29/2/12

«Πατριωτικό Δικτύο Αφύπνισης» από τον Π. Ψωμιάδη


Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, το Δίκτυο δεν είναι κόμμα, αλλά όμιλος πολιτικού προβληματισμού. (Φωτογραφία αρχείου).
Την ίδρυση του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη διάρκεια εκδήλωσης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.
«Απόψε, 29 Φεβρουαρίου, σε ένα δίσεκτο έτος για την Ελλάδα μας, συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε κείνους που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας, την εθνική κυριαρχία μας, την ελευθερία μας, τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας», επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης.

Όπως ανέφερε, το Δίκτυο δεν είναι κόμμα, αλλά όμιλος πολιτικού προβληματισμού: «Το Δίκτυο αυτό δεν είναι κόμμα. Αχάριστος δεν υπήρξα ποτέ. Κόμματα υπάρχουν πολλά. Πατρίδα όμως μία. Σήμερα, δεν συζητάμε για νέο κόμμα. Η Ελλάδα αυτή την περίοδο δεν έχει ανάγκη από άλλα κόμματα. Έχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες, από ελπίδα, από ανάπτυξη, από αλλαγή νοοτροπίας. Εξάλλου, για να γεννηθεί κάτι καινούργιο, πρέπει να πεθάνει το παλιό. Η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από μια πατριωτική πολιτική σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στα εθνικά θέματα».
Για το μέλλον, πάντως, τα άφησε όλα ανοιχτά, λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και αν χρειαστεί οι πολίτες θα του δείξουν πάλι τι πρέπει να κάνει.
Ο κ. Ψωμιάδης υπογράμμισε την ανάγκη ανακήρυξης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ. Τάσος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ορφανός, Ηλίας Φωτιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου κ.ά.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

 1. Καλά μετά απο τόσα χρόνια ακόμα δεν προσδιόρισε το επίκεντρο της διαφθοράς, ώστε να δώσει διέξοδο θετικού προβληματισμού?

  Αλλά κάθως λένε κάλιο αργά παρά ποτέ, δε θα τον απογοητεύσω, μιας και κάποτε γυμναζόμασταν σε κοινό στάδιο, στο Καυτατζόγλιο, έστω κι αν σε διαφορετικούς αθλητικούς συλλόγους, και κάθε προσπάθεια αξίζει έστω και ως δήλωση τη συμπαράσταση ΚΑΙ δια της συμμετοχής, καταθέτω ένα προβληματισμό στο Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» και είναι τούτα τα δυό, και ένα στόχο!

  ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  Βάζοντας στόχο κοινής συνισταμένης τη
  ΚΥΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΛΕΩΝΤΑ "πέρα από το χρωμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη πίκρα της ψήφου του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.