29/10/13

Επίλεκτοι «Τούρκοι αγωνιστές» της Θράκης τα πληρωμένα όργανα της Άγκυρας…

Τα χυδαία πρακτόρια της Άγκυρας που πλασάρονται ως εκπρόσωποι του αγώνα της…ελευθερίας!
Το ότι λειτουργούν ως κανονικοί πράκτορες τουρκικών συμφερόντων και εργάζονται νυχθημερόν για την προώθηση των σκοτεινών σχεδίων της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη το γνωρίζαμε βέβαια πολύ καλά. Τώρα όμως βλέπουμε ότι περνούν στην απέναντι μεριά του ποταμιού, όχι μόνο για να υποβάλουν τα σέβη τους στα αφεντικά ή για να δώσουν αναφορά σχετικά με το…θεάρεστο έργο τους, αλλά τους καλούν και με την ανεπίσημη τιμητική ιδιότητα των “Ανθρώπων του Αγώνα των Τούρκων της Θράκης” (προφανώς εννοούν του αγώνα για λιγότερη καταπίεση και περισσότερη ελευθερία, στην…αγκαλιά βεβαίως της Μάνας Πατρίδας).
Κάποιοι από τους…Ανθρώπους του Αγώνα λοιπόν, όπως μας ενημερώνει στον τίτλο του το ειδησεογραφικό Εdirnehaberci.com, βρέθηκαν στις 7/10 στην Αδριανούπολη και επισκέφτηκαν τον τοπικό νομάρχη (φωτογραφία). Στη δε συνέχεια του δημοσιεύματος, αναφέρεται ότι «ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης-Ξάνθης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο Μουσταφά Χατιπλέρ, γνωστοί και ως άνθρωποι του αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, επισκέφτηκαν τον νομάρχη Ντουρουέρ, όντας καλεσμένοι στην Αδριανούπολη για μια ειδική συνεδρίαση από την Διεύθυνση Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων».
Δηλαδή τώρα, σαν να λέμε, “χαφιέδες, σούργελα και παλικάρια γίνανε μαλλιά-κουβάρια”! Λέτε σε λίγο να δούμε και τον αφιονισμένο τουρκοδήμαρχο Τσουκάλ ή τον γκριζόλυκο λακέ Κοράι Χασάν με τίποτε μπερέ του…Τσε Γκεβάρα; Θου Κύριε…
Προξενείο Στοπ

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.