10/5/11

"Η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι"

Σε μία εξαιρετικά προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας Namik Kemal Zeybek που ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι, δύο νησιά που διατείνεται ότι ανήκουν στην Τουρκία.

"Τα δύο αυτά νησιά ανήκουν βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδας", σημείωσε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέμεινε σιωπηλή.

Θέλοντας να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ανέφερε ότι το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι ανήκουν στην Τουρκία σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης και βρετανικούς χάρτες του 1947.
Συνέχισε αναφέροντας ότι οι Έλληνες αξιωματικοί πηγαίνουν παράνομα στα νησιά αυτά, παραβιάζουν τα σύνορα και πατάνε σε τουρκικά εδάφη, ενώ κατηγόρησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισημαίνοντας ότι επιτρέπει την παρανομία αυτή.
Θα πάω χωρίς βίζα, χωρίς διαβατήριο. Αν δεν βρω βάρκα, θα πάω κολυμπώντας και θα βγω στο νησί αυτό. Ξέρω ότι το έθνος δεν θα με αφήσει μόνο", σημείωσε.

Θυμίζει μάλιστα το ρόλο της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Tansu Çiller, στην κρίση των Ιμίων και τη στάση της αναφορικά με την ελληνική σημαία.
"Έτσι θυμάμαι εκείνες τις ημέρες της εθνικής συνειδητοποίησης", ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι "η ελληνική σημαία κατέβηκε".
Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Ιανουαρίου του 1996, η πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωνε μέσα στην τουρκική βουλή ότι την επόμενη ημέρα η ελληνική σημαία θα έχει κατέβει από τα Ίμια.
news247

14 σχόλια:

  1. Από πότε είχαν νησιά οι Μογγόλοι;;; Ας έρθει λοιπόν ο τουρκομογγόλος. Μια σφαίρα είναι στο κάτω-κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον με βρεγμένη σανίδα τον βλέπω rohamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι είναι οι Τούρκοι.
    Αλλά με τέτοιους ''αντριωμένους'' πολιτικούς και γενικότρα ηγεσία που έχουμε τι περιμένουμε....
    Αφού έχουμε ακόμα αντιπρόεδρο αυτόν που μίλησε για την σημαία σαν πανί ....τα λόγια είναι περιττά.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά λες μολών λαβέ και ότι βγει..τι είπα τώρα θα μου πείτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι Τούρκοι κατέχουν παράνομα τη Σμύρνη και τη Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Nαμίκ Κεμάλ Ζεϋμπέκ είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη του βαθέος κράτους, το οποίο του ανέθεσε επί μακρόν τις σχέσεις με τις τουρκόφωνες χώρες της Κεντρικής Ασίας.
    Τα όσα λέει δεν αποτελούν φαντασιώσεις, είναι θέσεις που στηρίζει το διπλωματικό κατεστημένο της Τουρκίας και ο ίδιος ο Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ .ΠΟΙΟΣ? ΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ . ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Κ.Κ ΦΙΛΟΙ-ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ? ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣΤΕ Α. ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,Β.ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ (ΒΛ.ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ) Γ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΒΕΤΙΑ- ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ - ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ,ΚΑΙ Δ. ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ ΕΛΕΓΕ < ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ > ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1920-22 , ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ! , ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1974 , ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ . Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΒΕΤΑΙ .ΓΙ"ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕΕ ....Ε !! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ . ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ .ΠΟΙΟΣ? ΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ . ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Κ.Κ ΦΙΛΟΙ-ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ? ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣΤΕ Α. ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,Β.ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ (ΒΛ.ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ) Γ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΒΕΤΙΑ- ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ - ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ,ΚΑΙ Δ. ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ ΕΛΕΓΕ < ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ > ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1920-22 , ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ! , ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1974 , ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ . Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΒΕΤΑΙ .ΓΙ"ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕΕ ....Ε !! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ . ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) "Αν δεν βρω βάρκα, θα πάω κολυμπώντας και θα βγω στο νησί αυτό. Ξέρω ότι το έθνος δεν θα με αφήσει μόνο"

    Να βγει στο νησί. Να έρθει. Γιατί ρε παιδιά θυμώσατε όλοι στα σχόλια?! Τι το κακό είπε ο άνθρωπος δηλ στο κάτω κάτω?! Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι σύμμαχοι. Θα τον υποδεχθούν οι καταδρομείς της φρουράς και θα του κάνουν το τραπέζι με μενού τηγανητή συκωταριά. Ο σεφ και οι βοηθοί του είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενο.
    Τώρα αν στην επιστροφή ξεβραστεί απέναντι και του λείπει το συκώτι τι να κάνουμε μην ξεχνάμε ότι όλες οι θάλασσες εχουν καρχαρίες. Ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς. Επικίνδυνη η θάλασσα ειδικά όταν το παίζεις και καλά σούπερ κολυμβητής ενώ δεν είσαι.

    2)rohamis είπε: "Από πότε είχαν νησιά οι Μογγόλοι;;; Ας έρθει λοιπόν ο τουρκομογγόλος. Μια σφαίρα είναι στο κάτω-κάτω..."

    Οικονομική κρίση. Όχι σφαίρες. Παραδοσιακές δοκιμασμένες μέθοδοι. Να μαστε κοντά στη παράδοση σε όλους τους τομείς.

    Η μεγαλύτερη αρετή του πολεμιστή είναι η υπομονή. Ο δάσκαλος μου αυτό μας επαναλαμβάνει από μικρά.
    Υπομονή λοιπόν και όταν έρθει η ώρα να βγουν τα νεύρα...μαζεμένα.

    Φιλικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό ήταν και είναι το λάθος μας. Πάντα μας φταίνε οι άλλοι, άρα δεν έμαθες τίποτε από την Ιστορία εσύ πρώτος.

    Εγώ θα έλεγα:

    >ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1920-22 , ΜΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ! , ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 1974 , ΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ .<

    Μήπως έτσι είναι το σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ NATVIST

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΩ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ .ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ
    ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο τέλος, θα τεθεί αμφισβήτηση και για ...την Αίγινα. Η και για την Αθήνα.
    Τι άλλο θα ακούσουμε επιτέλους...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελίνα μου δεν θα χρειαστεί αφού θα κατέχουν τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.