29/10/13

Κεδίκογλου: Η ΕΥΠ συνεργάζεται με τις ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας

«Επιτελεί την αποστολή της μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος» επισήμανε
Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών για την πάταξη της τρομοκρατίας, τονίζει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών.
«Η ΕΥΠ είναι κατά το νόμο υπεύθυνη για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και προφανώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

»Η ΕΥΠ επιτελεί την αποστολή της μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος, σεβόμενη ταυτόχρονα φίλους και συμμάχους.

»Άλλωστε είναι γνωστό πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών συνεργάζεται εδώ και χρόνια, με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών για την πάταξη του φαινομένου της τρομοκρατίας.

»Κάθε περαιτέρω ανάλυση και συζήτηση σχετικά με την αποστολή της ΕΥΠ μόνο ως υπονόμευση του έργου της μπορεί να εκληφθεί και ως εκ τούτου περιττεύει» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Το πραγματικό ερώτημα δεν ήταν αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις συνομιλίες πολιτικών στην Ελλάδα αλλά αν το έκαναν ξένες υπηρεσίες για λογαριασμό της Ελληνικής κυβέρνησης.

    Προκειμένου να κρατήσουν όρθιους τους πολιτικούς που τους συμφέρει δεν θα δίσταζαν,όπως και δε θα δίσταζε η κυβέρνηση να λάβει τέτοιες πληροφορίες για τους αντιπάλους της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.