3/5/19

Ο επόμενος καμένος θα είσαι εσύ

Από τύχη ζούμε ...


Το screenshot που βλέπετε είναι από το επίσημο "Ειδικό Σχέδιο Έκτακτων Αναγκών Δασικών Πυρκαγιών" της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (εδώ). Πρόκειται για ένα κείμενο σε άθλια Ελληνικά, γεμάτο ανορθογραφίες, ασυνταξίες και νοηματικά χάσματα. Υπογραφή: Σπυρίδων Κοκκινάκης - Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
Κι αυτό το screenshot είναι από το βιογραφικό της Περιφερειακής Συμβούλου Γιάννας Τσούπρα, υπεύθυνης για την πολιτική προστασία της Αττικής, όπως παρουσιάστηκε στο επίσημο site των υποψηφίων της παράταξης Δούρου , (εδώ).
Για τη συνέχεια Capital

3 σχόλια:

  1. Άθλια ελληνικά είναι και η χρήση αγγλικών όρων χωρίς κανένα απολύτως λόγο: screenshot=στιγμιότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζήμερος πρέπει να τιμηθεί από περισσότερους συμπολίτες μας. Οι αλήθειες που αναφέρει στα κείμενά και τους λόγους που εκφωνεί, δεν λέγονται από κανέναν άλλο. Ενημερώνει και μεταλαμπαδεύει αντιαριστερά και κυρίως αντισυριζαικά αντισώματα , κυριολεκτικώς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris (7/3.19 10.48 pm)
      Ο Τζίμερος διαθέτει τον μηχανισμό να προβάλλει τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του και το αντιαριστερό μένος του.
      Δεν είναι ο πρώτος εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Προηγήθηκαν ο Στέφανος Μάμος και ο Ανδρέας Αδριανόπουλος. Αμφότεροι υπουργοί της Ν. Δημοκρατίας. Στις μέρες μας την σκυτάλη του νεοφιλελευθερισμού έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
      Ο ΤζΊμερος ασφαλώς πρέπει να τιμηθεί από κάποιους συμπολίτες μας όπως πχ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αλαφούζος που έχουν ταξικό συμφέρον για την εφαρμογή των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πρακτικών στα οικονομικά πράγματα της χώρας.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.