15/3/11

Τις 100.000 ευρώ, έφτασε το κόστος νοσηλείας, των μεταναστών απεργών πείνας - Ετησίως, οι παράνομοι μετανάστες, κοστίζουν 150 εκατομύρια ευρώ στο Σύστημα Υγείας

 Στο ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ υπολόγισε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που "φιλοξενήθηκαν" το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο "Υπατία" της οδού Πατησίων.
Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, "κανείς δεν το αναλαμβάνει".

"Όλη αυτή λοιπόν η ετήσια επιβάρυνση από τα 150 "ορφανά" εκατομμύρια ευρώ, είχε και μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση (σ.σ: από τη νοσηλεία των απεργών πείνας), για την οποία σαν υπουργός Υγείας σκέφτομαι πού θα στείλω τον λογαριασμό -και θα στείλω τις επόμενες ημέρες», συμπλήρωσε.

 Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «τι δουλειά είχαν οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι στο νοσοκομείο και με ποιο δικαίωμα διέταζαν το τι θα τρώνε οι απεργοί (…) .Αφού υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που είναι μεγάλοι ανθρωπιστές, ας αναλάβουν εκείνοι το κόστος.

Γιατί να το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος; Θα δώσετε τα αντίστοιχα στο ζευγάρι των ανέργων στην Καβάλα που πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας δουλειά;» ρώτησε ο βουλευτής.

Απαντώντας, ο υπουργός Υγείας συμφώνησε πως σε τέσσερα νοσοκομεία «είχαμε περιπτώσεις όπου συνοδοί παρενέβαιναν στη δουλειά των γιατρών, με σκοπό να μην πάρουν παρά εντερική διατροφή, μέσω ορού». Οι "αλληλέγγυοι" στους απεργούς πείνας ωστόσο, γίνονταν δεκτοί στο νοσοκομείο, όπως και σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ανήμπορος ασθενής ζητά την βοήθεια συνοδού.

Ο κ. Λοβέρδος επαναβεβαίωσε, τέλος, τις προθέσεις της κυβέρνησης να αναπλάσει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, κάτι που προϋποθέτει, όπως ανέφερε, και τη διευθέτηση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.
http://www.e-typos.com

11 σχόλια:

  1. Αυτα ας τα δουνε και μελετησουν οι διαφοροι που πεσανε επανω στο πτωμα της πατριδας και το τρωνε κομματι-κομματι.Ας τα δει και ο γιατρος της ΑΡΣΙ καραμπελης πρωην ογκολογος που εχασε την θεση δντη απο αλλο γιατρο και αρχισε για 2 χρονια τις αναρωτικες και πληρωνονταν ενω δεν δουλευε αυτο το διαστημα μεχρι που πηρε συνταξη και βγηκε στο κλαρι με αλλους φονιαδες της Ελλαδας.Και ειναι αυτος που εδιωξε τους αλλους γιατρους απο την Υπατια για να μη υπαρχει αντιλογος στους εκβιασμους του κρατους πρα μονο η δικη του υποπτη παρουσια.Η Ελλαδα τρωγεται απο τα σωθικα της πρωτα απο τους ιδιους τους Ελληνες και μη ψαχνουμε αλλου τους υπαιτιους.Οι εφιαλτες με διαφορα σχηματα και προσχηματα βρισκονται σε πληρη δραση και τον ξενο τον γνωριζεις και τον αντιμετωπιζεις,αυτους ομως πως??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που το καταλάβανε τα ζώα,Ε!!ΖΩΑ(Β.λεβέντης).Το σύστημα υγείας ,καλώς ή κακώς ,είναι ανταποδοτικό.Δλδ όσοι πληρώνουν πρέπει να δικαιούνται την περίθαλψη...σιγά.Οπου και να πάτε ,επειδή υπάρχει ανάγκη,πληρώνετε και καπέλο.Ενώ οι λαθραίοι-και όλοι οι συγγενείς τους- νοσηλεύονται εντελώς δωρεάν και η φαρμακευτική αγωγή τους είναι επίσης εντελώς δωρεάν,Αν υπολογίσετε και τις συντάξεις που πληρώνινται,χωρίς να έχουν καταθέσει το παραμικρό συνταξιοδοτικό κεφάλαιο..... ναι κάνουνε μνημόσυνο με τα δικά μου κόλυβα.Τελικά δεν είμαστε οργανωμένο κράτος.ένας σωρός απο κοπρία είμαστε.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, "κανείς δεν το αναλαμβάνει"./////Και ποιος αναλαμβανει το κοστος των κατ ονομα νομιμοι που ειναι εκατο φορες τοσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένα λογαριασμό δεν θα στείλει ο Λοβέρδος, διότι δεν θέλει να κατηγορηθεί ως ρατσιστής. Εμείς, οι άσχετοι φορολογούμενοι, θα πληρώσουμε πάλι.

    Αν είχε σκοπό να τον στείλει, δεν θα σκεφτόταν το "πού", διότι ολοφάνερο είναι ότι πρέπει να πληρώσουν αυτοί που ξεσήκωσαν τους μετανάστες, ήτοι Κούρτοβικ και Σια. Ποιος πλήρωσε για να έλθουν από τα Χανιά; Ποιος πληρώνει για να επιστρέψουν στα Χανιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γω που πήγα τις προάλλες τον γιο μου για μια εξέταση σε Κέντρο Υγείας και πλέρωσα 5 ευρώ???

    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!

    ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!!!

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα για την επιστροφή των λαθρομεταναστών-απεργών στην Κρήτη, τα πλήρωσε η ΓΣΕΕ !!!! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ από την μια παριστάνει την κυβέρνηση του τόπου κι από την άλλη (δια των οργανώσεων που ελέγχει μέσω των κομματικών μηχανισμών του) σιγοντάρει και αβαντάρει την παρανομία. Ο λαλίστατος Λοβέρδος ας ψάξει πρώτα να βρει που πηγαίνουν τα κονδύλια του υπουργείου του (σε ποιές ΜΚΟ και με ποιό σκοπό) και μετά να κάνει δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λογαριασμό να στείλει το κοκόρι ο Λοβέρδος ;

    Για τα 100.000 ευρώ ;
    τώρα το θυμήθηκε;

    Για τα 150 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζουν ετησίως που θα στείλει το λογαριασμό ;
    στον τσουκάτο ; στον τζοχατζόπουλο ή στον παυλόπουλο ;

    Τώρα ανακαλύπτουν το κόστος των λαθρομεταναστών ;
    Όλα αυτά είναι για να γεμίζουν οι ώρες στις συνεδρίες της βουλής.

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και με ποιο δικαίωμα η ΓΣΕΕ πλήρωσε από τα λεφτά των Ελλήνων εργαζομένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο οτι φαινεται πληρωνουμε για να μας παρουν την ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά το λέτε κ. Βούλγαρη. Αλλά βλέπεις, κάνουν σαν να τους φοβούνται κιόλας.
    Η κυβέρνηση αυτή που περιφρονεί εμφανώς τη λαική γνώμη του ελληνικού λαού, κάθεται σούζα μπροστά στους μετανάστες. Γιατί άραγε; Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ' αρχάς: ΠΟΥ την είδατε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    Και δεύτερον: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ; Κάποιοι τυχοδιώκτες/λαμόγια διαχειρίζονται τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ!
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.