5/8/19

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στην 51η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας 2019

Ανακοίνωση της Ενωσης Ελλήνων Χημικών
Για μία ακόμη χρονιά η Ελλάδα μέσω της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Χημείας η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 - 30 Ιουλίου 2019. Η ΕΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ελληνική αποστολή επέστρεψε με χάλκινο μετάλλιο το οποίο κατέκτησε ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας.  Ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας βραβεύεται με το χάλκινο μετάλλιο στην 51η Ολυμπιάδα Χημείας στο Παρίσι.
ximia_2.jpg
Η ελληνική αποστολή κατά την αναχώρηση της για την 51η Ολυμπιάδα Χημείας. Από αριστερά ο συνοδός μέντορας Νικόλαος Ψαρουδάκης (επίκουρος καθηγητής ΕΚΠΑ), ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας, η Δέσποινα Ντελή, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Δημήτριος Κριεζής και ο συνοδός μέντορας Αντώνη Χρονάκης (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πρώην πρόεδρος Τμήματος Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης ΕΕΧ)

για τη συνέχεια Alfavita

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ    ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Είναι μεγάλο δυστύχημα να έχομε τα μυαλά, αλλά να μην μπορούμε να τα αξιοποιήσομε στην έρευνα, επειδή Τα γρανάζια της γραφειοκρατίας συνθλίβουν το ερευνητικό έργο.

    Αυτό το κράτος, αν δεν νικήσει την γραφειοκρατία, πράγμα που έχει καταφέρει ακόμη και η Τουρκία, δεν πρόκειται να δει προκοπή.

    Το 2021, θέλουν να εορτάσουν τα 200 χρόνια από την Απελευθέρωση. Από την γάγγραινα τής γραφειοκρατίας πότε θα ελευθερωθούμε; Κατά τα άλλα οι ... Γερμανοί, οι Εβραίοι και οι Αρειανοί μάς φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.