30/8/11

Η περιπέτεια του Υπουργείου Ναυτιλίας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ, Πλοίαρχος-Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Όλοι γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ τη περιπέτεια της κατάργησης ή επανίδρυσης του Υ.Ε.Ν.
Διάβασα σήμερα Σάββατο 27-08-11 το πολύ καλό άρθρο στην «Ε.Ω.» για το Υ.Ε.Ν. του Πέτρου Δίπλα και τον συγχαίρω.
Θα παραθέσω τις δικές μου προσωπικές απόψεις για το εν λόγω θέμα σαν ειδικός.

Ως γνωστόν η κυβέρνηση του Γ.Α.Π. ευθύς ως ανέλαβε την εξουσία τον Οκτώβριο του 2009 ένα από τα πρώτα μέτρα που έλαβε ήταν η κατάργηση τριών υπουργείων.
Α.- του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. (Υ.Ε.Ν.)
Β.- του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης
Γ.- του Υπουργείου Τουρισμού.
Λες και η οικονομία μας θα σωζότανε με τα έξοδα λειτουργίας των τριών αυτών υπουργείων.
Οι σπατάλες που κάνει αυτό το σπάταλο κράτος σε ΜΚΟ και άλλα τρελά, ήταν αρκετά να καλύψουν τα έξοδα αυτών των τριών παραγωγικών υπουργείων.
Όμως το θέμα δεν είναι εκεί.
Υπάρχει εντολή προς τη κυβέρνηση του Γ.Α.Π.-και όχι μόνο- από τη παγκόσμια δικτατορία, η Ελλάς, μια πλούσια χώρα και μέλος της Ε.Ε. και της ζώνης του Ευρώ, να οδηγηθεί στη πτώχευση και χρεοκοπία το συντομότερο δυνατόν, με απώτερο στόχο και σκοπό, -αντιστάσεως μη ούσης,- να αρπάξουν οι Κοσμοκράτορες, με συμβάσεις προτεκτοράτου, όλο τον ενεργειακό ορυκτό μας πλούτο.
Για τη προγραμματισμένη χρεοκοπία βλέπε σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος ΑΥΡΙΑΝΗ 27-08-11
Είμαστε μέλος της Ε.Ε. και μέλος της Ευρωζώνης, οπότε εάν πραγματικά ήθελαν οι εταίροι μας στην Ε.Ε. μπορούσαν να μας σώσουν από τη χρεοκοπία, αλλά εκτελούν και αυτοί διατεταγμένες υπηρεσίες και σχέδια, της υπερκυβέρνησης της Γης.
Έθεσαν προ πολλού χρόνου το σχέδιο χρεοκοπίας ενός πλούσιου κράτους, το οποίο σιγά-σιγά τελειοποίησαν με αχυρανθρώπους πολιτικούς στην εξουσία.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος της χρεοκοπίας, πρέπει όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος, να πάψουν να λειτουργούν.
Δεν βλέπετε ότι εσκεμμένως δεν οριοθετούν την Ελληνική Α.Ο.Ζ.;;;
Για να αρπάξουν οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη τη μερίδα του λέοντος, από τον ορυκτό θαλάσσιο πλούτο που κρύβει η Ελληνική Α.Ο.Ζ. στα βάθη της.
Για την οριοθέτηση της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. λόγο και αρμοδιότητα, παράλληλα με το ΥΠ.ΕΞ. έχει και το Υ.Ε.Ν.
με τους διεθνείς ναυτιλιακούς οργανισμούς, και το διεθνές περί θαλάσσης δίκαιο, αλλά και με τη προστασία των θαλασσίων συνόρων της Α.Ο.Ζ.
γιαυτό ένα εμπόδιο στα σχέδια των Εξουσιαστών της Γης , έφυγε από τη μέση.
Αυτές οι πηγές πλουτισμού της Ελλάδος ήταν, ο ορυκτός θαλάσσιος πλούτος, το Υ.Ε.Ν. σαν Ναυτιλία, το Υπουργείο Τουρισμού, σαν Τουρισμός, και το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τα πολύτιμα ορυκτά της Μακεδονίας μας, αλλά και για άλλους πονηρούς σκοπούς και σχέδια των Κοσμοκρατόρων.!!!
Γιαυτό αυτά τα τρία υπουργεία καταργήθηκαν εν τη γενέσει αυτής της κυβερνήσεως.
Γιαυτό τελικά επιμένει τόσο πολύ ο Γ.Α.Π. να μην υπάρξει
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τόσο που θυσίασε και τον πλέον στενό του φίλο και συνεργάτη.
Σαν εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης και δικτατορίας, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Εάν δεν υπακούσει θα ανατραπεί.
Τον κρατάνε στην εξουσία, μέχρι να ολοκληρώσει τα σχέδια της Ν.Τ.Π. που αφορούν στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για τη τύχη της Ελλάδος.
Εάν πραγματικά οι κυβερνώντες ήθελαν να πολιτικοποιήσουν το Υ.Ε.Ν. μπορούσαν να μεταφέρουν το στρατιωτικό μέρος αυτού, το Λιμενικό Σώμα ή άλλως Ακτοφυλακή , από το Υ.Ε.Ν. στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, και όχι στο Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, για τη φύλαξη και προστασία λιμένων και Ακτών, από τη Τουρκική απειλή στο Αιγαίο, και από τη αθρόα λαθρομετανάστευση, όπου το Λ.Σ. (Ελληνική Ακτοφυλακή), θα είχε αγαστή συνεργασία και συμπαράσταση από το πολεμικό ναυτικό.(Π.Ν.) εναντίον του προαιώνιου εχθρού της Ελλάδος.!!!!
Μπορούσαν, εάν ήθελαν, να κρατήσουν το Υ.Ε.Ν. σαν πολιτικό υπουργείο, επανδρωμένο με επιστήμονες, Πλοιοκτήτες και Ναυτικούς,(σαν άμισθους συμβούλους), για το καταρτισμό του πολιτικού σχεδιασμού των θαλασσίων μεταφορών, και τη χάραξη ναυτιλιακής πολιτικής, ώστε να εκπροσωπεί την ναυτική Ελλάδα στους παγκόσμιους και διεθνείς οργανισμούς θαλασσίων υποθέσεων του Ο.Η.Ε. , του Ι.Μ.Ο., και άλλων διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών.
Έπρεπε βλέπετε να εκτελεσθεί η εντολή της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.
Το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, καταργήθηκε με σκοπό να διευκολυνθούν τα σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας, όσον αφορά το Σκοπιανό…..
Ο Νοών Νοείτω….
Το Τουρισμό τον κατάστρεψαν φέτος το καλοκαίρι στην ακμή της τουριστικής περιόδου, (απόντος του υπουργείου Τουρισμού), όπου το υπουργείο μεταφορών έθεσε εσκεμμένως σε εφαρμογή τα σχέδια για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ΤΑΧΙ, με όλα όσα ακολούθησαν, και τη δυσφήμηση της Ελλάδος διεθνώς, σαν Τουριστικής χώρας.
Η Ελλάς, μια θαλασσινή, ναυτική, και ναυτιλιακή χώρα, χωρίς το Υ.Ε.Ν. είναι σαν ορφανό παιδί χωρίς γονείς.
Φαντασθείτε τη Σαουδική Αραβία, χωρίς υπουργείο Πετρελαίου.!!!
Για απόδειξη όλων αυτών των ισχυρισμών, παραπέμπω στο σημερινό άρθρο στην «Ε.Ω.» 27-08-11 του Παναγιώτη Αποστόλου τον οποίο συγχαίρω δημοσίως για τη πατριωτική του τόλμη, με θέμα «ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;»
Ποίαν άλλη χρείαν έχομεν αποδείξεων;;;

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.