26/12/18

Lite-Soil: Ένα επαναστατικό προϊόν που εξοικονομεί 70% νερού στην άρδευση


Σε μια χώρα που οι υδάτινοι πόροι συνεχώς μειώνονται και απειλείται με ερημοποίηση, ένα επαναστατικό προϊόν έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να συμβάλλει στην εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.
Πρόκειται για το υπόγειο σύστημα άρδευσης Lite-Soil, αυστριακής κατασκευής, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται σε χώρες με μεγάλο πρόβλημα υδάτινων αποθεμάτων, όπως οι χώρες της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου.
Σύμφωνα με την περιγραφή που διαβάσαμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΣΤΡΟΚΑΤ Ο.Ε. που το εμπορεύεται στην Ελλάδα, η ενεργή υπόγεια άρδευση είναι αποδοτική και αξιόπιστη δίνοντας άμεσες αρδευτικές λύσεις, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση της ενέργειας υδάτινων και άλλων πολύτιμων φυσικών πόρων.
Επίσης περιορίζει την ρύπανση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, εναρμονίζεται απόλυτα και είναι η σύγχρονη και αποδοτικότερη ως προς το κόστος λύση για την άμεση άρδευση και αερισμό των φυτών σας.
Η κεντρική ιδέα της κατασκευής και παραγωγής των προϊόντων Lite-Soil είναι η εξοικονόμηση πόρων με επιστημονικά ελεγμένα εξαιρετικά αποτελέσματα. Η εταιρεία εστιάζει στον καινοτόμο τρόπο άρδευσης, τόσο για τους επαγγελματίες Κηπουρούς και Γεωπόνους, όσο και για τον αγροτικό τομέα.
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΑΣΤΡΟΚΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.