκοτεινους σκοπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Α Β.
      Το τραγικο η γελοιο (διαλεξε οτι θελεις) ειναι οτι με τα αοριστα η ουτοπικα 'ιδεωδη' δεν γεμιζει το στομαχι.
      Αναγκαστικα λοιπον η 'επαναστασις' κανει διαλλειμα για καμμια καπιταλιστικη μπριζολα ενω απαραιτητα πριν ξυπνησουμε για τις απογευματινες 'δρασεις' πρεπει να τον πιουμε το αστικοφραπε.
      Ειμαι βεβαιος οτι πλην ολιγων εξαιρεσεων,κατα βαθος ειναι με το μερος των 'πλουτοκρατων' που δουλεψαν σαν μαλακες για να φτιαξουν αυτα που τωρα σαν καμαρωτοι διανοι απολαμβανουν.
      Μια απλη ματια το αποδεικνυει.
      Υ.Γ. Κανω διαλλειμα στην επανασταση για καμμια βουτια στην πισινα,

      Διαγραφή
    2. Ναιας μου θύμισες ένα παλιο τραγούδι, νομίζω το έλεγε ο Κοκκοτας. "όλα παν καλά το συστημα το επιτρέπει. έχουμε έξω αριστερά μυαλά και έξω δεξιά την τσέπη".

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.