30/9/15

Μόσχα: Οκτώ στόχους του ISIS έπληξαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί

Δεν υπήρξαν επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές, διαβεβαιώνει η Μόσχα

REUTERS  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείου, οι βομβαρδισμοί κατέστρεψαν το κέντρο διοικήσεως των τζιχαντιστών. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές (φωτ. αρχείου).
Οκτώ στόχους του Ισλαμικού Κράτους έπληξαν οι σημερινοί βομβαρδισμοί της Ρωσίας στο έδαφος της Συρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. 
Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των επιχειρήσεων, τα ρωσικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν 20 πτήσεις, πλήττοντας οκτώ στρατηγικούς στόχους του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείου, οι βομβαρδισμοί κατέστρεψαν το κέντρο διοικήσεως των τζιχαντιστών. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές.
Νωρίτερα, πάντως, οι ΗΠΑ δήλωσαν άγνοια σχετικά με τους στόχους των ρωσικών αερο-επιδρομών, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζουν εάν στόχευαν Σύρους αντάρτες ή τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Eίναι αρκετά νωρίς, εξήγησε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, ώστε να εξακριβώσουμε ποιους έπληξαν οι σημερινοί ρωσικοί βομβαρδισμοί.
«Είναι άγνωστο εάν οι επιθέσεις της Ρωσίας στοχεύουν στην υποστήριξη του Μπασάρ αλ-Ασάντ ή στην αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους» έσπευσε να διευκρινίσει χαρακτηριστικά.
Πηγή: Reuters

1 σχόλιο:

  1. Αν πάτε στο google earth και παρατηρήσετε τη Ράκα την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους θα δείτε πως αμερικανοί και γάλλοι και λοιποί "δυτικοί"-τζιχαντιστές μας δουλεύουν.Πρόκειται για μία πόλη μέσα στην έρημο και η παραμικρή κίνηση του ΙΣΙΣ φαίνεται.Και μέχρι τώρα δεν είχαν κάνει τίποτα ! Αλλάου άκμπαρ πλέον είναι η Δύση,το ΝΑΤΟ και οι λοιποί.Μόνη προστάτις της ελευθερίας στον κόσμο φαντάζει η Ρωσία και η Κίνα.Ποιος να το έλεγε προ καιρού αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.