7/12/18

Πούτιν: Σας υποδέχομαι με ευχαρίστηση ξανά - Τσίπρας: Πέρασε καιρός και άλλαξαν πολλά

REUTERS/MAXIM SHEMETOV
Υποδεχόμενος τον Πρωθυπουργό ενώπιον καμερών, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι «σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά».
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Κρεμλίνο.
Υποδεχόμενος τον Πρωθυπουργό ενώπιον καμερών, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι «σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά».
Ο κ. Πούτιν παρατήρησε ότι φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες.
Σε ό,τι αφορά την ατζέντα των συνομιλιών, είπε πως θα περιλαμβάνει την ενίσχυση των εμπορικών συναλλαγών μας και διεθνή θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.
Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο, μετά από 3,5 χρόνια.
REUTERS/MAXIM SHEMETOV
«Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και τα πράγματα έχουν αλλάξει», τόνισε εξηγώντας πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη οικονομικά θέση, αν και όπως διευκρίνισε, οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες.
Στάθηκε επίσης στην ανάγκη συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες μας, προκειμένου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις σταθερότητας στην περιοχή.
Ναυτεμπορική

6 σχόλια:

  1. Εξήγησέ μας ,στην Ρωσία γιατί πηγές ? Τι του είπες του Βλαδιμηρου ? Τι του ζήτησες?
    Να είσαι ευτυχισμένος που σε δέχτηκε !!! Εγώ στην θέση του ούτε φώτο δεν θα σου έδινα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Γιὰ καλὸ πάντος τῆς Πατρίδας δὲν πῆγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Βλαδίμηρος δέχεται τους πάντες, χαμογελαστός, εγκάρδιος,με θερμή χειραψία -ψεύτες, χαρτοκλέφτες, φονιάδες, Τσίπρες, Ερδογάνες,Πομπέους,Μπεν Σαλμάν, λύκους, σαύρες, φίδια -όλοι φεύγουν ενθουσιασμένοι πως τον έρριξαν, τάχαψε.
    Αλλά αυτός δεν έχει ξεχάσει τίποτα.΄Εκανε απλώς μιαν μικρή επένδυση χρόνου, χρήσιμη για να μπερδέψει τους συνεταίρους/αφέντες του επισκέπτη και τους λογαριασμούς του. Μικρή επένδυση για να αυξήσει το πολύτιμο κεφάλαιο χρόνου που του χρειάζεται. Ο Βλαδίμηρος αγοράζει χρόνο. Και χρυσό... Και δεν ξεχνάει τίποτα. Στο τεφτέρι του είναι και το αεροπλάνο που τούριξε ο Ερδογάνης, και το άλλο που τούριξε ο Εβραίος και το ανίερο στιλέτο του Βαρθολομαίου στην Ορθοδοξία και άλλα, που θα αναδυθούν στην ώρα των λογαριασμών. Τώρα όσον αφορά τις σκνίπες, τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Αναστασιάδη
    Αναστασιάδη, και άλλα παρόμοια ενοχλητικά έντομα, αυτές δεν αξιώνονται θέσης ούτε στο τεφτέρι του ούτε σε δεύτερη σκέψη μετά το αντίο.΄Αστες να γυρίσουν οίκαδε θριαμβολογούσες. Τα ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες ολα ! Απλώς δεν δείχνουν τον Πούτιν να πιάνει τ'@ρχίδια του "υποδεχόμενος" τον χασκογελώντα Τσίπρα.

      Διαγραφή
  4. Asterios Toxotis7 Δεκεμβρίου 2018 - 6:43 μ.μ.
    Μέτρησες στο σχόλιο,έτσι λοιπόν για να σε φτιάξω έκανα λίγη "δουλίτσα"
    ΜΕΡΟΣ Α
    "Αλλά αυτός δεν έχει ξεχάσει τίποτα. ΄Εκανε απλώς μιαν μικρή επένδυση χρόνου, χρήσιμη για να μπερδέψει τους συνεταίρους/αφέντες του επισκέπτη και τους λογαριασμούς του. Μικρή επένδυση για να αυξήσει το πολύτιμο κεφάλαιο χρόνου που του χρειάζεται. Ο Βλαδίμηρος αγοράζει χρόνο. Και χρυσό... Και δεν ξεχνάει τίποτα."
    Δράττομαι της ευκαιρίας από το εξαιρετικό σχόλιο σου αγαπητέ φίλε να πω, πως σαν αύριο πριν 31 χρόνια ΤΟ 1987 ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, στις 1.45μ.μ., (ο χρόνος είχε επιλεγεί από τον αστρολόγο της συζύγου του 40ου Προέδρου των Η.Π.Α ως ο καταλληλότερος) υπέγραψαν την συνθήκη INF. Η Συνθήκη INF ,είναι εκείνη που υπογράφηκε μεταξύ των Η.Π.Α. και Ε.Σ.ΣΔ..για την εξάλειψη των πυραύλων μεσοπρόθεσμης εμβέλειας και βραχύτερης εμβέλειας.
    Η η σημερινή Ρωσία τότε σε μια πραγματικά μεγάλη κρίση αναζήτησε λύση στο μέλλον, φτάνοντας το 91΄ να προχωρήσει στην Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Χωρών με συνολικά 15 χώρες! Μεταξύ των και η σημερινή Ρωσία! Η έκτασή την κατατάσσει στην μεγαλύτερη ηπειρωτική χώρα στον κόσμο με 17.125.200 τετραγωνικά χιλιόμετρα! Όλοι θυμόμαστε τον Γκορμπατσόφ να βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος και ο πιο αμφιλεγόμενος άνδρας στην χώρα του. Το 1991 άφησε το τιμόνι σε έναν άλλο επίσης αμφιλεγόμενο άνδρα της Ρωσικής πολιτικής σκηνής τον Μπόρις Γέλτσιν, χωρίς η Ρωσία να έχει καταφέρει να βγει από την περιπέτεια της κομμουνιστικής εσωστρέφειας 85 χρόνια αργότερα βρίσκεται στην απόλυτη διάλυση με έντονα τα φαινόμενα της παρακμής αλλά και ένα λαό αποδιοργανωμένο! Τον Αύγουστο του 1999, ένα νέο πρόσωπο προερχόμενο από τις μυστικές υπηρεσίας ο Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν μπάνει στην πολιτική σκηνή αφού ορίστηκε συνεχιστής του Μπορίς Γέλτσιν από τον ίδιο, τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το ξαφνικό διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος. Επίσης, στις 14 Μαρτίου 2004 επανεξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία.
    Αλλά για την οικονομία του χρόνου ας μπω στο ζουμί!
    Ο Πούτιν έκτοτε δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αγοράζει χρόνο από μιαν Δύση που ζούσε στο ντελίριο της απολυταρχίας και της μονοκρατορίας!
    ΤΟ 2001 η Καθημερινή αποτυπώνει την εποχή στις παρακάτω δηλώσεις του ίδιου του Πούτιν αλλά και της Δύσης: >«Ακόμη και με ρυθμό ανάπτυξης 8% το χρόνο, θα χρειαστούμε 15 χρόνια για να φθάσουμε το επίπεδο ευημερίας της Πορτογαλίας... της προτελευταίας χώρας της E.E., δήλωσε το καλοκαίρι ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. «Αυτό φαίνεται πολύ φιλόδοξο... O φετινός ρυθμός ανάπτυξης θα είναι περίπου 4%. Με αυτόν το ρυθμό μπορεί να πάρει στη Ρωσία 40 χρόνια να φθάσει τον ταπεινό στόχο του κ. Πούτιν», σημείωνε με χλευαστική διάθεση ο βρετανικός «Εκόνομιστ». Δρυός πεσούσης..<
    Σήμερα 20 χρόνια περίπου μετά ο Πούτιν κατέστησε την Ρωσία ένα σημαντικό αντίβαρο σε όλα αυτά που η Δύση μεθυσμένη από την νίκη και την υπεροψία την οδήγησαν στην έλλειψη «ήθους», αυτοσυγκράτησης, οδηγήθηκαν να δώσουν στον Πούτιν που δρώντας στρατηγικά και σιωπηλά σε αυτό που η Δύση με έκπληξη ήρθε να αντικρύσει πρό των πυλών! Δηλαδή τι? Την πανουργία του πολυμήχανου Οδυσσέα/Πούτιν που αναζητούσε μιαν λύση να καλύψει αμυντικά την μεγαλύτερη σε έκταση χώρα στον κόσμο! Η Ρωσία με μοναδικό εφόδιο να της απομένει η μεγάλη γνώση σε επίπεδο στρατηγικών όπλων, αλλά και ορυκτού πλούτου στον τομέα της ενέργειας κατάφερε προσπαθώντας απεγνωσμένα να δημιουργήσει σήμερα τέτοια άμυνα ώστε να έχει την δυνατότητα από την Ρωσία αλλά και την Συρία,(τώρα)το Καλίνινγκραντ να απειλεί με τις πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει την Δύση έχοντας πρόσβαση από το Βλαδιβοστόκ και την Σιβηρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΡΟΣ Β
    Αιτία? Οι 9Μ729 ή όπως τους αποκαλούν στην Δύση SSC-8, με δραστικό βεληνεκές από 500 μέχρι 5.000 χιλιόμετρα, με τις ΗΠΑ να κατηγορούν πως υπερβαίνουν το συμφωνηθέν (500χλμ) που έχουν δημιουργήσει, αν έχουν, εγώ πιστεύω πως ίσως ναι διότι χρησιμοποιούν εκτοξευτήρες με προηγούμενους σύμφωνα με τους Αμερικανούς αλλά και μοιάζουν οι πύραυλοι, ωστόσο λένε πως χρησιμοποιούν μεγαλύτερες δεξαμενές καυσίμων και μπορούν έτσι να αλλάζουν το βεληνεκές όπως επικαλούνται οι Αμερικανοί πολύ με την προηγούμενη γενιά ζητώντας τους να καταστρέψουν και τους εκτοξευτήρες απέναντι στην αθέτηση των ΗΠΑ να εξοπλίσουν πυραυλικά την Ρουμανία και την Πολωνία αλλά και την εξάπλωση στην Ευρώπη μάχη μαίνεται και εμείς στεκόμαστε ακίνητοι στο παρελθόν την ίδια ώρα που όλα τα κράτη δίπλα μας και η περιοχή μας αλλάζει άρδην, ο Πούτιν εξακολουθεί να κερδίζει χρόνο.
    Αν πραγματικά η Ρωσία έχει αυτό το δραστικό βεληνεκές των 5.500 χλμ με απόκλιση 10 μέτρων στο στόχο τότε καλύπτει απλά από το κέντρο της Ζάμπια στην Αφρική με κέντρο την Συρία, αφού είναι σε οχήματα οι εκτοξευτήρες, την Ισλανδία, την Υεμένη και την Ινδία, ενώ από το Καλίνιγκραντ την Γροιλανδία και μέρος του Καναδά! Η Σιβηρία να «γλεντήσουν» στο Σαν Ντιέγκο, το Φοίνιξ και να κάνουν «ηλιοθεραπεία» στην Χαβάη στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο Καναδά! Από το όμορφο Βλαδιβοστόκ να στείλουν «φιλιά» στην Παπούα Νέα Γουινέα, μέχρι την Ινδονησία, την Σιγκαπούρη, και κάνουν έναν όμορφο κύκλο καλύπτοντας το υπόλοιπο Ινδίας! Αν είχαν κα ιτην Κούβα ,(γι αυτό την ήθελαν) θα ήταν τέλεια όλα…κι όλα αυτά από τον Πούτιν κερδίζει χρόνο…εμείς κλαμαρώνουμε τώρα!Επειδή τα έβγαλα με λίγη δουλίτσα στο Google earth μπορεί να έχω καμιά αποκλισούλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.