24/10/17

Η Ελλάδα διολισθαίνει προς την χειρότερη περίοδο μετά τον εμφύλιο - Τάγματα εφόδου αριστεροφασιστών δρουν στην Αθήνα με την κάλυψη της κυβέρνησης

ΤΩΡΑ Η ΕΛ.ΑΣ. ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ
Επίθεση στο Μοναστηράκι: Ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν περιπολίες αναζητώντας τα θύματά τους

«Ομάδες ελέγχων» αποτελούμενες από 30-40 άτομα είχαν δημιουργήσει οι κουκουλοφόροι την περασμένη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.
Κάθε μία, «περιπολούσε» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας  τσεκάροντας τους πολίτες προκειμένου να εντοπίσει φασίστες ή μέλη της Χρυσής Αυγής. Στο στόχαστρο έμπαιναν κοντοκουρεμένοι πολίτες με συγκεκριμένα ενδυματολογικά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αναζητούσαν άτομα που συμμετείχαν στην συγκέντρωση κατά του νόμου για την αλλαγή φύλλου. Κάπως έτσι έπεσαν στα χέρια των αντιεξουσιαστών και οι δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων.
«Ήταν δύο νεαροί με πολιτικά. Είχαν ψωνίσει σε μαγαζί με στρατιωτικά είδη. Τότε τους επιτέθηκαν, τους χτυπούσαν με καδρόνια και κάποια στιγμή τους απείλησαν πως θα τους σκοτώσουν», ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής που τους βοήθησε. Οι νεαροί βρέθηκαν στο Μοναστηράκι για να αγοράσουν εξοπλισμό και ρουχισμό για την σχολή τους, όταν τους επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι. 

Τώρα η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει να βρει τους δράστες
Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής για να εντοπίσουν τους δράστες,Πάντως η ΕΛ.ΑΣ δέχθηκε έντονη κριτική για την απουσία της από το σημείο που σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός των πολιτών.  
Μόνο ένας καταστηματάρχης τους βοήθησε 
Συνολικά οι αντιεξουσιαστικές «ομάδες ελέγχων», προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν οκτώ συνολικά πολίτες, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός έλλειψης αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, όταν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων έκλειναν τις πόρτες τους βλέποντας τους νεαρούς να αιμορραγούν και να καταδιώκονται από τους κουκουλοφόρους, Τελικά μόλις ένας τους βοήθησε.
Ο Σ.Π., ιδιοκτήτης του καταστήματος με τουριστικά είδη στο οποίο βρήκαν «καταφύγιο» μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο. «Έγινε μία φασαρία στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Άρχισαν να κλείνουν τα μαγαζιά το ένα μετά το άλλο. Ξαφνικά οι δόκιμοι έτρεχαν προς τα επάνω γιατί τους είχαν χτυπήσει στο κεφάλι. Μπήκαν μέσα στο μαγαζί μου. Τους κράτησα να συνέλθουν και να σκουπίσουν τα αίματα που είχαν στα πρόσωπά τους. Μου είπαν πως τους επιτέθηκαν χωρίς αιτία», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν χτυπημένοι στο κεφάλι. Έτρεχε αίμα και ήταν σε κατάσταση σοκ γιατί ήταν νεαρά παιδιά. Στη συνέχεια πήραμε τηλέφωνο τα ΕΚΑΒ και τη σχολή τους για να ενημερώσουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είναι επαρκής η αστυνόμευση. Μία ομάδα 30 ατόμων έκλεισε 100 μαγαζιά».
Πηγή: Επίθεση στο Μοναστηράκι: Ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν περιπολίες αναζητώντας τα θύματά τους | iefimerida.gr 

19 σχόλια:

  1. κ. Σάββα Καλεντερίδη
    Για αυτή την ανάρτηση έκανα χθες ένα μικρό κείμενο αποκλειστικά με κάποιες (3-4) ερωτήσεις διευκρινιστικές.Δεν δημοσιοποιήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Σάββα Καλεντερίδη
    Για αυτή την ανάρτηση έκανα χθες ένα μικρό κείμενο αποκλειστικά με κάποιες (3-4) ερωτήσεις διευκρινιστικές.Δεν δημοσιοποιήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί τάγματα εφόδου και ...ιστοφασιστες; Έννοιες που οι κομμουνιστές επικοινωνιακά της συνέδεσαν με όλες τις αποχρώσεις της δεξιάς;;; Αυτοί οι αλήτες ευθαρσώς αυτοπροσδιορίζονται δημοκράτες αριστεροί, άναρχο κομμουνιστές και συνιστώσες της κυβερνήτικης παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αυτή η επιδιωκόμενη σύγχυση; Δημοκράτες ήταν οι αλήτες... Ποτέ άλλοτε τα ΜΜΕ έδωσαν τέτοια πλατφόρμα δημοσιότητας οπως στο παρακρατικό ΚΕΕΡΦΑ, στο Ρουβικωνα κλπ... Η συνεργασία της κομματικής αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ σε άψογη συνεργασία με τους παρακρατικούς βραχίονες των κυβερνητικών συνιστωσων...Στο Μοναστηράκι η αστυνομια ήταν εξάφανισμενη, στην Συγγρου οπως δείχνει το βίντεο, οι μπαχαλακιδες του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησαν τις μηχανές τους, το περιπολικό έλεγξε ποιοι ήταν και έφυγε τρέχοντας και αυτοί προχώρησαν την επίθεση στη ρυπαρή φυλλάδα Έθνος και στις ανυπεράσπιστες παρκαρισμένος μηχανές....Το σάπιο καθεστώς υποθάλπτει αυτή την τρομοκρατία. Οπως αναφέρει παραδόξως την αλήθεια το άρθρο, οι αλήτες «αναρχοκομμονιστοδημοκρατες» Συριζαίοι, έψαχναν Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής να δολοφονήσουν..Το λένε ανοικτά σε όλους τους τόνους και το δημοσιοποιούν ανερυθρίαστα όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ...Είναι προφανές ότι κάποια στιγμή θα επανηληφθει το μοιραίο...Είναι ντροπή για όλο τον καθεστωτικό πολιτικό υπόκοσμο αυτή η κατάσταση και για τους ραγιάδες που τους ανέχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο η ελληνική κοινωνία δεν αντιδρά απέναντι σε αυτές τις παρανοϊκές εγκληματικές ομάδες τόσο αυτές θα αποθρασύνονται με αποτέλεσμα πραγματικά να φτάσουμε στα πρόθυρα ενός ιδιότυπου πολέμου με καθόλου ιδεολογικά κίνητρα. Δεν θα είναι δηλαδή μία ένοπλη ιδεολογική αντιπαράθεση αλλά κάποιοι παρανοϊκοί απλά θα κτυπουν όποιον ενδυματολογικά δεν τον εγκρινουν και κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έγινε ούτε στον εμφύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνία πώς να αντιδράσει;
      Με λιντσάρισμα;
      Η τήρηση της τάξεως είναι καθήκον της Αστυνομίας, η οποία είναι πλέον γνωστό δεν ενεργεί.
      Πολιτική και φυσική ηγεσία έχουν ασύγγνωστη ευθύνη.

      Διαγραφή
    2. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Διαλυομένου τού κράτους, είναι φυσικό να επικρατεί αναρχία. Και βέβαια η τήρηση της τάξεως είναι καθήκον της Αστυνομίας και όχι τής κοινωνίας, η οποία την πληρώνει με τούς φόρους της.

      Δράττομαι τής ευκαιρίας να θυμίσω ότι τα Εξάρχεια δεν είναι απλώς ένα άβατο μπαχαλάκηδων, όπως ίσως κάποτε, αλλά μία πολύ επικίνδυνη περιοχή, στην οποία κουμάντο κάνουν κυρίως Αλβανοί εγκληματίες και ίσως όχι μόνον εγκληματίες, αλλά άνθρωποι τού UCC με βαρύ οπλισμό. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα άβατα, όπως ο καταυλισμός τσιγγάνων στο Μενίδι και ενδεχομένως και αλλού.

      Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι την περιγράφει το άρθρο.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το θάρρος σας να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Δυστυχώς η χώρα διολισθαίνει στο χάος, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία
    το αντιδημοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς του εθνομηδενιστή Τσίπρα και ψευτοπατριώτη Καμμένου.
    Είναι ικανοί να αιματοκυλίσουν την χώρα για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ταγματασφαλίτες του αριστερού παρακράτους βιαιοπραγούν και καταστρέφουν.
    Παράλληλα οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου φροντίζουν για την αποενοχοποίηση των τραμπούκων και την λασπολογία εις βάρος κάθε δημοκράτη πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πεμπτοφαλαγγίτες ήρθαν για να μείνουν και να διοικήσουν εν μέρει στις πόλεις. Χωνέψτε το ορισμένοι που νομίζετε πως η Αστυνομία θα κάνει το καθήκον της, εκεί που πιστεύουν πως είναι νταήδες, βαράνε αλύπητα σε κανένα συνταξιούχο και πολύ θα τους είναι, μέχρι να τους αναλάβουν κι αυτούς οι
    κρανοφόροι. Για το αν είναι αναρχικοί ή αριστεροί ή δεξιοί το ίδιο μου κάνει. Αφού μπορούν και κάνουν ό,τι κάνουν μπροστά στην ανύπαρκτη Αστυνομία, τότε όσοι ζείτε σε πόλεις να ετοιμάζεστε και για εφόδους στα σπίτια σας. Ακούγεται γραφικό, αλλά πείτε μου ποιός θα τους εμποδίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Unknown.
      Δηλαδη εννοεις οτι αυτοι που ζουν στην επαρχια θα ειναι ασφαλεις ;.
      Εκτος κι αν εχεις κατα νου τον επερχομενο εποικισμο της επαρχιας απο τους 'εισαγομενους',τοτε ναι,οχι μονον δεν θα τους ενοχλουν αλλα θα τους φυλανε κιολας.

      Διαγραφή
  8. Η συγκριση με τον εμφυλιο ειναι ατυχεστατη.Η αληθεια ειναι οτι σε μια περιοδο που περισευει η ανοησια θα δεις και "αναρχικους" και τιμωρους και αγανακτισμενους καθε ειδους.
    Ψυχραιμια αδερφια ας κανουμε μια επικληση στη λογικη και οχι "σπονδες" εις την υπερβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SS υπό την "προστασία" της ΕΛΑΣ, και οι γειτονιές πανελλήνια βορά στους λωποδύτες, φυσικά ούτε συζήτηση για τα σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. A Greek fabela where the criminals are better armed than the police. For those who had known the fabelas of Rio or Sao Paolo know that it took many operations by the army to kind of clean them up. Indeed the best place for the mafia to hide and operate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεμα ωρών για οποιοδήποτε σοβαρό κράτος να συλλάβει αυτούς τους αληταράδες που χτύπησαν τους Ευέλπιδες,δηλαδή ένστολα παιδια του λαού..Οσο το συζητάμε και το αναλύουμε πολιτικά αναγάγουμε τον κωλοπαιδαρισμο σε ιδεολογία...Καμια σχέση με αναρχικούς δεν εχουν.Στο ευρύτερο χουλιγκανισμό χώρο κατατάσσονται.Θλιβομαι με το γεγονός οτι σε άλλες εποχές το πλήθος θα τους είχε αναλάβει δεόντως.Αν υπήρχαν πραγματικοί αναρχικοί στην περιοχή θα τους είχαν συλλάβει οι ίδιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ Ή ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ??ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ 40 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΜΠΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ@@ ΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ??ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το περιβόητο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τι ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο στρατηγός της ΕΛΑΣ, υπεύθυνος για τα μέτρα οφείλει μία απάντηση για τον σχεδιασμό. Αποφασίζει το κλείσιμο του σταθμού μετρό Συντάγματος και κατευθύνει τους διαδηλωτές ενάντιους του ν/σ περί αλλάγής φύλου στο Μοναστηράκι. Επιτρέπει σε αναρχοκομμουνιστές γνωστής κατάληψης των εξαρχείων που ασκεί αυτή ακριβώς την πρακτική για μήνες πέριξ του πολυτεχνείου (ληστείες και ξυλοκόπημα σε όποιον φέρει εθνικά σύμβολα) να στήσουν ενέδρα. Διατάζει μονάδες της ΕΛΑΣ να ακολοθούν κατά πόδας ομάδες εθνικιστών και κυρίως τους μηχανοκίνητους και πρωτοεμφανιζόμενους. Γιατί? Εντολές πολιτικού προιστάμενου? Επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης (τρόμος στους αντιδρούντες)?
    Η ΣΣΕ πρέπει να ανακοινώσει αν οι αξιωματικοί μας ήταν ή όχι ένστολοι? Έχει μεγάλη σημασία.
    Ο υπουργός προπό αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης που αναλαμβάνει αν οι συμμορίτες επιτεθούν σε κάποιον από τους δεκάδες ένοπλους εγκληματίες που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας επειδή θα τον περάσουν για 'φασίστα'? Την περίπτωση με τους αλλοδαπούς εγκληματίες εμπόρους πλαστών εγγράφων που κυνήγησαν και πυροβόλησαν εντός κατάληψης στην Αχαρνών έτερους αλλοδαπούς -προ δύο εβδομάδων περίπου- την έχει υπόψη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.