2/1/18

Αυτός είναι ένας οπαδός του Τσαβούσογλου, που απειλεί την Ελλάδα - Τούρκος περιμένει στη στέγη τον Αϊ Βασίλη – Δείτε γιατί (βίντεο)

Τι άλλο θα δούμε! Ένας Τούρκος, πιστός μουσουλμάνος, απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του, κρατώντας στο χέρι του ένα... ρόπαλο. Μιλώντας στην κάμερα, λέει ότι θα περιμένει το βράδυ, όχι για να χτυπήσει με το ρόπαλο τον Άγιο Βασίλη, αλλά για να τον... συνετίσει και να τον πείσει να γίνει μουσουλμάνος, να πιστέψει στο Κοράνι και τον Μωάμεθ.

Στη συνέχεια κάνει προπαγάνδα, προσπαθώντας να πείσει τους πιστούς μουσουλμάνους να μην γιορτάζουν, γιατί η Πρωτοχρονιά είναι γιορτή των άπιστων.
http://www.pontos-news.gr/article/173435/toyrkos-perimenei-sti-stegi-ton-ai-vasili-deite-giati-vinteo

16 σχόλια:

  1. Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στην ανοησία (βοηθάει και η πλύση εγκεφάλου λόγω Ισλάμ), αλλά έχουμε κι εμείς εδώ κάτι αστροπελέκια, που δεν την παλεύουν. Πχ. κάτι παπάδες που φτύνουν τα ΑΤΜ των τραπεζών επειδή μέσα τους κρύβεται το 666, μερικούς χιλιάδες βλακέντιους που πιστεύουν ακόμη την απάτη του Σώρρα, πολλές δεκάδες χιλιάδες που σταυροκοπιούνται, ξεματιάζονται και περιμένουν να εκπληρωθεί μία μπαρούφα «προφητεία» (λες κι έχει εκπληρωθεί ποτέ καμιά) και μερικά εκατομμύρια που ψηφίσαν Τσίπρα (όχι μόνο μία φορά) και πίστεψαν ότι θα παίξουν τα νταούλια στο Σύνταγμα και η Μέρκελ θα ικετεύει…

    …το ακόμη χειρότερο είναι ότι όχι μόνο δεν βλέπουμε την καμπούρα μας, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το ρίξουμε δαγκωτό στον διαφημιστή των μαγικών γιλέκων (βλέπε «τηλε-μπουμπούκο»), τα καραφλά gay αγόρια με τις σβάστικες και τα ορφανά του ορθόδοξου Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Α, κι αν δεν πετύχει (πάλι) η συνταγή, θα μας φταίνε οι άλλοι (Αμερικάνοι φονιάδες των λαών, Γερμανοί, Εγγλέζοι κλπ - οποιοσδήποτε εκτός από εμάς). Τελικά, είμαστε για λύπηση και δεν διαφέρουμε πολύ από τον Τούρκο του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Παρηγορηθῆτε,ὑπάρχουν καὶ χειρότεροι ἡμῶν.
      Διαβάστε τὸ πάρακάτω.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-5184965/Freddie-Flintoff-believes-world-FLAT.html

      Διαγραφή
    2. @Ταϋγέτη

      Η πλάκα είναι ότι αν λίγο δόσεις βάσει στα επιχειρήματα που δίνουν αυτοί που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη θα δεις ότι δεν έχουν και τόσο άδικο. Παντός ένα είναι σίγουρο και λόγου του επαγγέλματός μου γνωρίζω, γη μπάλα η επίπεδη δεν υπαρχει ούτε μια πραγματική φωτογραφία της γης μα ούτε μια! Όλες οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από την NASA είναι 100% CGI (Computer generated imagery)!

      Επίσης όσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει η NASA δεν συμπίπτουν τα μεγέθη των ηπείρων με τα πραγματικά μεγέθη όπως και η Google Maps, Bing, Yahoo.... σε δειχνουν την Γριλανδία στο ίδιο μέγεθος με την Αφρική ενώ η Αφρική είναι 14 φορές μεγαλύτερη, η Λατινική Αμερική, η Αυστραλία............

      Αυτό που θέλω να πω είναι ασχέτως το πως είναι η γη στρόγγυλη η επίπεδη να είσαι σίγουρη ότι την αλήθεια δεν στην λέει ούτε η NASA!

      Φιλικά

      Διαγραφή
    3. Αυτό σε απασχολεί για αυτά που γράφω;

      Διαγραφή
    4. @ Theo,

      Δεν υπάρχει φωτογραφία της Γης ε; Οι φωτογραφίες της Γης (που τράβηξαν αστροναύτες) όπως αυτή από την επιφάνεια της Σελήνης, ήταν CGI ε; Φαίνεται ήπιαμε λίγο παραπάνω στις γιορτές και δεν πέρασε ακόμη η επίδραση του τσίπουρου ε; Έλα να ξυπνάμε λίγο! Έλα γιατί το επόμενο στάδιο είναι να μας μιλήσεις για το μενταγιόν του Μέγα Αλέξανδρου με το οποίο ταξίδευε στο χρόνο…


      @Ταϋγέτη,

      …δεν ξέρω αν πρέπει να παρηγορηθούμε αν υπάρχουν χειρότεροι ή να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι ρασοφόροι ψυχάκηδες που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ξυπόλυτους του ISIS:

      https://www.youtube.com/watch?v=Q1eAon8tx6c

      …και μην πας μακριά - το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! Στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (εκεί που ανάβει ο θαυματουργός αναπτήρας) αναφέρεται πως το Σύμπαν, δημιουργήθηκε το 5508 πΧ.

      http://www.jerusalem-patriarchate.info/main/page/%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9

      …άρα όταν ακούμε τους Ισλαμιστές να ελπίζουν πιλάφια και παρθένες στον (δικό τους) Παράδεισο και σκάμε στα γέλια με την ανοησία και την αφέλειά τους, ας ρίξουμε μια ματιά και στην δική μας καμπούρα.

      Διαγραφή
    5. @Pointman

      Η ΝΑΣΑ παραδέχεται επίσημα ότι δεν μπορεί να περάσει την ζώνη Βαν Αλέν, επομένως δεν μπορεί να έχει πάει στο φεγγάρι, σκέφτηκες ποτέ όταν έδειχναν στην τηλεόραση την πρώτη προσσελήνωση ποιος πήγε ποιο μπροστά να την μαγνητοσκοπήσει; Μαλλον θα στείλανε πρώτα τον εικονολήπτη.

      Διαγραφή
    6. @ Theo,

      Θα ακολουθήσω την καλύτερη συμβουλή που μου έμαθε η ίδια η ζωή:

      «…ΠΟΤΕ μην μπλέκεις σε συζήτηση με έναν βλάκα. Θα σε παρασύρει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας στην ανοησία…»

      …ως εκ τούτου, λυπάμαι, αλλά αρνούμαι να σε ακολουθήσω στον παραλογισμό σου. Είναι ανώφελο να επιχειρεί κανείς να εξηγήσει την Επιστήμη σε κάποιον με νοημοσύνη μικρότερη της αμοιβάδας. Τραγούδα μόνος σου όσο θέλεις.

      Διαγραφή
    7. @Pointman

      :-) όταν ένας δεν έχει επιχειρήματα και αποκαλεί των άλλων βλάκα φαντάσου πόσο βλάκας είναι ο ίδιος!

      Διαγραφή
  2. Η μια αντιδραση ως αστειο ειναι δικη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ανεβει πιο ψηλα ο τυπος....θα φτασει τα συννεφα.Αν ειναι μαλακα....τοτε ειναι τα......αυτα του παππου μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα, γιατι τον περιμενει στη στεγη? Πιστευει οτι μπαινει απο την καμιναδα? Τουλαχιστον εχει καμιναδα το σπιτι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να μην εχει καμιναδα...αφου τα ....αυτα του παππου εχουν σιγουρα ..ζαλαδα...

      Διαγραφή
    2. Ασε που ειναι και πολυ πιο βαρια απ το....ροπαλο...

      Διαγραφή
  5. Ω, της παραφροσύνης και της αερολογίας, όλων των απαίδευτων στα θέματα κοσμογονίας…
    Ως αστροφυσικός, καταπτυστής αισθηματικών αντιλήψεων εγενόμην…
    Το παράπαν δε, η ασχετοσύνη, μη τον λόγον παίρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.