17/12/18

ΣΚΑΪ: Το κράτος κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές

«Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό στόχο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει» αναφέρει ο ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του για την βομβιστική ενέργεια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Φάληρο.
Η διοίκηση του σταθμού επισημαίνει ότι «ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια» και πως «κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό στόχο».
«Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους» σημειώνει. Καταγγέλλει παράλληλα πως «το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι εργαζόμενοι του σταθμού θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους «όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος» και προστίθεται: «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια».
naftemporiki.gr

6 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι να μάθουμε πρώτα ποιοι είναι αυτοί που έχουν προβεί στην συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια, να έχουμε την αιτιολογία που θα προβάλουν, και στη συνέχεια να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
    Όποιοι διατηρούν την μνήμη τους δεν ξεχνούν τον ρόλο που έπαιζαν για χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια της διαπλοκής που λειτουργούσαν παράνομα και παράλληλα έπαιρναν δανεικά και αγύριστα.
    Δυστυχώς ακόμα και τώρα το συγκρότημα Αλαφούζου αποδίδει ευθύνες σε αυτούς που διέσυρε τόσα χρόνια και συκοφαντούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστος.
      Καταλαβες τι εγραψες ;.

      Διαγραφή
    2. Ναιας (18/12/18)
      Εσύ Ναιας κατάλαβες τι έγραψα;
      Αν όχι κάνε μια φιλότιμη προσπάθεια.

      Διαγραφή
  2. ΧΡΉΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, κουκούλιαρηδες, άναρχοχαρουμενοι απολιτικ χασικλιδες.
    Προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα και να ανάψουν φυτιλια σε μια κατακερματισμενη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν 4-5 αρχηγους...με τους οποιους δεν ασχολειται κανεις.Ετσι ολοι μιλανε για τα ρομποτ τους..τι κανουν ..κι αν εχουν ταχα λογους η ιδεολογια.Αυτοι οι τυποι κατευθηνουν..συναλλασονται...τα αρπαζουν...κλπ απ τους ...εντολεις.Εντολεις ειναι αναλογα...ξενοι των μυστικων υπηρεσιων...η ομαδες ελιτ που παιζουν με ξενους κολπα.Αυτοι που τρεχουν ειναι τα κοροιδα ..τα κατακαθια...κι οτι λενε σαν δικαιολογια αλλαζει καθε φορα...αφου αλλαζει το αφεντικο .Αυτα τα περι ...μεταβολης της κοινωνιας στα μετρα τους...ειναι περα απο φαιδρα κι ανοητα...διοτι στερουνται δυναμης..μεσων...σχεδιου...πληθους...και ικανοτητος.Δεν εχουν καν κεντρικη ιδεα...Οχι ιδεολογια δεν ειναι..αλλα 100% συμμορια και του κατωτατου νοητικου οντος..Οι αρχηγοι ειναι ολο το κολπο...στο παρασκηνιο...οι αθεατοι ...Γιαγκουλες...που δεν αποκλειεται να ζουν ...σε βιλες..η ναναι και ομοφιλοφιλοι...Ουτε φασιστες ειναι ουτε αναρχικοι ..ουτε τιποτε..Για εφε τα λενε ολα..για ναχουν μια δικαιολογια και δημοσια και μεταξυ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 《που δεν αποκλειεται να ζουν ...σε βιλες..η ναναι και ομοφιλοφιλοι...》απίστευτη ομοφοβική χαζομάρα σε ένα κατά τ' άλλα σωστό σχόλιο.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.