29/2/12

Ξέφυγαν οι Σκοπιανοί!.ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ

Τηλέμαχος Κόκκος
Συνεχίζεται το παραλήρημα με καθηγητικό λούστρο στα Σκόπια. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε κάποιος «αναλυτής» ονόματι Ντράγκι Άρσοφ, συνεργάτης της εφημερίδας «Νόβα Ματσεντόνια», που «χτύπησε» με κείμενο που ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Το κείμενο, που αναδημοσιεύθηκε αμέσως από την άλλη εφημερίδα της ΠΓΔΜ, την «Vetser», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κόντεψε να… σκάσει από το κακό του όταν σε αγώνα μονομαχίας νικήθηκε από τον Αθηναίο αντίπαλό του Ντιαξίμ .
Φυσικά, ο συγκεκριμένος Αθηναίος δεν ήταν άλλος από τον Ολυμπιονίκη Διώξιππο, πρωταθλητή στο Παγκράτιο .Ο «αναλυτής» αναφέρει ως πηγές του τους… αρχαίους συγγραφείς Ντιόντορ, Πλούταρχ, Αριάν, Πτολαμέι, Αριστόμπουλ – προφανώς κακοποιώντας τα ονόματα φιλοσόφων και ιστορικών.
Η θεωρία του, έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων ανιστόρητων ανοησιών, όπως:

-Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονταν κάθε 4 χρόνια επειδή ο «Μακεδόνας» Μίλαν Κροτόσκι σήκωσε στον αέρα ένα μοσχάρι 4 ετών!

- Οι Έλληνες ήσαν διάφοροι Σημιτικοί λαοί κυρίως σκουρόχρωμοι Φοίνικες και Αιγύπτιοι που ήρθαν σαν πρόσφυγες τον 5 πχ αιώνα.

-Ο Αλέξανδρος ο Α τους λυπήθηκε και τους επέτρεψε να εγκατασταθούν στην περιοχή που σήμερα βρίσκονται η Αθήνα και ο Πειραιάς

-Η Ακρόπολη είναι αριστούργημα της αρμενικής διανόησης και έγινε καμάρι των Ελλήνων!

Το κερασάκι στην σλαβική τούρτα  είναι πως από την ώρα που ήρθαν οι Έλληνες στα Βαλκάνια δημιουργούν  συνεχώς προβλήματα και φασαρίες!   
http://www.elzoni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.