23/10/17

Οι Ρώσοι υψώνουν τη σημαία τους σε μεγάλη κουρδική βάση στο καντόνι του Αφρίν - Βίντεο

Οι ρωσικές δυνάμεις ύψωσαν τη σημαία της Ρωσικής Ομοσπονδίας πάνω από μια σημαντική βάση που κρατούν οι κουρδικές πολιτοφυλακές στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου εν μέσω πρόσφατης επίσκεψης στην περιοχή μέσω ελικοπτέρων.
Πριν από δύο ημέρες, αναδείχθηκε βίντεο από πηγές των μέσων ενημέρωσης της αντιπολίτευσης που έδειξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις ύψωσαν τη ρωσική σημαία πάνω από την αεροπορική βάση Menagh που εδρεύει στη κρατούμενη από τους Κούρδους περιοχή του Afrin της βόρειας επαρχίας του Χαλεπίου. Κατέβασαν τη σημαία του κουρδικού YPG, η οποία κυμάτιζε προηγουμένως πάνω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την επίσκεψη των ρωσικών δυνάμεων στις τουρκικές και κουρδικές αρχές στο βόρειο Χαλέπι μέσω ελικόπτερων .

Προς το παρόν, οι στρατιωτικοί επικεφαλής της Ρωσίας, της Τουρκίας και των Κούρδων διαπραγματεύονται τη δημιουργία μιας ζώνης αποκλιμάκωσης στην περιοχή του Αφρίν που αποσκοπεί στον τερματισμό των εχθροπραξιών μεταξύ των δυνάμεων υπό την ηγεσία της Τουρκίας και των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού.

Μετάφραση από τα αγγλικά: Κριστιάν Ακκυριά


1 σχόλιο:

  1. τι αξία έχει το αφριν για την ρωσσία; Δεν έχει η βάση τόσο μεγάλη αξία, όσο ίσως να κρατούν αυτοί τις ισορροπίες ανάμεσα στους τούρκους και τους κούρδους, αντί των αμερικανών. Τη σκαπούλαρε το αφριν για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.