21/6/10

Όταν κλαίνε οι Τούρκοι στρατηγοί

Saldırıyla ilgili korkunç gerçek


Başbuğ: Saldırıyı  23 kişilik terörist grubu gerçekleştirdi
Başbuğ: Saldırıyı  23 kişilik terörist grubu gerçekleştirdi
Πάνω: Ο υποστράτηγος Γκιουρμπούζ Καγιά, φαίνεται να κλαίει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία
Κάτω: Ο Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να εμψυχώσει τους Τούρκους στρατιώτες, στα μάτια των οποίων είναι εμφανής ο φόβος, μετά τη φονική επίθεση των Κούρδων ανταρτών
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.


Προχθές, 350-400 αντάρτες του ΡΚΚ διείσδυσαν στο τουρκικό έδαφος, κοντά στο τριεθνές Ιράν-Ιράκ-Τουρκίας και επιτέθηκαν σε βάση του τουρκικού στρατού, όπου έχει την έδρα του ένα τάγμα ορεινών καταδρομών της Ταξιαρχίας του Χακιάρι, ενισχυμένο με ελικοδρόμιο, πυροβολικό και άλλα τμήματα και μέσα υποστήριξης.
Οι Τούρκοι στρατιώτες, αν και ήταν εξοπλισμένοι με θερμικές κάμερες και ενώ διέθεταν κάθε απαραίτητη πληροφορία από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ΧΕΡΟΝ που πετούσαν στην περιοχή, δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες, οι οποίοι επιτέθηκαν με βαριά και ατομικά όπλα εναντίον του στρατοπέδου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 Τούρκοι στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι 19, ενώ από την πλευρά των ανταρτών υπήρχαν τρεις νεκροί και άγνωστος αριθμός τραυματιών.
Να σημειωθεί ότι η επίθεση των ανταρτών διήρκεσε από τις 02:00 μέχρι το πρώτο φως, στις 07:00, με τη μονάδα να είναι συνεχώς σε κατάσταση άμυνας και τους αντάρτες να σφυροκοπούν το σύνολο των θέσεων της μονάδας επί πέντε ώρες.
Το γεγονός, που ήλθε μετά την απόφαση του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν να αποσυρθεί και να σταματήσει τις προσπάθειες για την επίλυση του Κουρδικού, προκάλεσε σοκ στην τουρκική κυβέρνηση, στην τουρκική στρατιωτική ηγεσία και στην τουρκική κοινή γνώμη, η οποία τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια αποκοιμίζεται από το τουρκικό κράτος, το οποίο τη διαβεβαιώνει ότι από μέρα σε μέρα τελειώνει το πρόβλημα τρομοκρατίας που αντιμετωπίζει η χώρα, χωρίς ποτέ να κάνει κάποιο βήμα για την επίλυση του Κουρδικού.
Να σημειωθεί ότι μια μέρα μετά την επίθεση ο Τούρκος πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και από το σύνολο της στρατιωτικής ιεραρχίας, πήγε πάνω στα υψώματα που δέχτηκαν την επίθεση των ανταρτών και εμψύχωσε τους Τούρκους στρατιώτες, των οποίων το ηθικό είναι σε άσχημη κατάσταση.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του πρωθυπουργού Ερντογάν από τον στρατιωτικό διοικητή της περιοχής, υποστρατήγο
Gürbüz Kaya, ο τελευταίος έβαλε τα κλάματα (φώτο), δηλωτικό της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το στρατιωτικό προσωπικό της γειτονικής χώρας.
Ασφαλώς, όλα αυτά είναι ενδείξεις, όμως, πιστεύουμε ότι προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων, για να καταλάβουμε επιτέλους από τη μια πλευρά σε ποια χώρα υποχωρούμε εδώ και δεκαετίες και από την άλλη, πώς ένας λαός που αγωνίζεται κερδίζει την ελευθερία του.

20 σχόλια:

  1. Είδες τι κάνει η ισραηλινή τεχνογνωσία;

    Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα όσο αφορά τη δράση του PKK ή καλύτερα της Sayeret Matkal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε ειδικά την τελευταία φωτογραφία (http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1253370&PAGE=20) όπου όλοι τους, συμπεριλαμβανομένου του Ερντογκάν, είναι γονατιστοί για κάλυψη. φωτογραφία που δείχνει τον φόβο τους, αλλά και ότι ακόμη και τώρα η συγκεκριμένη θέση δεν θεωρείται απολύτως σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες ανοίξτε τα μάτια.
    Άθλιοι πολιτικοί μας εξευτελίζουν ως χώρα και ως έθνος και μας οδηγούν σε ατιμωτικές υποχωρήσεις απέναντι στους Τούρκους.
    Πρέπει επιτέλους να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο φίλος.
    Αφού οι άθλιοι παρέδωσαν τον Οτζαλάν, μας έκαναν εχθρούς με τους Κούρδους και φίλους με τους Τούρκους, οι οποίοι επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.
    Ας ξυπνήσουμε, ας απαιτήσουμε όλοι μαζί να ζητήσει η Ελλάδα επιτέλους συγνώμη από τους Κούρδους για την παράδοση του Άπο και να αρχίσουμε μια νέα σχέση φιλίας και αλληλεγγύης, που θα στηρίζεται σε στέρεα θεμέλια και όχι σε περιθωριακές ομάδες, που ευθύνονται εξ ίσου με την κυβέρνηση για την παράδοση του Οτζαλάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Κουρδισταν μας βαζει τα γυαλια απ οτι φαινεται.Παντως ειναι αξιοσημειωτη η παρουσια του Ερντογαν εκει,να κανει επιθεωρηση μεχρι και στα χαρακωματα.Ειμαι πολυ περιεργος σε μια αναλογη περιπτωση ο δικος μας πρωθυπουργεας τι θα εκανε.Δε μιλω μονο για το σημερινο,αλλα το λιγοτερο τους 3 τελευταιους.


    Δημητρης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ .ΑΠΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ .

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στή φωτογραφία Νο 6 είναι 75ρι? ("γουρουνάκι" για τους παλιότερους)!

    Τα χρησιμοποιούν ακόμα??!!??

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστό το σχόλιο σου κύριε Καλεντερίδη.
    Εγώ να προσθέσω όσον αφορά το άρθρο ότι αυτά δεν είναι τίποτα...τι δάκρυ έχουν να ρίξουν αν γίνει κάνα "μπαμ" με μας από τίποτα δικούς τους θερμοκέφαλους ή βάση οργανωμένου σχεδίου τους. Έχουμε κάτι πορωμένους δικούς μας εδώ θα βγάλουν όλα τα απωθημένα τους διότι τότε θα έχει σταματήσει η ώρα των παπιόν και τον λόγο θα έχουν τα κανόνια και τα...αθόρυβα μαχαίρια. Τότε να δείτε κλάμα οι στρατηγοί και η μουσίτσα ο Νταβούτογλου...η ποντικομαμή :)
    Στείλτε μια βόλτα τα επίλεκτα κομμάντα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας στη Ρεντίνα, στο Μεγάλο Πεύκο, στη Δράμα και στις ΜΑΚ των νησιών να δουν πως χτυπάμε τον ταραμά.
    Οι Έλληνες έχουμε τρέλα με κορδέλα...αγαπάμε την ειρήνη και τον φραπέ, αγαπάμε τα παραδοσιακά και τα σύγχρονα πάρτυ, αγαπάμε γενικά την καλοπέραση, αγαπάμε τις τουρίστριες. Είμαστε κατα βάθος καλά παιδιά αλλά λίγο επιπόλαια, αγωνιζόμαστε ενάντια στα προβλήματα της καθημερινότητας πάντα με ένα χαμόγελο, αγαπάμε τη θάλασσα, τη γη, τον ουρανό, τα λουλούδια, τα τριγόνια, τις μελισσύλες αλλά μην μας πατήσετε στον κάλο. Γινόμαστε κακά παιδιά...παρατάμε τις τουρίστριες και τότε μαμάμε αλλιώς.Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Οι Κούρδοι αν παίρνουν τη σήμανση "Απαραίτητο με κηδεμόνες" εμείς παίρνουμε τη σήμανση "Μόνο για ενήλικες Χ".
    Φυσικά και έχουμε ελλείψεις στρατιωτικά. Ελλείψεις πάντα υπάρχουν. Οι άλλοι πολέμησαν μόνο με γιαταγάνια. Φυσικά έχουμε και μερικούς μ@(σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν) αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Φυσικά και δεν γουστάρουμε τα αίματα. Φυσικά και έχουμε φόβο μέσα μας αν γίνει κάτι. Αλλά θα πάμε! Θα πάμε γιατί το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο είναι 5 βήματα από το στρατολογικό γραφείο ακριβώς δίπλα από το πολεμικό μουσείο. Θα πάμε γιατί έχουμε τρέλα και δεν γουστάρουμε κανένα π... Τούρκο!Ζούμε στη κοσμάρα μας αλλά να ξέρουν κάποιοι ότι εμείς οι νέοι άνθρωποι όπου και αν είμαστε δεν συζητάμε μόνο για τις πορείες διαμαρτυρίας, ούτε μόνο για τα κλασσικά. Οι νέοι οργιζόμαστε(και) όταν οι Τούρκοι μας προκαλούν. Να μην νομίζετε ότι ζούμε σε άλλο κόσμο. Έλληνας και αναρχία πάνε πακέτο...δεν γουστάρουμε να έχουμε τον άλλο πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να κάνουμε εμείς κουμάντο στα εδάφη μας,στον αέρα μας, στη θάλασσα μας, στην οικονομία μας σε ότι μας ανήκει! Do you copy?Mitsaras speaking. Over and out.

    Φιλικά,
    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ: Ανάθεμα την εξεταστική καλοκαιριάτικα...μέχρι τις 29 γράφουμε. Πάντα από τους τελευταίους(μην πω η τελευταία σχολή...βάζουμε εμείς το λουκέτο) τελειώνουμε την εξεταστική μας! Αδικία! 8 καταραμένες μέρες ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά και είδαμε τι κάνει η "ισραηλινή τεχνογνωσία. Πρόσφατα σχετικά, Λίβανος 2006, LMAO, που λένε και οι γιάνκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ;ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ...ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτοι ειναι οι μονιμοι μπαρουτοκαπνισμενοι καταδρομεις της τουρκιας?

    ο ερντο δεν ηξερε σε ποιους εκανε μαγκιες? τωρα θα μαθει και απο την καλη και απο την αναποδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O φίλοι μας οι Τούρκοι, ή έως πού μπορεί να φθάσει η γελοιότητα της αδηφαγίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγάλη ήττα οι επίλεκτοι!!!! Πήγε ο στρατηγός ο ερντογάν και... ο κάθε πικραμένος για να "μωρώσει" τα παιδιά από το κλάμα! καλά τι περίμεναν? Είδατε τι "φτιάχνει" η Καλασνικόβα όταν υπάρχει ψυχή πίσω απο την σκανδάλη?????????????????????????????
    Δέν πήγε στο west point ο Κούρδος ηγήτορας, ούτε είχε το ειδικο 5.56 όπλο με την διόπτρα νυκτός...ούτε το Fucken Heron είχε...ούτε f16 block 52plus...
    Τους σκότωσαν 20 και τα'παιξε όλη η Τουρκία...
    Εμείς στην κύπρο δεν ρίξαμε ουτε μια τουφεκιά απο το 1974...και περιμένουμε να την πάρουμε πίσω...
    Μόνο όποιος πολεμάει παίρνει κάτι πίσω στην ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. skal όσο και αν συμφωνώ ότι είναι άθλιοι,όσο και αν θεωρώ ότι το θέμα παράδοσης Οτζαλάν ήταν τραγικό απο κάθε άποψη,ωστόσο την παράδοση μήπως την έκαναν στους Αμερικανούς και όχι στους Τούρκους;

    Σε καμία περίπτωση η τότε κυβέρνηση,αντίγραφο της σημερινής δεν θα σκεφτόταν ούτε κάν ως ενδεχόμενο να πούνε ΟΧΙ στους Αμερικανούς,όχι μόνο τον Άπο,ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τους έδιναν αν το ζητούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξαγωγή συμπερασμάτων.

    Παρατηρήσεις:

    Ι. Ο επικεφαλής Τούρκος Αξ/κός των ΚΔ (κ οι έτεροι αξκοί της μονάδας του) υπέπεσαν σε σειρά σφάλματων τακτικής.

    1. Πρώτον και κύριον, ποτέ μα ποτέ δεν ακινητοποιούμε Ειδική Δύναμη (Δύναμη Τσί) και ποτέ δεν της αναθέτουμε καθήκοντα φρούρησης.

    2. Δεύτερον, η ΤΚ Μοίρα ΚΔ απώλεσε το πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας κινήσεως. Συνήθως, το στρ σώμα το οποίο χάνει την πρωτοβουλία κινήσεων ηττάται ενώ το στρ σώμα το οποίο διατηρεί την πρωτοβουλία κινήσεων νικά.

    3. Τρίτον, η ΤΚ Μοίρα ΚΔ πιάστηκε εξ`απήνης μη αναμένουσα επίθεση. Αυτό είναι επίσης σφάλμα της Δοιηκητικής Αλυσίδας της ΤΚ Μοίρας ΚΔ.

    Οι Αξκοί και αρχαιότεροι Υπαξ/κοί της, απέτυχαν:

    -Να έχουν επαρκή πληροφόρηση μέσω της στρατιωτικής και πολιτικής κατασκοπείας, που σημαίνει ότι αμφότεροι μηχανισμοί απέτυχαν στην αποστολή τους.

    -Να τοποθετήσουν κεκαλυμμένους σκοπούς σε ακτίνα γύρω απο το ΣΔ τους, οπότε δεν είχαν έγκαιρη προειδοποίηση.

    -Να αποστείλουν σώμα RECCE μακράν του ΣΔ τους το οποίο θα έπαιζε ρόλο επιτήρησης/έγκαιρης προειδοποίησης σε απόσταση τουλάχιστον μισής μέρας απο το ΣΔ των ΤΚ ΚΔ.

    ----------->Βλέπουμε δηλαδή καθαρά, ότι σχεδόν πάντα όταν ένα ΣΣ ηττάται στο πεδίο της μάχης, την ευθύνη φέρουν οι Αξκοί του. Είδαμε εδώ μια μικρή περίληψη απο αλυσίδα σφαλμάτων που διέπραξαν οι ΤΚ Αξκοί.

    Να δούμε τώρα τα σφάλματα των Κούρδων ανταρτών:

    1. Ενώ οι ίδιοι είναι αντάρτες, δηλ σώμα κατώτερης μαχητικής αξίας (σώμα Τσένγκ), επιτέθηκαν σε στρατιώτες ειδικής εκπαίδευσης και ανώτερης μαχητικής αξίας (Σώμα Τσί).

    Δεν έχει σημασία που νίκησαν. Νίκησαν λόγω της κακής ποιότητας των ΤΚ Αξκων. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν ηττηθεί απο τους ίδιους στρατιώτες με ικανή ηγεσία.

    --------->Οι Κούρδοι λοιπόν, είχαν άριστη πληροφόρηση για τις ικανότητες των ΤΚ αξκών που σημαίνει ότι μάλλον παίρνουν πληροφορίες απο `μέσα` και κατά πάσα πιθανότητα σε χρόνο που πλησιάζει το real time , αυτό που θα λέγαμε στα Ελληνικά `απ ευθείας μετάδοση`.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια να ειστε και λιγο επιφυλακτικοι με αυτα που δειχνουν οι γειτονες...ποτε δεν ειναι τυχαια! δεν υπαρχει περιπτωση να παρουσιαζαν φοβισμενους στρατιωτες ειναι μανουλες στην προπαγανδα...και αν αυτο φανηκε μαλλον καποιον αλλο στοχο εχουν ισως επηρεασμο της διεθνους κοινης γνωμης! επισης δεν πιστευω οτι θα πηγαινε ποτε πρωθυπουργος ή αρχηγος σε επικινδυνη περιοχη...ουτε οι στρατιωτες φορουσαν κρανος, καθονταν σκυμμενοι ενω ολοι οι αλλοι ηταν ορθιοι, οι φωτογραφοι δεν καθησαν λεπτο...επισης δε νομιζω να πετουσε με ελικοπτερο σε αυτες τις περιοχες με τις απωλειες που ηδη μετρανε....ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @21 Ιουνίου 2010 4:24 μ.μ.

    Tα περί ΗΕRΟΝ κτλπ εκτιμώ πως είναι παραμύθια της χαλιμάς και πράσινα άλογα.

    ¨Οσον αφορά το διαμέτρημα 5.56, αυτό υστερεί έναντι του 7.62 (Καλάσνικοφ) σε πεδία μάχης που προσομοιάζουν τα ορη του Κουρδιστάν και του Αφγανιστάν.

    Το διαμέτρημα του 5.56 στις Δυτικές Εν Δυνάμεις είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας τους στην ΝΑ Ασία (π.χ Βιετνάμ-Ινδοκίνα κτλπ) και ταιρίαζει περισσότερο σε πόλεμο μέσα σε ζούγκλα και δασικές εκτάσεις.

    Στο ώς άνω σχόλιο μου ξεκίνησα ώς: `Αυτή η ιστοριούλα προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί σκύβουν,εφ'όσον το κοντινότερο σημείο προσέγγισης στο χώρο είναι τουλ. 3 χλμ. μακρυά.
    Και σκύβοντας τι θα γλυτώσουν;
    Αν οι Κούρδοι είχαν πληροφόρηση και αποφάσιζαν να χτυπήσουν το σκύψιμο σε τέτοια ηλικία ανεβάζει την πίεση, έχει γενικά κακές επιδράσεις.
    Οι φωτογραφίες με τους στρατιώτες είναι για κλάματα αλλά όχι και για λύπηση.
    Για πραγματικές τις βλέπω αφού μια μονάδα που έχασε 20 σε μια κολασμένη νύχτα και με το σκεπτικό ότι τα παιδιά αυτά είναι χωρίς μέσον για να φύγουναπό την πυρωμένη παραμεθόριο, η μονάδα αυτή έχει φυγόκεντρες τάσεις.
    Κάποιοι (επιτελικοί) εδώ στον ινφογνόμωνα λένε για ετοιμοπόλεμους στρατιώτες.Αν ήταν έτσι δεν θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση μέσα στη χώρα τους.
    Φοβισμένα παιδιά είναι."Κύριε πρωθυπουργέ θέλω να φύγω, είμαι 8 μήνες εδώ.Ας πάει ο γαμπρός σου, ο γυιος του Ντογάν, ο γυιος του Νταβούτ. Ας έρθει άλλος, έχω τα πρόβατα στο χωριό, η μάνα μου είναι χήρα , αδερφή να παντρέψω κλπ. Φοβάμαι κύριε πρωθυπουργέ. Φοβάμαι τη νύχτα στη σκοπιά, στο περίπολο, στις μετακινήσεις κ.α."
    Αυτά θα λένε, και ο Ερντογάν με το Μπασμπούγ θα τους λένε "μη φοβάστε, θα στείλουμε ενισχύσεις, θα μειώσουμε τη θητεία, θα σας δώσουμε δουλειές, η πατρίδα δεν σας ξεχνά και άλλα."
    Εκεί που θα γίνει χαμός είναι όταν εμφανισθούν τίποτε όπλα στα χέρια του ΡΚΚ που "δεν δικαιολογούνται να τα έχει" θυμάστε τους φορητούς αντιαεροπορικούς που πήραν οι ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επί σοβιετικών;
    Για φαντασθείτε να πετάνε τα ελικόπτερα στις χαράδρες του Καντίλ φορτωμένα ετοιμοπόλεμους και να φύγει κανένας στίνγκερ και να τα στείλει άψαλτα!
    Όσον αφορά τουςπιθανούς Ισραηλινούς εκπαιδευτές που υπαινίχθηκε κάποιος,ρίξτε μια ματιά στους αντάρτες.
    Μετακινούνται, ξέρουν να περπατήσουν , κάνουν εκπαίδευση, ζουν στο ύπαιθρο,ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ξέρουν να φυλάγονται.Οι Ισραηλινοί πολύ λίγα έχουν να τους μάθουν και αυτά γύρω από τις νέες τεχνολογίες, τον οπλισμό.
    Τις αντάρτικες τακτικές τις ξέρουν οι Κούρδοι πιο καλά από τον καθένα (έλα παπού μου...)
    Και φυσικά πληροφόρηση από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Skal ποιος να ζητήσει συγγνώμην από τους Κούρδους; Βλέπεις ποιον μας φύτεψε Νο2 ο Τζέφρυ. Αντί να είναι τουλάχιστον στην δημόσια χλεύη και στην πολιτική λήθη, ο τραγικός χωρίς αιδώ, είναι και στην εξουσία...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομιζω οτι το διδυμο Ισραηλ και Κουρδοι καλα εξελισεται για τα Ελληνικα συμφεροντα μεσα στο τοπικο και οχι μονο γιγνεσθαι της
    γεωστρατηγικης.Εμεις καλα θα κανωμε
    να μη διασπαμε το διδυμο με τα σχο
    λια μας τα αρνητικα για κανενα απο
    τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.