10/12/18

Απειλεί με βέτο στο ΝΑΤΟ η Βουλγαρία για τη «μακεδονική γλώσσα»

«Τα Σκόπια να σταματήσουν την παραχάραξη της ιστορίας», είναι η νέα δήλωση του Βούλγαρου αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού Άμυνας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, ο οποίος προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει τη λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα να αναγνωριστεί ως επίσημη γλώσσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Ο κ. Καρακατσάνοφ σε συνέντευξή του στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή έθεσε και πάλι θέμα για τη βουλγαρο-σκοπιανή επιτροπή για τα ιστορικά θέματα που επί ενάμισι χρόνο δεν έχει κάνει καμία πρόοδο, παρά τις βουλγαρικές υποχωρήσεις.
Για τη συνέχεια Φιλελεύθερος

5 σχόλια:

  1. Το μέλλον των Βαλκανίων είναι ή η Ορθόδοξη ένωσή τους ή η κατοχή τους από τον γερμανοϊσλαμισμό, δηλαδή η συνέχιση της αιώνιας σφαγής τους από τότε που οι Γερμανοί βασιλιάδες τον ενδέκατο αιώνα διακύρηξαν ότι τα Βαλκάνια τους ανοίκουν. Από τότε, όταν εμείς σώζαμε την Ευρώπη από τις Ισλαμιστικές κατακτητικές ορδές, συμμάχησαν οι Γερμανοί με το Ισλάμ.
    Σχεδόν συνέχεια από τότε οι Ισλαμικές και γερμανόριζες φυλές κατασρέφουν τους Χριστιανούς των Βαλκανίων. Οι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι και εμείς οι ίδιοι ακόμα δεν έχουμε διδαχθεί αυτή την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κοπρο συριζαιοι ξυπνήστε !!!!!!
    Οι Βούλγαροι σας δείχνουν τον δρόμο και εσείς στον κόσμο σας !!!
    Από αριστερή οικογένεια είμαι, σας σιχάθηκα !!!! Ανθελληνες , άχρηστοι, προδότες, τόσο ανίκανοι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον οι Ρώσοι βρήκαν "ρωγμή"!! Φωτιά στα μπατζάκια του Σόρος!! Που καταντήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Βούλγαροι τόσον καιρό έβαζαν εμάς τα κορόιδα μπροστά.Τώρα που για άλλους λόγους υποχωρούμε εμείς, μπαίνουν αυτοί μπροστά.Το μικρό κρατίδιο κλέβει απ'όλους.Μάλλον αυτό δεν θα περάσει.
    Οι δικοί μας, ανιστόρητοι και αφελείς.Πιστοί στα κομμουνιστικά ιδεώδη θεωρούν ότι
    οι θέσεις της Κομιντέρν για τα Βαλκάνια είναι θεόπνευστες.Βεβαίως,γνωρίζουν πολύ καλά τις απόκρυφες σκέψεις του Στάλιν και του Δημητρώφ για τις γεοπολιτικές τους βλέψεις.Βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά που αποσκοπούσε η κατασκευή του Πανσλαβισμού από τον Τσάρο και τους πράκτορες του.
    Δυστυχώς η Ελλάς με τα σλαβικά έθνη δεν μπορεί να συμπορευθεί•δεν έχουμε κάτι να τους δώσουμε,αυτοί θέλουν να πάρουν,όπως έξοδο στη Μεσόγειο.
    Η Ελλάς δεν μπορεί να συμπορευθεί με τα γερμανικά έθνη, θέλουν πέρασμα χωρίς όρους.Πέρασμα για τη Μέση Ανατολή. Δημιούργησαν την Μουσουλμανική αδελφότητα και απειλούν να μας κάνουν σάντουιτς.Εννοείται ότι οι Άραβομουσουλμάνοι θέλουν επέκταση με ισλαμοποίηση και στην Ευρώπη.Ας μην ξεχνοθμε τις μαύρες σημαίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου.Οι χάρτες του μας περιλαμβάνουν πλήρως καθώς και όλη τη Βαλκανική.
    Η Ιταλία θέλει αναβίωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και αρχικά χρησιμοποιούν τα τσιράκια τους τους Αλβανούς,τουλάχιστον στα Βαλκάνια.Ακόμη θέλουν να ξαναχρησιμοποιήσουν τη Λιβύη μονοπωλιακά.Οι Γάλλοι εν μέρει,διότι είναι οπουρτουνιστές.
    Με ποιούς μπορούμε να συμπλεύσουμε.Με τους Αμερικανούς οι οποίοι δεν έχουν απόλυτες σταθερές. Όπως και με τους Ισραηλινούς οι οποίοι η μόνοι διέξοδος τους είναι η Δύση δηλ.η Κύπρος και η Ελλάδα.
    Η Αγγλία είναι το μυστήριο,κανείς δεν ξέρει που στοχεύει.
    Τώρα Κίνα, Ινδία κτλ αυτές οι δυνάμεις θέλουν να απομυζήσουν ευκαιριακά και εξαρτιώνται αναλόγως με των στοχεύσεων των ΗΠΑ.Έχουν αρκετά προβλήματα στη γειτονιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.