10/5/19

Συνέλαβαν πορτοφολάδες στη Βικτώρια που έχουν συλληφθεί δεκάδες φορές και αφήνονται ελεύθεροι

Άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία σε Σταθμούς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ, ψάχνοντας για άτομα που κλέβουν πορτοφόλια και τσάντες από επιβάτες - Εντοπίστηκαν 4 Ρουμάνοι εκ των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις, ενώ μία γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.


Εκνευρισμό προκαλεί στους αξιωματικούς της Αστυνομίας η φιλοσοφία της «ανακύκλωσης» που ακολουθείται από την Δικαιοσύνη, καθώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα μέλη της συμμορίας κλεφτών, έχουν συλληφθεί δεκάδες φορές με τελευταία φορά τον περασμένο Μάρτιο και απλά αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και τους ξαναβρίσκουν μπροστά τους οι ίδιοι αστυνομικοί που τους έχουν συλλάβει ξανά και ξανά.
Οι κακοποιοί από την άλλη πλευρά έχουν εμπεδώσει πως στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια που ακολουθείται η …«φιλοσοφία» περί αποσυμφόρησης των φυλακών μπορούν να δρουν ελεύθερα και δίχως επιπτώσεις και έτσι η …ανακύκλωση της εγκληματικής τους δραστηριότητας απλά ρέει και διακόπτεται μόνο για 48ώρες κάθε φορά που συλλαμβάνονται μέχρι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Για τη συνέχεια news247 

7 σχόλια:

  1. Θέλουν τους ψηφοφόρους τους εκτός μπουζού για να μπορέσουν να ψηφίσουν Σύριζα στις Ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ενθαρρύνεται η εγκληματικότητα και αποθαρρύνεται η αστυνομία, η οποία βλέπει τον κόπο της να πηγαίνει στράφι. Άλλα και στο θέμα τής απελάσεως λαθρομεταναστών, αν και όποτε γίνει, η Ελλάδα είναι πολύ ... προσεκτική: Αποκλειστικό: Χρειάστηκαν 11 χρόνια για να απελαθεί ένας Αλγερινός κακοποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι, το πρόβλημα είναι αλλού και το ξέρετε. Όλους αυτούς μέσα σε λίγο χρόνο τους εξαφανιζαν αν το ήθελαν, έλα που δεν το θέλουν! !!
    Με τους Ρουβίκωνες, τους κουκουλοφορους, τους Πακιστανους, τους πορτοφολαδες οι συριζαιοι είναι
    αλληλέγγυοι !!!!! Ένας λόγος που τους σιχάθηκα είναι και αυτός! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορουν να τους απελασουν και να τους απαγορευσουν την εισοδο στη χωρα (αν μπουν παρανομα και συλληφθουν τοτε θα βουτανε 10 χρονια τουλαχιστον για κατασκοπια). ιΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χούντα 1967-74 και η χ.α. φταίνε σύντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι περιμενετε απο ενα κρατος -αστερια ?,κρατος με παρασκευοπουλους, με ρουβικονες να απονεμουν Δικαιοσυνη, με ψευτες σε Κυβερνηση, με δεμενη και μαδημενη Αστυνομια !? ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους το λέει ο κος Πάϊατ: Ψυχραιμία.
    Προς το παρόν λοιπόν το Ελληνικό Κράτος και οι εντολοδότες του, επιδίδονται σε επιχειρήσεις "ανθρωπιστικής" αποσταθεροποίησης του κέντρου της πρωτεύουσας.
    Μην μας χαρακτηρίσουν και ρατσιστές...οι ξένοι,όπως οι τούρκοι π.χ.
    Αλλά μάλλον θα φταίνε οι ρως.
    Και σίγουρα όσοι θέλουν να φέρουν στην εξουσία την ακροδεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.