12/5/19

Γιατί κόπηκε η Χρυσή Αυγή από τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη

Ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο δεν έλαβε το «ok» από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης
Γιατί κόπηκε η Χρυσή Αυγή από τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη | in.gr
Στοπ έβαλε στη Χρυσή Αυγή το Πρωτοδικείο για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο δεν έλαβε το «ok» από Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αφού διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

Εκτός από τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, την ίδια τύχη είχαν και οι συνδυασμοί «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση και «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια.
Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο, δεν θα συμμετέχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, «καθόσον οι δηλώσεις κατάρτισής τους κρίνονται ως απαράδεκτες» και δεν περιέλαβαν «στις σχετικές, γραπτές δηλώσεις τους, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών που αποτελούν το Δήμο Θεσσαλονίκης, ήτοι της δημοτικής ενότητας της Θεσσαλονίκης και της δημοτικής ενότητας της Τριανδρίας».
Δήλωση Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τον αποκλεισμό της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη” από τις εκλογές 


Η δυναμική ανόδου της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη" και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.
Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.
Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Μακεδονία Ελληνική και Θεσσαλονίκη Γαλανόλευκη!

Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-artemh-matthaiopoulou-gia-ton-apokleismo-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn#ixzz5njq2xd56


Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την άδικη, μεροληπτική, ύπουλη και ύποπτη απόφαση, λένε οι Ενωμένοι Μακεδόνες.


Ανακοίνωση για την απόρριψη του συνδυασμού τους με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάζη εξέδωσαν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες», κάνοντας λόγο για ύπουλη και ύποπτη απόφαση.

«Δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιόν λόγο μας ''αποκλείουν'' από τις εκλογές έτσι αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα! Μήπως υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από αυτόν τον αποκλεισμό;» διερωτώνται οι Ενωμένοι Μακεδόνες, συνδέοντας τον αποκλεισμό τους με τη στάση τους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την άδικη, μεροληπτική, ύπουλη και ύποπτη απόφαση», προσθέτουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε πριν από λίγο την ανακοίνωση του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία αποφάσισε τον αδικαιολόγητο επί της ουσίας αποκλεισμό του φακέλου των Ενωμένων Μακεδόνων από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης! Οι Ενωμένοι Μακεδόνες πριν από λίγες μέρες καταθέσαμε έναν ΠΛΗΡΕΣ και ΑΡΙΣΤΟ φάκελο! Δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιόν λόγο μας ''αποκλείουν'' από τις εκλογές έτσι αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα! Μήπως υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από αυτόν τον αποκλεισμό; Μήπως σε αυτό το σύστημα που ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών δεν του άρεσε ο τίτλος μας ''Ενωμένοι Μακεδόνες'';. Μήπως τελικά έχουμε τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα;; Μήπως κάποιοι φοβήθηκαν τη δυναμική των Ενωμένων Μακεδόνων;; Εμείς από τη μεριά μας έχουμε να υποσχεθούμε ότι δεν θα το βάλουμε κάτω! Δεν θα πτοηθούμε και σας επισημάνουμε ότι μας πεισμώσατε ακόμα περισσότερο! Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την άδικη, μεροληπτική, ύπουλη και ύποπτη απόφαση! Την απάντησή της επίσης θα δώσει και η ίδια η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και θα την επιστρέψει μπούμεραγκ στα κέντρα αποφάσεων που απέκλεισαν αδίκως και ύπουλα τους Ενωμένους Μακεδόνες! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!


Πηγή: voria

36 σχόλια:

  1. Δηλαδή, ἄν δέν παρουσιάσῃ ἕνα κόμμα ὑποψηφίους π.χ. σέ ὄλες τίς περιφέρειες τῆς Ἑλλάδος, στίς ἐθνικές ἐκλογές, εἶναι συνταγματικά ἐπιτρεπτό νά ἀποκλείεται;
    Ὁμοίως, στίς τοπικές ἐκλογές, ἄν παρουσιάσῃ λιγώτερους ὑποψηφίους ἀπό ὅσους εἶναι δυνατόν νά ἐκλεγοῦν, εἶναι συνταγματικά ἐπιτρεπτό νά ἀποκλείεται;
    Κάποιοι μπέρδεψαν πάλι τά νομικά μέ πολιτικές σκοπιμότητες.

    Μετά, ὁ Ἐρντογκάν, δέν πρωτοτυπεῖ καί τόσο! Μιμεῖται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «…πριν από λίγες μέρες καταθέσαμε έναν ΠΛΗΡΕΣ και άριστο φάκελο…»

    …και νεοναζί, και αγράμματοι και ηλίθιοι! «…έναν ΠΛΗΡΕΣ φάκελο…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος χαζός, πεθαίνεις.

      Διαγραφή
    2. @ Pointman

      Εκτός τού ότι τα τυπογραφικά λάθη δεν είναι ασυνήθη, εγώ ρωτώ, αυτό σε μάρανε; Την ουσία την έκανες γαργάρα. Δυστυχώς, τα σχόλιά σου άρχισαν να χωλαίνουν.

      Διαγραφή
    3. @ Nativist,

      Καμία ουσία δεν κάνω… γαργάρα (όπως έγραψες). Παρά τους ισχυρισμούς του νομικού εκπροσώπου τους, δυστυχώς για αυτούς ο φάκελος που κατέθεσαν, δεν ήταν πλήρης (και όχι πλήρες). Μπορούν να φωνάζουν όσο θέλουν πιστεύοντας πως θα πείσουν, αλλά η ουσία είναι πως λόγω δικής τους παράβλεψης ακυρώθηκε η συμμετοχή τους. Δεν τους φταίει ο γιαλός που αυτοί αρμενίζουν στραβά.

      Τέλος, εφόσον κατά την άποψή σου «…δυστυχώς, τα σχόλιά μου άρχισαν να χωλαίνουν…», θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς; Διότι απ’ όσο θυμάμαι ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση νεοναζί αληταράδες και μαχαιρονγάλτες υμνητές του Χίτλερ. Το γεγονός ότι ο λύκος φόρεσε προβιά αρνιού κι εκμεταλλεύτηκε την αντάρα, μπορεί να ξεγέλασε μερικούς αλλά εγώ ακόμη μπορώ να διακρίνω τα λυκίσια πόδια κάτω από την προβιά. Δεν μας εξηγείς λοιπόν αγαπητέ Nativist ποια είναι η ουσία που όλοι εμείς οι χαζοί κι ανόητοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε; Δεν μας εξηγείς λοιπόν αγαπητέ Nativist πόσο «αληθινά πατριώτες» είναι τελικά οι νεοναζί τραμπούκοι που ηδονίζονται να υμνούν τον Χίτλερ; Εγώ, είμαι όλος αυτιά! Ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
    4. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι ο Pointman αποκάλεσε νεοναζί τον δημοτικό συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μιάς και αυτοί αναφέρθηκαν σε ΠΛΗΡΕΣ-ΠΛΗΡΗ φάκελο.
      Ο Δημήτρης Ζιαμπάζης είναι νεοναζί κατά τον Pointman.

      Διαγραφή
    5. Σχετικο...ασχετο..: " ακουσα εναν καλοβαλμενο και καλοντυμενο και με υφος Πλατωνος...υποψηφιο της ΝΔ να μιλα σε λογο χθες ...τυχαια...στα πληθη...Επαθα σοκ απ..την αγραμματοσυνη....τα απιστευτα εκφραστικα λαθη...τις λαθος καταληξεις....στους λαθος αριθμους και πτωσεις...κλπ....Αλλος σωτηρας κι αυτος...!! Κανονικα αυτος πρεπει να ξαναπαει στο Δημοτικο....οχι στην εξουσια...αλλα θα παει στην εξουσια πριν το Δημοτικο....Μενει να πας στην εξουσια απ το ...μαιευτηριο...για να ολοκληρωθει η "μεγαλη επιστροφη στις σπηλιες".Το πιο ωραιο ηταν τα πολυτελη ρουχα.....και το σικ στυλ....Σπηλια ...σπηλια αλλα ..κουστουμι ο αναπηρος εεε ??? Γκραντε....Καλα κρασια στον Αδη....

      Διαγραφή
    6. Άσε που νεοναζί υπάρχουν και στην αριστερή πλευρά.
      Φυσικά και όποιος υμνεί τον Χίτλερ είναι καταδικαστέος αλλά αριστερό-ναζισμό[κόκκινη χούντα δηλαδή] είχαμε και όπου κυβέρνησε η αριστερά-κομμουνισμός.

      Ένα κόμμα στην εξουσία, παντελή απουσία ή λειτουργία οποιουδήποτε άλλου κόμματος άρα και απουσία εκλογών.
      Και ο αριστερός λύκος φόρεσε προβιά προβάτου από το 1990 και μετά.
      Δεν σημαίνει όμως ότι δεν ονειρεύεται να ξαναφτιάξει-αν του δοθεί η δύναμη- και πάλι στρατόπεδα εξορίας[γκούλαγκ] και να δολοφονεί και πάλι κατά δεκάδες εκατομμύρια όσους είναι αντίθετους με την αριστερά-κομμουνισμό.

      Διαγραφή
    7. @ Pointman

      >Δεν μας εξηγείς λοιπόν αγαπητέ Nativist πόσο «αληθινά πατριώτες»<

      Βλέπεις ότι δεν έπιασες το νόημα; Εγώ δεν πάω να αποδείξω τον πατριωτισμό κανενός. Πού το είδες αυτό; Ούτε κατακρίνω κανέναν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να έχομε δημοκρατία αλά καρτ. Δεν ξέρω αν όντως φταίνε, ή βρήκαν πάτημα για να τούς κόψουν. Ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν τούς καλούν πουθενά για διάλογο, τα κανάλια δεν τούς δίνουν βήμα, ακόμη και ο ΠτΔ, ο πρόεδρος όλων των Ελλήνων υποτίθεται, κάνει συσκέψεις αρχηγών κομμάτων και δεν καλεί τον Μιχαλολιάκο, αρχηγό τού ΤΡΙΤΟΥ σε δύναμη κόμματος στην Βουλή, είτε αυτό αρέσει, είτε όχι.

      Περί αυτού πρόκειται. Όσο για τα σχόλιά σου, είπα ότι χωλαίνουν, διαβάζοντας το παραπάνω κι έχοντας υπ' όψιν τα όσα ανυπόστατα προσφάτως έγραψες εδώ.

      Διαγραφή
    8. Τελικά μετά την "ΠΑΤΑΤΑ" του και τον ΣΚΟΠΙΜΟ ΘΟΡΥΒΟ και τον ΚΟΝΙΟΡΤΟ που ξεσήκωσε ο Αρτεμίδωρος αποφάσισε να πάρει σήμερα 13-5-2019 τον δικηγόρο του και να κάνει "περατζάδα" από το Πρωτοδικείο για να καταθέσει δικόγραφο αίτησης για ανάκληση ή μεταρρύθμιση της 582/2019 απόφασης του πολυμ. πρωτ. θεσ/κης υπό την προϋπόθεση ότι ο Αρτεμίδωρος θα καλύψει τα ημαρτημένα του και το πρωτοδικείο θα την κρίνει παραδεκτή κλπ. την αίτηση του αλλιώς …."την έκατσε την βάρκα"!!!!
      μετά τους μένει μόνον η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών στο "εκλογοδικείο" (διοικ. δικαστ.) μετά τις εκλογές

      Διαγραφή
    9. @ asepites,

      Όποιος συνεργάζεται, συναναστρέφεται και χαριεντίζεται με νεοναζί και υμνητές του Χίτλερ (στρατιώτες του οποίου αιματοκύλισαν την Ελλάδα και αρέσκονταν να διαπερνούν με τις ξιφολόγχες τους βρέφη, εγκύους και αμάχους), δεν δικαιούται όχι μόνο να πολιτεύεται, αλλά ούτε καν να θεωρείται άνθρωπος. Και ναι, μην ταράζεσαι για το ποιόν θα πρωτο-χαρακτηρίσω, διότι από τα βέλη μου δεν ξεφεύγουν ούτε τα Σταλινο-γουρούνια του άλλου άκρου - αν διάβαζες που και που τι γράφω στο παρόν blog, θα είχες καταλάβει αν είμαι πράγματι πατριώτης και δημοκράτης. Το ότι καυτηριάζω τις αισχρότητες της μιας πλευράς, δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρμαχος του αντίθετου άκρου.


      @ Nativist,

      Το ότι σήμερα η Χρυσή Αυγή φέρεται να είναι 3ο κόμμα, δεν σημαίνει ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε σοφά. Μιλάμε για τον ίδιο λαό που έκανε πρωθυπουργό τον ΓΑΠ και χόρευε στο Σύνταγμα, μιλάμε για τον ίδιο λαό που έφερε στην εξουσία τον αγράμματο μυθομανή Alexis και το σκυλολόϊ των δήθεν «επαναστατών», μιλάμε για τον ίδιο λαό που ξανα-ψήφισε τον Σιμήτη ΜΕΤΑ την προδοσία των Ιμίων. Για αυτό το λαό μιλάμε! Και να είσαι σίγουρος πως μία νέο-ναζιστική συμμορία του 0.001% που μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δηλώνουν δημοσίως «Heil Hitler» και να μασκαρεύονται σαν καρνάβαλοι με ναζιστικές στολές και να φορτώνονται στη πλάτη λάβαρα με την σβάστικα, κατάφεραν να φτάσουν 3ο κόμμα όχι λόγω δικής τους επιτυχίας, αλλά λόγω αποτυχίας των αντιπάλων τους. Σπουδαγμένος άνθρωπος είσαι, γνωρίζεις πως οι συνθήκες σήμερα θυμίζουν καταπληκτικά την δεκαετία του ’30 στη Γερμανία όπου η δολοφονική συμμορία του Χιτλερ αναρριχήθηκε στην εξουσία σχεδόν κατά τύχη εκμεταλλευόμενη διαβολικές συμπτώσεις και ολιγωρία πραγματικά δημοκρατικών δυνάμεων. Και να είσαι σίγουρος πως ο Γερμανικός λαός της δεκαετίας του ’30, ένιωθε την ίδια καταπίεση και αγανάκτηση που νιώθει σήμερα ο Ελληνικός και έδωσε την εξουσία στον Χίτλερ ως μία εναλλακτική που του φάνηκε πιο «πατριωτική». Αλίμονο, λίγα χρόνια αργότερα ο ίδιος ο Γερμανικός λαός πλήρωνε βαρύτατο φόρο αίματος για τα καπρίτσια και τις ψυχοπάθειες ενός αδίστακτου. Το ότι οι Χρυσαυγίτες σήμερα αρθρώνουν δήθεν «πατριωτικό» λόγο και προβάλουν τον εαυτό τους ως τάχα «έλληνες», μπορεί να παρασύρει (και δυστυχώς θα παρασύρει) τους αδαείς, τους αγράμματους και τους «χρησίμους ηλιθίους». Πληροφορήθηκα, πως στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, στο Δίστομο (στο Δίστομο!!!) ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, απέσπασε ποσοστό 14%. Στο Δίστομο! Που κανονικά - αν είμαστε σοβαροί - ειδικά στο χωριό αυτό, όσοι προωθούν τον νεοναζισμό και λατρεύουν τον Χίτλερ, θα έπρεπε να διώκονται με ψιλά σκάγια σαν τις μπεκάτσες.

      Τέλος, για να κλείσω την ανωτέρω παράγραφο, συμμοριτο-παρατάξεις σαν την Χρυσή Αυγή (και δεν είναι οι μόνοι, διότι υπάρχουν και τα φυντάνια της «απέναντι όχθης»), θα έπρεπε να είναι τόσο ευπρόσδεκτοι στην Ελληνική πολιτική σκηνή, όσο κι ένα κόμμα με ονομασία πχ «Νικηταράς ο Τουρκοφάγος» στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας. Το να δηλώνουν «Έλληνες» και «πατριώτες» οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής (που δεν ντρέπονται καν να δηλώνουν δημοσίως την λαγνεία τους στον Χίτλερ), είναι τόσο λογικό όσο και να δήλωναν οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας, λάτρεις του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη και του Νικηταρά.

      Διαγραφή
    10. @ Pointman

      >Το ότι σήμερα η Χρυσή Αυγή φέρεται να είναι 3ο κόμμα, δεν σημαίνει ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε σοφά<

      Ευχής έργο θα ήταν να ψήφιζαν μόνο σοφοί, αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το σύνταγμα.

      Δεν καταλαβαίνω γιατί μού γράφεις τις υπόλοιπες "πληροφορίες" (=> φλυαρίες). Κάπου εδώ νομίζω ότι πρέπει να κλείσει το θέμα, εκτός κι έχει κάτι ουσιώδες να πεις.

      Διαγραφή
  3. Περίεργα πράγματα ! Πολυ περίεργα πράγματα ! Δεν γνώριζαν οι εν λόγω συνδυασμοί οτι αν δεν κατεβάσεις υποψήφιο κόβεσαι ? Και γιατι επέτρεψαν να κοπούν μη κατεβάζοντας υποψήφιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε περίεργο. Κάποιος μπορεί να κατέβει μόνος του σε μία εκλογική περιφέρεια κι ένας συνδυασμός μπορεί να κατεβάσει όσους υποψηφίους θέλει σε όποια περιφέρεια θέλει.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. >και επειδή διαπιστώνω ότι τα προηγούμενα σχόλια μου και απαντήσεις μου ακρωτηριάζονται ή δεν δημοσιεύονται καθόλου γιατί ενοχλείται ο Nativist
      μένει να διαπιστώσω ότι θα δημοσιευτούν και φυσικά περιμένω απάντηση<

      - δημοσιεύτηκαν όλα τα σχόλια σου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εσύ ο ίδιος αφαιρείς
      - ποια σχόλια σου ακρωτηριάστηκαν; σημειωτέον ότι τέτοια δυνατότητα δεν έχομε....

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παρούσα φάση, είναι αρμοδιότητα τού Πρωτοδικείου, το οποίο εγκρίνει ή απορρίπτει υποψηφιότητες. Το Εκλογοδικείο κρίνει ενστάσεις κατόπιν εκλογών.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Έσβησες το πρώτο σου σχόλιο, προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι δεν είσαι κατατοπισμένος. Τι ήθελες το δεύτερο, για να το επιβεβαιώσεις εκ νέου;

      Αν δεν κατάλαβες την σημασία τής ειδήσεως, μην ασχολείσαι.

      Διαγραφή
    4. Nativist …. εσύ που κατάλαβες την σημασία τής ειδήσεως.... διαφώτισε μας

      Διαγραφή
  5. …. και για να μην έχεις απορίες= επίσημη ιστοσελίδα Αρείου Πάγου http://www.areiospagos.gr/
    δες την αντίστοιχη απόφαση 65/2019 για την ανακήρυξη που αφορά τις ευρωεκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι οι της ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ....Θα συνεργαστούν στον Δήμο για να αλλάξει το ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΟΝΟΜΑ και γενικώς να εξυπηρετήσουην το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ-ΤΩΝ 147 ΒΟΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!Ουσιαστικά η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nativist … άφησε την κλάψα... τις ενστάσεις περί αντισυνταγματικότητας στο αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο (εκλογοδικείο μόνον για τα αυτοδιοικητικά) και τελικά το ΣτΕ-πάντοτε μετά τις εκλογές,
    -το πολ. πρωτ. δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, λάθος κατάλαβες...εάν τολμούν οι 3 κομμένοι ας συμπληρώσουν τα ημαρτημένα-έστω και εκπρόθεσμα και ας υποβάλλουν αίτηση για ανάκληση της αποφ. του πρωτ. καθ' ο μέρος τους αφορά-εκεί θα λάβουν την απάντηση.
    -με δική τους ευθύνη και εν γνώσει τους είχαν τυπικές παραλείψεις στο ψηφοδέλτιο τους και ήξεραν από πριν ότι θα …"κοπούν" … στην περίπτωση τους εκ των υστέρων γιατί γαυγίζουν;… απλά κλαυσίγελος!!!!
    και επειδή έτσι είναι η εκλογική νομοθεσία...
    -εάν οι παντοειδείς αρτεμίδωροι διαφωνούν με την ισχύουσα νομοθεσία όταν γίνουν κυβέρνηση να την αλλάξουν, τα υπόλοιπα είναι χαζοχαρούμενη ψευδοπολιτική δικολαβίστικη προπαγάνδα του τύπου "να έχουμε να λεμε" γιατί "τα υπόλοιπα τα εξαντλήσαμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κολλάει αυτή η βαριά κατηγορία;

      Διαγραφή
    2. @ Z,

      Να έχεις υπ' όψη σου πως εάν ο Κριστιάν δεν ήταν τίμιος και ακέραιος χαρακτήρας, δεν θα σου επέτρεπε καν να αρθρώσεις λόγο. Το γεγονός και μόνο πως ο Κριστιάν επιτρέπει διαφορετικές φωνές να ακούγονται στο παρόν blog (ακόμη κι αυτές που τον βρίσκουν εντελώς αντίθετο και ίσως μερικές φορές τον εκνευρίζουν κιόλας) και προσφέρει σε όλους μας το δικαίωμα να ακουστούμε, ακυρώνει τον ισχυρισμό σου. Θεωρώ πως ήταν λάθος σου να του επιτεθείς με τέτοιο τρόπο. Ναι, ομολογώ πως έχω εκφράσει απόψεις που ενδεχομένως με έφεραν σε ρήξη με τον Κριστιάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να αναγνωρίσω έναν καλό άνθρωπο και καλό συνομιλητή. Αν ήταν άλλος στη θέση του, θα είχε «γειώσει» πολλούς από εμάς.

      Διαγραφή
    3. Άντε τώρα να αποδείξω ότι δεν είμαι ο Pointman. Ο Pointman!

      Διαγραφή
    4. Για λόγους τυπικότητας και αρχειοθέτησης, θυμίζω ότι στο σχόλιο που έγραφε ο @Ζ και διέγραψε ο ίδιος, με κατηγορούσε ότι είμαι ο @Nativist

      Διαγραφή
  10. Το οτι ο μεσος ορος των πολιτευτων της ΧΑ...ειναι για τα πανηγυρια δεν το συζηταμε..οσο δικιο και ναχουν.Ομως δεν διαφερουν απ τους αλλους ολους καπου.Με την διαπιστωση της αθλιοτητος των αλλων που τα αποτελεσματα των πραξεων τους μας εφεραν εδω που βρησκομαστε στα παντα...Προκειται για ιδιου ειδους αθλιους...με μονη διαφορα φαινομενικη ..μια επιτηδευμενη παλιανθρωπια μασκαρεμενη με τα ρουχα του "οσιου"....τενεκε σε καθε περιπτωση.Το πραγματικο γεγονος δεν ειναι η παρασταση στο θεατρο...αλλα η απιστευτη πραγματικη εικονα της ερημου που οι πραξεις τους εφεραν απ την Αφρικη ...στην ομορφη χωρα μας.Δεν ειναι επιχειρημα λογικο η ανεπαρκεια της ΧΑ....απο αυτους που δεν υπηρξαν παρα η απολυτη ανεπαρκεια στα παντα.Ειναι ιδιοι και χειροτεροι.Ιδιοι.!! Δεν εχουν δικαιωμα να μιλουν καν.Οχι να διαφωνουμε και να μαλωνουμε κιολας γιαυτους !!!! Αι σιχτιρ πια...Δεν πρεπει να μας διαιρουν αλλο !!!!! Εμεις πρεπει τωρα να τους διαιρεσουμε σε ηλεκτρονια ολους.Ενας λαος ειμαστε ολοι.Αδελφια ...Για ονομα του Θεου...συνελθετε.Μας δουλευουν ολοι....χρονια πολλα ! Ελεος....Ερχονται εκλογες.Παμε να τους φαμε ολους.Δεν βαρεθηκατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφωνία υπαρχει μόνον για την αλήθεια και το ψεύδος σε ανώμαλες καταστάσεις και περιόδους σαν και την παρούσα περισσεύει το δεύτερο

      Διαγραφή
  11. Pointman… μην απολογείσαι αλλά για την ουσία ούτε εσύ ούτε ο επονομαζόμενος Κριστιάν ούτε ο επονομαζόμενος Nativist απαντήσατε
    και ισχύει ως απορία για τους αποκλεισθέντες ειδικά τον κάθε Αρτεμίδωρο
    Γιατί χρειάστηκε όλος αυτός ο θόρυβος για κάτι πολύ απλό: τήρησε την νομιμότητα κατέθεσε εμπρόθεσμα ένα συνδυασμό της προκοπής ολοκληρωμένο χωρίς τυπικές παραλείψεις κλπ. εφ' όσον φυσικά επιθυμείς να συμμετέχεις στις εκλογές
    Αλλιώς πήγαινε κάθισε στην άκρη και … κοινώς μην ομιλείς "κρείττον το σιγάν" τα υπόλοιπα οι φωνασκίες η οχλοβοή, ο θόρυβος ο κονιορτός οι πομπώδεις διακηρύξεις και όλα αυτά τα ασυνάρτητα και βλακώδη δικολαβίστικα για "ενστάσεις", για αδικία για αποκλεισμό από το σύστημα και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, δεν κατάλαβες … σε μετατρέπουν σε ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ … έκανες-που έκανες την "ΠΑΤΑΤΑ", δεν κατέθεσες τυπικά ολοκληρωμένο συνδυασμό επόμενο ήταν να αποκλειστείς, να κοπείς, το ήξερες από πριν, όμως με τα υπόλοιπα που κάνεις εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα γελοιοποιείσαι έστω και εάν χαζοχαρούμενα παίζεις το αισχρό χυδαίο πολιτικάντικο παιγνίδι για να μαζέψεις ψήφους, στην ουσία γίνεσαι ίδιος και απαράλλακτος με τους άλλους που κατηγορείς
    εκ των υστέρων ζητάς με αίτηση σου (λανθασμένα την αποκαλείς ένσταση) ανάκληση ή μεταρρύθμιση της απόφασης του πρωτ. εάν δεν καλύψεις τα ημαρτημένα σου, ουδείς θα σε αντιμετωπίσει με επιείκεια και θα σου απορριφθεί η αίτηση σου και καλώς θα γίνει γιατί αυτό είναι το ορθό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδη ρε pointman εσενα σε ενοχλησε το ΠΛΗΡΕΣ αντι του ΠΛΗΡΗ και δεν σε ενοχλει ο αγραμματος κνιτης καταληψιας ψευτοπρωθυπουργος με τα 'ειμαστε διατρητοι' με τα 'Τυμβοθηρες' με την 'πλατειά απευθυνση' με το 'πηγαμε Μυτιληνη , μετα πηγαμε Λεσβο' και τον αλλο πρωην μαλακα μισοαμερικανο ανοητο που ελεγε 'Μηδεν εις το πηλικιον" ? Δεν σε τρελλαινει το αγγλικο του που γελαει ολη η Ευρωπη ‘we have already eaten the camel and now there is the queue“ !!!!!! Ποση υποκρισια πια ! Οπως το πατε φυσατε με δυναμη τα πανια της Χρυσης Αυγης τα οποια δοθεισης και της οργης των Ελληνων για την οικτρα αποτυχημενη ψευτομεταπολιτευση την ωθουν σε διψηφια νουμερα .
    Αλλα οπως καταντησαμε ισως και αυτο να ειναι μια λυση, δηλαδη το γκρεμισμα αυτου του κτηνωδους ανθελληνικου καθεστωτος, βλεπετε η Χρυση Αυγη ισως να μην μπορει να κτισει κατι αλλα δεν υπαρχει αλλη σαν και αυτη στις κατεδαφισεις....και οπως αποδειχτηκε ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ (Βουλη) ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΤΥΡΟ ΒΓΑΖΕΙ...ισως ηρθε η ωρα να γινει αυτο που φωναζε ο κοσμος στην μεγαλη πλατεια Συνταγματος , αλλωστε οτιδηποτε βγει μετα δεν μπορει να ειναι χειροτερο απο αυτο που ζουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Νικηφορος Φωκας,

      Όλους αυτούς τους αγράμματους που αναφέρεις, δεν τους ψήφισα εγώ – άλλοι τους ψήφισαν και μετά έστηναν χορούς στο Σύνταγμα. Όπως και κάτι άλλους που έρχονται (πχ κάτι «εργασιομανείς» τηλεμπουμπούκους, κάτι ακτιβιστές με τσεκούρια και κάτι ερωτύλους bon viveur της Μυκόνου), που σε 2-3 χρόνια θα σας γ@..νε ασάλιωτα και θα κλαίτε, ούτε αυτούς θα τους έχω ψηφίσει εγώ.

      Να πάτε λοιπόν να βρείτε ΠΟΙΟΙ είναι οι ψηφοφόροι των Σιμήτη, του Άκη, του Γιάννου, του Λαλιώτη, του Τσίπρα, του Πολάκη, του ΓΑΠ, του Μπαλάφα του τηλεμπουμπούκου, των νεοναζί, των συμμοριτων του βουνού, των άπλυτων, των αγράμματων, των απαίδευτων, των άεργων και να αναζητήσετε από αυτούς (τους ανόητους ψηφοφόρους) πολιτικές ευθύνες - όχι από εμένα. Εγώ αυτούς, δεν τους ψήφισα. Και για αυτό μπορεί να ταλαιπωρούμαι (όπως όλοι) μεν, αλλά κοιμάμαι έχοντας την συνείδησή μου καθαρή ότι αυτό δεν συμβαίνει λόγω και δικής μου ευθύνης.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.