25/6/10

Ο Ερντογάν προσκάλεσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, σεΐχης Νασράλαχ, ακύρωσε επίσκεψή του στην Τουρκία, φοβούμενος δολοφονία του από Ισραηλινούς. Ιστοσελίδα που πρόσκειται στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρει ότι η Τουρκία έδωσε εγγυήσεις στον Νασράλαχ ότι θα έπαιρνε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία του, αλλά ο Παλαιστίνιος ηγέτης φοβήθηκε ότι οι Ισραηλινοί θα έκαναν απόπειρα δολοφονίας του και ακύρωσε τη μετάβασή του.

Την πρόσκληση απηύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν και εγγυήθηκαν την ασφάλειά του οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράν, της Συρίας και της Τουρκίας.

Το πρώτο σενάριο προέβλεπε μεταφορά του Νασράλαχ στην Άγκυρα με στρατιωτικό αεροσκάφος της Συρίας ή του Ιράν. Δεύτερο σενάριο προέβλεπε τη μετάβασή του οδικώς από τη Συρία. Και τα δύο, τελικά, εγκαταλείφθηκαν και η επίσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

3 σχόλια:

  1. Άραγε η Τουρκία είναι γεμάτη εβραίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 25 Ιουνίου 2010 3:14 μ.μ.
    Βάλε και το "κρυφό-" μπροστά στους εβραίους και διάβασε παρακάτω.

    «Η Τουρκία είναι ένα κράτος που δημιούργησαν και κυβερνούν Εβραίοι!»

    Το newstime.gr προσπαθεί να προσεγγίσει την άγνωστη, μυστική κοινότητα των εξισλαμισθέντων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη που σήμερα ζουν στην Τουρκία. Ποιοι είναι οι περίφημοι «Θεσσαλονικείς» ή «Ντονμέδες» και γιατί αποτελούν την αγαπημένη εμμονή του τουρκικού αντισημιτισμού; Γιατί έχει αποδυθεί η χώρα σε ένα «κυνήγι μαγισσών»; Τι είναι αληθές και τι κακόηθες από όσα προσάπτονται στην κοινότητα, στην οποία ανήκουν οι Ραχσάν Έτσεβιτ, Κεμάλ Ντερβίς, οι εκλιπόντες Αμπντί Ιπεκτσί και Ισμαήλ Τζεμ, και μερικοί από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας; Ήταν ο Μουσταφά Κεμάλ Ντονμέ; Πώς αισθάνεται η νέα γενιά που έχει τις ρίζες της στην ομάδα;
    Σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου και της Μέσης Ανατολής, οι Εβραίοι (και σε μικρότερο βαθμό οι μασόνοι, οι Τσιγγάνοι, οι ομοφυλόφιλοι και οι «αιρετικοί» της κρατούσας θρησκείας) υπήρξαν αγαπημένοι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

    Το υπόλοιπο στο:
    http://greeknation.blogspot.com/2010/06/blog-post_7544.html


    Τζώρτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που ως που Παλαιστίνιος ηγέτης ο Νασράλα ρε παιδιά? Όλοι οι Άραβες γίνανε "Παλαιστίνιοι"? Ένας (όντως Άραβας) Λιβανέζος (από Βηρυτό) ισλαμοφασίστας είναι και μάλιστα πολύ επικίνδυνος ακόμη και για την ίδια την περιοχή μας: http://www.analyst-network.com/article.php?art_id=3482!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.