29/12/12

Έκκληση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας προς τους Θεσμικούς Ηγέτες της χώρας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΕΔΡΑ: Aθήνα,  Naυαρίνου 17, 3ος όροφος, Τ.Κ. 106 80
www.syndesmosee.gr 
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 211 1826004 

ΠΡΟΣ: Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος
            κ.κ Ιερώνυμον

           Πρόεδρον του Αρείου Πάγου
           καν Ειρήνη Ασημακοπούλου

           Πρόεδρον του Συμβουλίου της Επικρατείας
           κον Κωνσταντίνον Μενουδάκον

           Πρόεδρον του Ελεγκτικού Συνεδρίου
           κον Ιωάννην Καραβοκύρην

           Αρχηγόν Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης
           Στρατηγόν κον Μιχαήλ Κωσταράκον

           Αρχηγόν Γενικού Επιτελείου Στρατού
           Αντιστράτηγον κον Κωνσταντίνον Γκίνην

           Αρχηγόν Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
           Αντιναύαρχον κον Κοσμάν Χρηστίδην

           Αρχηγόν Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
           Αντιπτέραρχον κον Αντώνιον Τσαντηράκην

           Αρχηγόν Ελληνικής Αστυνομίας
           Αντιστράτηγον κον Νικόλαον Παπαγιαννόπουλον

           Αρχηγόν Πυροσβεστικού Σώματος
           Αντιστράτηγον κον Σωτήριον Γεωργακόπουλον

           Αρχηγόν Λιμενικού Σώματος
           Αντιναύαρχον κον Δημήτριον Μπαντιάν

           Πρύτανη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
                Καθηγητήν κον  Θεοδόσιον  Πελεγρίνην

                Πρύτανη Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
                Καθηγητήν κον  Σίμον  Σιμόπουλον

           Πρύτανη Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
                Καθηγητήν κον   Κωνσταντίνον Φεγγερόν

           Πρύτανη Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών
                Καθηγητήν κον   Κωνσταντίνον Γάτσιον

            Πρύτανη Παντείου  Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών    Επιστημών
                 Καθηγητήν κον  Γρηγόριον Τσάλταν

                 Πρύτανη  Πανεπιστημίου Πειραιώς
                 Καθηγητήν κον  Γεώργιον Οικονόμου
 
                 Πρύτανη Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών
                 Καθηγητήν κον Γεώργιον Χαρβαλιάν

           Πρύτανη Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
                Καθηγητήν κον  Ιωάννην Μυλωνόπουλον

           Πρύτανη Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και   Κοινωνικών Επιστημών
 Καθηγητήν κον  Ιωάννην Χατζηδημητρίου

           Πρύτανη  Πανεπιστημίου Πατρών
                Καθηγητήν κον  Γεώργιον Παναγιωτάκην

           Πρύτανη  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
                Καθηγητήν κον  Τριαντάφυλλον Αλμπάνην

           Πρύτανη  Πανεπιστημίου Κρήτης
                Καθηγητήν κον  Ευριπίδην Στεφάνου

          Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης
               Καθηγητήν κον  Ιωάννην Φίλην

          Πρύτανη Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης
               Καθηγητήν κον  Κωνσταντίνον Ρέμελην

               Πρύτανη  Πανεπιστημίου Αιγαίου
               Καθηγητήν κον Πάριν Τσάρταν

          Πρύτανη Ιονίου  Πανεπιστημίου
               Καθηγήτριαν  καν  Αναστασίαν Σαλή – Παπασαλή
          Πρύτανη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
               Καθηγητήν κον  Κωνσταντίνον Γουργουλιάνην

           Πρύτανη Χαροκοπείου  Πανεπιστημίου
               Καθηγητήν κον  Δημοσθένην Αναγνωστόπουλον

           Πρόεδρον  Ελληνικού Ανοικτού  Πανεπιστημίου
               Καθηγητήν κον  Χαράλαμπον Κοκκώσην

            Αντιπρύτανη  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
                 Καθηγητήν κον  Κωνσταντίνον Μασσέλον

            Πρόεδρον  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
                 Καθηγητήν κον  Θεόδωρον  Χατζηπαντελήν

            Πρόεδρον  Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος
                 Καθηγητήν κον  Δημήτριον Λουκόπουλον

            Πρόεδρον  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος
                 Καθηγητήν κον  Κωνσταντίνον  Γραμμένον

            Πρόεδρον  Πανεπιστημίου Δυτικής Ελάδος
                 Καθηγητήν κον  Δημήτριον Σερπάνον

       
            Μακαριώτατε
            Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι
            Κύριοι Αρχηγοί
            Κυρίες και Κύριοι Πρυτάνεις
           Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στην Αθήνα,  την 21 Νοεμβρίου 2011, ημέρα εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας. Συμμετείχε στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012  με εκλογικούς συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια και τιμήθηκε με την ψήφο 38.225 Ελλήνων εκλογέων.  Η πολιτική ιδεολογία του κόμματος αυτού είναι ο πατριωτισμός και μόνον. Δεν αναγνωρίζουμε τις ηττημένες και γηρασμένες αριστερές και δεξιές ιδεολογίες οι οποίες ταλαιπώρησαν, εβασάνισαν, εδίχασαν και συνεχίζουν να διχάζουν τον Ελληνικό Λαό. Πολιτική του επιδίωξη είναι  η εθνική ενότητα ως κύριου μέσου αντιμετωπίσεως της σημερινής δεινής καταστάσεως και εθνικής ανατάσεως.
           Με την οντότητα του πολιτικού κόμματος, το οποίο δραστηριοποιείται εντός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αλλά και με την θεσμική σας θέση ως ηγετών των εθνικών δυνάμεων της Χώρας, δια της παρούσης επικοινωνούμε μαζί σας, προκειμένου να σας καταθέσουμε την πολιτική  μας πρόταση δια την λύσιν του ατέρμονου δράματος το οποίο ο Ελληνικός  Λαός βιώνει από του Μαΐου του 2010 με διαρκώς μεγαλυτέραν έντασιν. 
           Η δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει εκατομμύρια συμπατριώτες μας σήμερον στην Ελλάδα, ανήκοντες κατά βάσιν στα λαϊκά στρώματα, οφείλεται στις άφρονες επιλογές της  δανειστικής πολιτικής τις οποίες ακολούθησαν λαϊκιστές πολιτικοί που κυβέρνησαν την Πατρίδα μας τα τελευταία 30 έτη. Στόχος ήταν, από την πολιτική αυτή, η συναλλαγή και η ψηφοθηρία  ώστε να διατηρούνται στην εξουσία με αντικειμενική επιδίωξη τον εύκολο, γρήγορο και ασφαλή πλουτισμό τους από τη νομή της εξουσίας. Διαπλεκόμενοι στο έργο τους αυτό με οικονομικά και δημοσιογραφικά συμφέροντα αλλά και με πρόσωπα της διεθνούς εξουσίας εδόμησαν ένα γρανιτώδες, νομοθετημένο και συνταγματικώς κατοχυρωμένο πλέγμα προστασίας τους έναντι της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις πολιτικής διαφθοράς που πληροφορήθηκε η κοινή γνώμη, πολλές εκ των οποίων  είχαν εθνικές διαστάσεις, αλλά ελάχιστες, αριθμουμένων εις τα δάχτυλα της μιας χειρός και μάλιστα οι ήσσονος σημασίας, έφθασαν στην δικαιοσύνη.  
            Κάτω από τη φοβερή πίεση των ξένων δανειστών και του υπέρογκου δημόσιου χρέους απεκαλύφθησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά όχι μόνο οι τραγικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος αλλά και οι φρικώδεις διαστάσεις της χυδαίας φαυλότητος και της διαφθοράς του.  Κατέστη όμως και παντελώς ανίκανο να διαχειριστεί τις συνέπειες αυτές τις οποίες το ίδιο δημιούργησε . Επέλεξε την εύκολη οδό , καθώς αυτή ήταν και είναι η ταιριαστή οδός προς τα πρόσωπα αυτά. Όλα τα βάρη στον Λαό! Η δύσκολη οδός ήταν η σύγκρουση με τα διεθνή οικονομικά κέντρα αλλά και ο έλεγχος , η κάθαρση, η τιμωρία των ενόχων, η υπεράσπιση των συμφερόντων του Λαού και πάνω από όλα το παράδειγμα. Με ποίο ηθικό σθένος συγκεντρώνονται οι εκπρόσωποι του Λαού στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και ψηφίζουν νόμους τους οποίους δεν έχουν διαβάσει και οδηγούν στην εξαθλίωση, εν μια νυκτί, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στον τόπο μας, ενώ ταυτόχρονα εξακολουθούν να διατηρούν για τον εαυτό τους μηνιαίες αποδοχές 7 και 8 χιλιάδων ευρώ, προστιθέμενων επιδομάτων, παροχών, ατελειών, διευκολύνσεων και  προνομίων  τα οποία μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν επακριβώς; Θα έπρεπε, προ της δήθεν αδηρίτου ανάγκης ψηφίσεως των μέτρων, να κατάθεταν πρόταση με την οποία να μείωναν τις αποδοχές τους μέχρι πλήρους εκμηδενίσεως τους δι΄ όλους όσους ασκούν πολιτικό αξίωμα. Τα δημόσια αξιώματα τα οποία κατέχονται από αιρετούς πολιτικούς είναι προσφορά προς την Πατρίδα και όχι μέσον βιοπορισμού. Κατά τη διάρκεια όμως της μεταπολιτεύσεως το πλέον προσοδοφόρο επάγγελμα στην ελληνική κοινωνία κατέστη του επάγγελμα του έλληνος πολιτικού.         
           Την 7η Νοεμβρίου 2012 τα πρόσωπα του Κοινοβουλίου παρουσίασαν την πλέον αλγεινή εικόνα και απέδειξαν την παρακμή   του Κοινοβουλευτισμού στην Πατρίδα μας. Πολιτική αντιπαράθεση χαμηλού επιπέδου, θεατρικές επιδείξεις λαϊκιστικού ύφους  και παντελής άγνοια του υπό ψήφιση νομοσχεδίου. Μόνον είς βουλευτής της συμπολιτεύσεως αναφέρθηκε στις συνέπειες του νομοσχεδίου.  Αλλά η χειροτέρα εικών ήταν η απειλή πραξικοπηματικής καταλύσεως της λειτουργίας του κοινοβουλίου. Δεν προήλθε βεβαίως από  τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας, οι οποίες επί 38 χρόνια συστηματικά και με σχέδιο λοιδορήθηκαν, κατασυκοφαντήθηκαν, ειρωνεύθηκαν, διαπομπεύθηκαν και εν πολλοίς απαξιώθηκαν και μάλιστα μέχρι προσφάτως. Πραγματικοί εχθροί του κοινοβουλευτισμού απεδείχθησαν αυτοί οι οποίοι υπήρξαν τα «χαϊδεμένα παιδιά του». Η πλέον ευνοημένη συντεχνία της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι υπάλληλοι της Βουλής! Οι οποίοι, όταν προς στιγμήν εθίγησαν οι εξοργιστικές αμοιβές και τα προνόμιά τους, απείλησαν με κατάλυση του Κοινοβουλίου που ισοδυναμεί με κατάλυση του πολιτεύματος. 
          Δεν πρόκειται όμως μόνον περί των συνεπειών ενός προκλητικού και άκρως διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος αλλά περί του μέλλοντος της Πατρίδος  και της άμεσης τύχης του Λαού μας.  Σήμερα είναι κοινή και βιωματική η διαπίστωση για όλους μας ότι η Χώρα κατέρχεται  ραγδαία προς την φτώχεια και την ακύρωση όλων των θυσιών των πατέρων μας στους αγώνες του Έθνους. Αλλά και των θυσιών όλου  του Λαού μετά τον πόλεμο για να φθάσουμε σε ένα ζηλευτό βιοτικό επίπεδο τουλάχιστον στον βαλκανικό περίγυρό μας.
   Τα αδυσώπητα μεγέθη που συνθέτουν την εικόνα της Χώρας μας όμως δημιουργούν ένα σύνολο μεγαλυτέρων κινδύνων. Ακόμη και του τέλους της Ελλάδος με την μορφή του εθνικού κράτους. Ο Λαός μας μαστίζεται από την υπογεννητικότητα που οδηγεί στον δημογραφικό μαρασμό του Έθνους. Τα εκατομμύρια των μεταναστών και λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη Χώρα δημιουργούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο της σοβαρής αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης μέσα σε λίγα μόνο χρόνια αλλά και της επικίνδυνης πολιτικής αποσταθεροποίησης εκμεταλλευόμενοι τις αδύναμες πλευρές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η συγκέντρωση του 50 % και πλέον του πληθυσμού της Χώρας σε μία πόλη με ότι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία,  την κοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό συνεπιφέρει αυτόματα την αποδυνάμωση της ελληνικής επαρχίας. Το ελληνικό κράτος υδροκέφαλο, διεφθαρμένο και αναξιόπιστο. Η ελληνική κοινωνία  παρηκμασμένη, καταναλωτική και άκρως εσωστρεφής. Η παιδεία μας διαλυμένη, με απαξιωμένους εκπαιδευτικούς, αποπροσανατολισμένη  χωρίς καμιά εθνική κατεύθυνση. Οι νέοι μας αναζητούν τη φυγή από τη Χώρα ως το καλύτερο ζητούμενο για τη ζωή τους. Τα επόμενα χρόνια χιλιάδες νέοι Έλληνες θα εγκαταλείψουν τη Χώρα και το κενό αυτό δεν πρόκειται να αναπληρωθεί.  Το τεράστιο δημόσιο χρέος που επί χρόνια επεσώρευσαν στις πλάτες του Λαού  οι ανεύθυνοι και λαϊκιστές πολιτικοί διαγράφει το πλαίσιο υποδούλωσης της Πατρίδος μας για πολλές δεκαετίες , ίσως και για μια νέα σκλαβιά αιώνων. 
 
    Απέναντι  σ΄αυτά τα χαρακτηριστικά  που μόνο θλίψη προκαλούν για το μέλλον  του Ελληνικού Έθνους θα έπρεπε οι πολιτικοί και πολιτειακοί ταγοί μας , ως εκπρόσωποί μας, να αντιδράσουν. Να έχουν ένα σχέδιο για τη σωτηρία του Λαού. Αυτοί όμως έχουν αποδείξει πλέον ότι ενδιαφέρονται για τη δική τους και μόνο επιβίωση μέσα σ΄αυτό το δήθεν δημοκρατικό πολίτευμα που έστησαν μεθοδευμένα. Ακόμη και πολιτικές ηγετικές προσωπικότητες που ανέδειξε το πολιτικό και κομματικό σύστημα παραμένουν αδρανείς, άτολμες σταθμίζοντας μόνο τα κεκτημένα τους. Δεν απέμενε ως εθνική δύναμη, στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, παρά το τελευταίο οχυρό της. Η Δικαιοσύνη. Αλλά και αυτή τη δύναμη εφρόντισε το σύστημα με χρόνιες και ποικίλες προσπάθειες να την διαφθείρει και να την αποδυναμώσει ως παράγοντα αντίδρασης. Έλληνες δικαστές, εξαγοραζόμενοι η τρομοκρατούμενοι, έγιναν συστημικοί και εν πολλοίς συμμέτοχοι στην παραγωγή της διαφθοράς κλείνοντας τα μάτια τους.  Τελευταία λαϊκή δύναμη ήταν ο ίδιος ο Λαός που με την ψήφο του θα μπορούσε να φθάσει  στα χαρακτηριστικά του συλλογικού ηγέτη. Διότι το πεζοδρόμιο, που πολλοί θεωρούν καταφυγή,  ούτε τώρα ούτε ποτέ μπόρεσε  να δώσει καμία λύση.  Οι Έλληνες όμως πολίτες, παρά το ότι συνειδητοποιούν ο καθείς ως μονάδα, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να γεννήσει την ελπίδα, όταν κλήθηκαν στις κάλπες δύο φορές το καλοκαίρι που πέρασε, ιδίως τη δεύτερη, στήριξαν στη συλλογική τους έκφραση, ως Λαός, αυτό το πολιτικό σύστημα. Υπέκυψαν για μια ακόμη φορά στους επαγγελματίες εκπροσώπους τους αφού δεν υπήρξε ισχυρός πατριωτικός πολιτικός φορέας. Με τα διάφορα ψευδή πολωτικά διλήμματα πήραν και πάλι την ψήφο τους. Το σύστημα ελέγχει τα μέσα , διαθέτει χρήματα, υπόσχεται ψευδείς λύσεις , τις οποίες την επομένη ημέρα αναιρεί , εξαπατά τις λαϊκές μάζες  και στην κρίσιμη ώρα εναλλάσσει τα πρόσωπα για να παρατείνει την εμπιστοσύνη των πολιτών έστω και για βραχύ διάστημα.  Επομένως από τη συνήθη θεσμική δημοκρατική διαδικασία δεν μπορεί να προέλθει η αναμενόμενη ανάσταση. Ούτε από το Λαό, ούτε από πολιτικούς ή πολιτειακούς παράγοντες, ούτε από τη δικαιοσύνη. Εάν δεν εγερθούν οι τίμιες και υγιείς εθνικές δυνάμεις όσο ακόμη υπάρχει καιρός και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τον τόπο μας.
           Σε κάθε Έθνος υπάρχουν δημιουργικές και ζωτικές δυνάμεις που στις κρίσιμες περιστάσεις εμφανίζονται για να βγάλουν από το τέλμα το Λαό. Το Ελληνικό Έθνος μέσα στα 200 σχεδόν έτη της νεώτερης ιστορίας του έδειξε ότι διαθέτει αυτές τις δυνάμεις. Οι οποίες παρουσιάζονται έχοντας επίγνωση του ιστορικού τους ρόλου και  υπακούοντας στον υπέρτατο νόμο . Τη σωτηρία της Πατρίδος.  Δυνάμεις πραγματικά  προοδευτικές  που έπαιρναν  τολμηρές πρωτοβουλίες και έσωζαν όχι μόνο την  Πατρίδα αλλά και αυτό το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Με ανανέωση της πίστεως  των πολιτών προς την κρατική και πολιτική εξουσία.
            Η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση  κατέστη πλέον  ανίκανη να προστατεύσει  τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα. Ανήμπορη να προσφέρει ασφάλεια, εργασία και να διατηρήσει το βιοτικό επίπεδο και την ευημερία του Ελληνικού Λαού. Αδύναμη να προστατεύσει τη δημοκρατία και το πολίτευμα. Αλλά και επικίνδυνη για την ίδια άμυνα της Χώρας. Διότι είναι νομοτελειακή συνέπεια . Μια χώρα που βρίσκεται στην αθλία κατάσταση που ευρίσκεται σήμερα η δική μας είναι θέμα χρόνου να εμφανισθούν απειλές, όχι μόνο δια της οικονομικής υποδουλώσεως  του πληθυσμού, αλλά  ακόμη και για το ίδιο το εθνικό σώμα της Πατρίδος.
     Προ  της αναμενόμενης καταρρεύσεως και του αφανισμού,   δεν υπάρχει άλλη λύση για την Χώρα μας παρά η ανάληψη δράσεως από τις εθνικές  δυνάμεις της Πατρίδος .
           Μακαριώτατε
           Κύριες και κύριοι  Πρόεδροι
           Κύριοι Αρχηγοί
           Κύριες και κύριοι Πρυτάνεις
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας προτείνει, ως έχοντες εσείς  την θεσμική ισχύ,  να ζητήσετε από την Ελληνική Κυβέρνηση να παραιτηθεί . Απέτυχε πλήρως στην εκπλήρωση της αποστολής της.          Να συγκροτηθεί πατριωτική κυβέρνηση, με τήρηση των συνταγματικών διαδικασιών, από 30 εξωκοινοβουλευτικούς πατριώτες Έλληνες (ακαδημαϊκούς, πρώην δικαστικούς, αποστράτους αξιωματικούς των ΕΔ και ΣΑ και άλλους). Κυβέρνηση αληθινής εθνικής ενότητας με την στήριξη όλων των βουλευτών ανεξαρτήτως κομμάτων για διάστημα 3 ετών. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να συνεχίζεται σε βάρος του Λαού η κυβερνητική πολιτική  εξυπηρέτησης των τοκογλύφων δανειστών , από τους οποίους και εξαρτώνται τα σημερινά μέλη της κυβέρνησης, ούτε η πολυτέλεια να λαϊκίζουν ανεύθυνα οι κομματικοί ηγέτες της αντιπολιτεύσεως δημιουργήματα του ελληνικού κομματικού συστήματος. Πρέπει όλοι επιτέλους  να αντιληφθούν ότι η επιβίωση του Ελληνικού Λαού  είναι πάνω από κάθε χαλκευμένο δίλημμα που έχει επιβληθεί με σκοπό τη χειραγώγηση της βουλήσεως των ψηφοφόρων.
        Όσοι συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση δεν θα πολιτευθούν στις εκλογές που θα διεξαχθούν. Θα προσφέρουν πατριωτικό και μόνο έργο. Η Βουλή θα συνεχίσει το έργο της και οι νόμοι θα ψηφίζονται από αυτήν Συμφωνία της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας και του πολιτικού κόσμου επί συγκεκριμένου προγράμματος.
ü  Διατήρηση των συνταγματικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.
ü  Ανόρθωση της αξιοπιστίας του κράτους και των υπηρεσιών του .
ü  Εγγύηση του εισοδήματος του Λαού και του δικαιώματος εργασίας για όλους τους Έλληνες.
ü  Εξασφάλιση συνθηκών παραμονής των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων στον τόπο τους .
ü  Εγγύηση συνέχειας του κοινωνικού κράτους.
ü  Πάταξη της διαφθοράς σε όλο το δημόσιο τομέα και στη δικαιοσύνη.
ü  Εξάλειψη της  φοροδιαφυγής.
ü  Έλεγχος και τιμωρία των υπευθύνων. Δήμευση και επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων όσων παρανόμως και σε βάρος του δημοσίου αποκτήθηκαν.
ü  Αντιμετώπιση του ελλείμματος του Π/Υ.
ü  Αποπληρωμές χρεών μόνο σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της Χώρας και με προεξάρχουσα προτεραιότητα τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου του Λαού.
ü  Κατάργηση των προνομίων και των αμοιβών των βουλευτών .
ü  Αναμόρφωση του συστήματος της Ελληνικής παιδείας με εθνική κατεύθυνση και εξορθολογισμό των ΑΕΙ.
ü  Εξασφάλιση ισχυρού αμυντικού δυναμικού. Αύξηση της θητείας.
ü  Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και εξασφάλιση συνθηκών  ασφαλούς διαβιώσεως των πολιτών .
ü  Προετοιμασία συγκρότησης Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως κατόπιν εκλογών για την ψήφιση νέου Συντάγματος.
ü  Απομάκρυνση από τη χώρα όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών.
ü  Εκπόνηση εθνικού σχεδίου για την οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας.

Μακαριώτατε
Κύριες και κύριοι  Πρόεδροι
Κύριοι Αρχηγοί
Κύριες και κύριοι  Πρυτάνεις 
            Έχετε τη δυνατότητα εις μία και μόνη κοινή σύσκεψη να συναποφασίσετε  ενωμένοι και  αλληλοϋποστηριζόμενοι και να εκφράσετε την ιστορική βούληση του Λαού μας για τη σωτηρία της Πατρίδος. Η αυστηρή ενασχόληση με τα καθήκοντά σας και μόνον, υπό τις παρούσες συνθήκες εθνικού κατήφορου, πιθανόν  να μην αποτελεί πράξη ευθύνης. Εάν συγκροτηθεί μια αληθινή πατριωτική κυβέρνηση εθνικής ενότητας και όχι κυβέρνηση εντολοδόχων θα σωθεί η Δημοκρατία και το πολίτευμά μας, το οποίο όχι μόνο έχει απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και καθίσταται έρμαιο στις ορδές των συντεχνιών, των ακραίων και ανευθύνων που επιδιώκουν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.
           Ευχόμεθα σε σας που ευρίσκεσθε σήμερα σε θέσεις ύψιστης  ευθύνης, σε όλο τον ελληνικό  δημόσιο βίο, να αντλήσετε δύναμη από τις εθνικές μας καταβολές και αναλογιζόμενοι το βαρύ φορτίο το οποίο φέρετε  να πράξετε προς όφελος της Πατρίδος. Θα έχετε προσφέρει εθνική υπηρεσία και μόνον.

                                                                     Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2012

  Για το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  

              -Ο-                                                                      -Ο-    
         Πρόεδρος                                                    Γενικός Γραμματέας
                                                                              
   Νικόλαος Αλικάκος                                            Παναγιώτης Μίγκος1 σχόλιο:

  1. Πως είναι δυνατόν να ομιλείς την αρχαία ελληνικήν, απευθυνόμενος σε ''μεταλλαγμένους κινέζους'';
    Eλπίζεις ότι κάτι θα γνωρίζουν, λάθος μέγα, βάλε λίγα φράγκα στην κουβέντα και τότε κάτι μπορεί να γίνει!
    Η ελευθερία Νικόλα χρειάζεται και αρετή και τόλμη και από αυτά γιοκ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πάρτο χαμπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.