29/4/14

Η Blackstone και ο Jacob Rothschild, οι κερδισμένοι από την εξαφάνιση του αεροπλάνου των Malaysia Airlines;

Alfredo Jalife-Rahme στην εφημερίδα La Jornada (Μεξικό)    (μτφ. Κριστιάν)

Είναι περίεργο το γεγονός ότι ανάμεσα στους 239 επιβάτες, 20 ήταν υπάλληλοι του Πενταγώνου, εκτός από τους τέσσερις επιβάτες που είχαν κλεμμένα διαβατήρια.

http://www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH300/2-44-b0e0e.jpg
Ο Jacob Rothschild, πρόεδρος της RIT Capital Partners plc και Διευθυντής της Blackstone. Πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research.
Οι διεθνείς έρευνες του αεροσκάφους MH 370 που εξαφανίστηκε έδειξαν ότι η Ουάσιγκτον ήταν σε θέση να παρακολουθήσει το αεροσκάφος πολύ πιο πέρα ​​από ό, τι η ίδια υποστήριζε μέχρι στιγμής και ότι καθυστέρησε μια εβδομάδα για να αποκαλύψει ό, τι ήξερε. Απέδειξαν επίσης ότι η Κίνα δεν είχε λιμάνια τροφοδοσίας για την ανάπτυξη του πολεμικού της ναυτικού σε μια τόσο μεγάλη περιοχή. Αλλά πέρα ​​από το κοινό γεγονός και αυτό που αποκαλύπτει για τις στρατηγικές ικανότητες του καθενός, πρέπει επίσης να παρατηρηθεί ότι αυτή η αινιγματική εξαφάνιση έκανε και ευχαριστημένους: τη Blackstone και τον Jacob Rothschild.

Στη τριπολική  γεωστρατηγική εποχή του κόσμου της μετα-Κριμαίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας και της Κίνας, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιπαραβάλλουμε τη συντριπτική παραπληροφόρηση της Δύσης χρησιμοποιώντας  το απαράκαμπτο βλέμμα της ρωσικής πύλης multimedia Η Ρωσία Τώρα.
Όπως συμβαίνει συχνά στα μυστηριώδη ατυχήματα, η ασυνήθιστη εξαφάνιση του αεροσκάφους της πτήσης MH 370 των Malaysia Airlines   -της οποίας καμία εξήγηση δεν ικανοποιεί κανέναν, ακόμα πολύ λιγότερο τους περισσότερους πληγέντες Κινέζους-  οδήγησε σε αμέτρητες ερμηνείες, κάποιες εκκεντρικές και άλλες ενοχλητικές.
Ενώ μαίνεται ο πόλεμος κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, το ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ (Russia Today) δημοσίευσε με βιαστικό τρόπο τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της πτήσης 370 MH, ότι εγκρίθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών [ 1 ]. Μήπως ξέσπασε ο πόλεμος των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας;

Σύμφωνα με το ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ (Russia Today), ο δικαιούχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών είναι ο Jacob Rothschild, από την αμφιλεγόμενη και πολύ-θρυλική δυναστεία των τραπεζιτών.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοιραζόταν μεταξύ των πέντε κατόχων με το 20% στο καθένα: η εταιρεία Freescale Semiconductor της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Austin (Texas), και οι τέσσερις άλλοι ιθαγενείς της πόλης Suzhou (Κίνα), εργαζόμενοι της τεξανικής εταιρείας, οι οποίοι επέβαιναν στο αεροπλάνο που χάθηκε.
Σύμφωνα με τη ρωσική διαδικτυακή πύλη, αν ένας από τους δικαιούχους του διπλώματος ευρεσιτεχνίας αποβιώσει, οι άλλοι δικαιούχοι μοιράζουν εξίσου τα μερίσματα του νεκρού, αν δεν αμφισβητείται από τη διαθήκη του. Δεδομένου ότι οι τέσσερις Κινέζοι συνιδιοκτήτες του διπλώματος ευρεσιτεχνίας λείπουν (ή / και είναι νεκροί), αυτός που παραμένει ζωντανός θα πάρει επομένως το σύνολο του διπλωμάτος ευρεσιτεχνίας. Αυτό συνέβη εις όφελος της τεξανικής επιχείρησης Freescale Semiconductor, η οποία ανήκει στην αμφισβητουμένη και αόρατη Blackstone, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ο βρετανο-ισραηλινός τραπεζίτη Jacob Rothschild [ 2 ].
Οι εφευρέτες και αιτούντες ήταν τέσσερις Κινέζοι που εξαφανίστηκαν και ο δικαιούχος  δεν είναι άλλος από την Freescale Semiconductor. Τι τύχη!
Η αόρατη ταυτότητα της Blackstone, η διασύνδεση της με τη BlackRock και η σύμπραξη της με τη Evercore Partnership, οι οποίες, βρίσκονται συμπτωματικά πίσω από την ιδιωτικοποίηση της PEMEX (της μεξικανικής εταιρίας πετρελαίου) εμφανίζεται με ανησυχητικό τρόπο [ 3 ].

JPEG - 21.3 ko
Φαίνεται ότι η Blackstone διαχειρίζεται τη BlackRock, που διοικείται από τον Ισραηλινο-αμερικάνο Larry Fink [ 4 ]. Πέρα από τη διασύνδεση μεταξύ των ανώτερων κλιμάκιων μεταξύ των Blackstone, BlackRock, Rothschild, Τζορτζ Σόρος, Βank of Scotia, Evercore Partnership, Protego, και της Kissinger Associates και της ασφαλιστικής AIG, της οποίας ο πρόεδρος είναι ο Ισραηλινο-αμερικανός Maurice Hank Greenberg, θα έπρεπε να ελεγχτεί η ταυτότητα της εταιρείας Freescale Semiconductor.

JPEG - 22.9 ko
Είναι περίεργο το γεγονός ότι ανάμεσα στους 239 επιβάτες, 20 ήταν υπάλληλοι του Πενταγώνου, εκτός από τους τέσσερις επιβάτες που είχαν κλεμμένα διαβατήρια.
Πέρα από την αναπόφευκτη συνομωσιολογία, το σίγουρο είναι το επάγγελμα του ηλεκτρονικού των 20 υπαλλήλων του Πενταγώνου, όλοι με υψηλή ειδίκευση στην τέχνη του ηλεκτρονικού πολέμου για την αποφυγή των στρατιωτικών συστημάτων ραντάρ [5 ].
Παράξενο: από τους 20 εξαφανισμένους εργαζόμενους της Freescale Semiconductor, οι 12 είναι από τη Μαλαισία και οκτώ από τη Κίνα.
Η Freescale Semiconductor μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα προϊόντα της έχουν εφαρμογές στις επικοινωνίες στο πεδίο της μάχης: ηλεκτρονικά συστήματα αεροπλάνων, καθοδήγηση πυραύλων, ηλεκτρονικός πόλεμος και αναγνώριση φίλου ή εχθρού.
Η αμφιλεγόμενη τεξανική εταιρεία ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες ημιαγωγών στον κόσμο. Ξεκίνησε ως τομέας της Motorola, από την οποία χώρισε στη συνέχεια για να αποκτηθεί το 2006 από την Blackstone (των Rothschild), τον παντοδύναμο όμιλο Carlyle Group και τη TPG Capital.
Ο Όμιλος Carlyle αποδείχνει το δυναστικό νεποτισμό των Μπους, Frank Carlucci (πρώην Σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας και πρώην υπουργού Άμυνας), του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ, του οποίου ο εκπρόσωπος στο Μεξικό είναι ο αμφιλεγόμενος  Luis Tellez Kuenzler , σήμερα υπεύθυνος του Χρηματιστηρίου, όπου έχουν συμβεί πολύ περίεργες διακοπές πράξεων στις συνεδριάσεις [ 6 ].
Η TPG Capital είναι μια ισχυρή εταιρεία επενδύσεων με έδρα το Fort Worth (Texas), υπό την προεδρία του Ισραηλινο-αμερικανού David Bonderman, ο οποίος είναι γνωστός για τις υπερβολές του, όπως αυτή της συνεισφοράς 7.000.000 δολαρίων στους Rolling Stones για την 60ή επέτειό τους το 2002.
Η Freescale Semiconductor ειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και την τεχνολογία stealth («τεχνολογία μανδύα, cloak technology ») και χρησιμοποιεί στρατηγικές που βασίζονται σε ραντάρ ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ECM): 1) παρεμβολές στα ραντάρ, 2) αλλαγές των στόχων και 3) αλλαγή των ηλεκτρικών ιδιοτήτων του αέρα.
Σύμφωνα με τη The Daily Beast, μια ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν θα προχωρούσε πέρα από το βομβαρδισμό από γνωστό αεροπλάνο, κατά πάσα πιθανότητα σε ηλεκτρονικό πόλεμο εναντίον ολόκληρου του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, της σύνδεσης της στο Internet, του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της, καθώς και των συχνοτήτων έκτακτης ανάγκης για τους πυροσβέστες και την αστυνομία.
Η Daily Beast διαβεβαιώνει ότι το Ισραήλ έχει αναπτύξει ένα όπλο ικανό να μιμείται το σήμα συντήρησης των κινητών τηλεφώνων που σταματά αποτελεσματικά τις μεταδόσεις.  Κατά την τελευταία δεκαετία, το Ισραήλ έχει συσσωρεύσει ένα ευρύ φάσμα όπλων υψηλής τεχνολογίας αξίας εκατομμυρίων δολαρίων που θα του επέτρεπε να αναστατώσει, να τυφλώσει, να κουφάνει τις άμυνες της Τεχεράνης σε περίπτωση αεροπορικού βομβαρδισμού [ 7 ].
Κάτι περισσότερο: υπάρχει μια νέα τεχνολογία stealth που κάνει το αεροπλάνο αόρατο στα ραντάρ και το κρύβει με μάσκα από τα ανθρώπινα μάτια, ενώ η υψηλή τεχνολογία καμουφλάζ μπορεί να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως αναφέρεται στο military.com [ 8 ] .
Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για την εντατικοποίηση των επιθέσεων μέσω του Διαδικτύου [ 9 ], ενώ το Πεκίνο και η Ουάσιγκτον επιταχύνουν την κούρσα των εξοπλισμών για την απόκρυψη της τεχνολογίας του αόρατου αεροπλάνου.
JPEG - 14.5 ko
Ο Λι Χάμιλτον, πρόεδρος του Wilson Center. Ο πρώην δημοκρατικός βουλευτής έσωσε το πρόσωπο του Ronald Reagan κατά τη διάρκεια του σκανδάλου Ιράν-Κόντρας. Το 2000, συμμετείχε στην ανάπτυξη της αποικιοκρατικής έννοιας της «ευθύνης για προστασία». Συν-προέδρεψε τη Προεδρική Επιτροπή Έρευνας για τις 11 Σεπτεμβρίου που παρέκαμψε την προσοχή από το πραξικόπημα προς τις επιθέσεις. Το 2006, συμπροέδρευε την Επιτροπή Μπέικερ-Χάμιλτον που αποφάσισε τη στρατιωτική διακοπή στη Μέση Ανατολή.
Η πανισχυρή βρετανική στρατιωτική εταιρεία BAE Systems   -που συνδέονται με την NSA, τη γραμματεία της Εσωτερικής Ασφάλειας, και στο σκοτεινό Wilson Center-  η οποία εκτέθηκε με το βρωμερό σκάνδαλο Al-Yamamah, διαθέτει ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει να κρύψει τα μηχανοκίνητα οχήματα, που μπορεί να επεκταθεί σε πλοία και ελικόπτερα.
Μήπως θα πρέπει να δούμε το σκοτεινό χρηματιστικό δίδυμο Blackstone / BlackRock των Rothschild πίσω από το μαύρο κουτί της πτήσης MH 370;
[1] “United States Patent n°8671381 B1”, March 11, 2014.
[3] « BlackRock : el mayor inversionista del mundo detrás de la privatización de Pemex », par Alfredo Jalife-Rahme, La Jornada, 11 décembre 2013.
[4] “Lessons From Blackstone for BlackRock”, de Jeffrey Goldfarb, The New York Times, January 23, 2014.
[5] “Malaysia jet hidden by Electronic Weaponry ? 20 EW defense-linked passengers”, de Deborah Dupre, Examiner, 9 de marzo de 2014.
[6] Voir notre dossier « Carlyle Group ».
[7] “Israel’s Secret Iran Attack Plan : Electronic Warfare” de Elie Lake, The Daily Beast, 16 de noviembre de 2011.
[8] “Invisible Planes : China, US Race for Cloaking Tech”, de Gene J. Koprowski, Fox News, 17 de deciembre de 2013.
[9] “China points finger at US as hacking attacks soar”, Shanghai Daily, 29 de marzo de 2014.

Alfredo Jalife-Rahme


7 σχόλια:

 1. Ὅπου πᾶς, ὅπου σταθῆς, ἀπ᾽ ὅποιον δανεισθῇς

  καὶ ὅποια τράπεζα ρωτἠσεις ποιός τὴν

  διαχειρίζεται ἕνα εἶναι σίγουρο. Κάπου

  θὰ ὑπάρχει περιούσιο πνεῦμα μέσα.

  Μά γιατί βρὲ παιδί μου;

  Διαβάζω βιβλία, ρωτάω τὸν εὐατό μου λὲς νὰ

  εἶναι συνωμοσιολογίες ὅλα αὐτά;

  Πολλὲς συμπτώσεις βρὲ παιδί μου;

  Καὶ κάπου ἄκουσα γιὰ τὸν λόρδο Βύρωνα

  ποὺ εἶχε πεῖ κάτι γιὰ τραπεζίτες.

  Βρὲ λές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάποτε θα ανοίξουν μερικά στόματα ή μερικά αρχεία και θα μάθουμε που βρίσκεται τελικά το αεροπλάνο.

  Σίγουρα δεν βρίσκεται εκεί που οι Αμερικάνοι βύθισαν ένα μαύρο κουτάκι, μη εντοπιζόμενο, με μπαταρίες ολίγων ημερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Αδόνιο

  Αν ο Rothschild ήταν Έλληνας, θα έγραφες τα ίδια; Λες και τον Σίνα, ας πούμε, βαμπίρ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Καθένας κάνει τη δουλειά του παιδιά, το θέμα είναι γιατί οι Έλληνες δε δουλεύουν όπου και αν βρίσκονται για να συμφέροντα του Ελληνικού κράτους όπως κανού οι Εβραίοι για το Israel.

  Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το αεροπλάνο, αλλα αν αληθεύουν οι ταυτότητες αυτών που επέβαιναν τότε πολλά παίζουν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εφ'όσον είστε ιστολόγιο σε θέματα Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής και ΑΜΥΝΑΣ, θα έπρεπε να είχατε ξεκοκαλήσει το άρθρο 13 και 14 του καταστατικού-φρούριο της τραπεζης Ελλάδος Α.Ε της οποίας οι αποφάσεις έχουν ισχύ νόμου.
  Ποιος έχει καταγωγή από τον Ε.Ο.Χ και υποκρύπτεται πίσω από πληρεξούσια;

  Ποιος ο λόγος να είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο αξιών Αθηνών;
  (Άλλες ίσως 4 εξαιρέσεις παγκοσμίως)

  Πoιος ο λόγος να μην ισχύουν οι διατάξεις περί ανωνύμων εταιρειών;


  Ποια είναι η γεωστρατηγική αξία της εν λόγω τράπεζας;

  'Οσο νωρίτερα ερμηνεύσετε το παρασκήνιο και το πνευματικό υπόβαθρο τόσο λιγότερες απώλειες θα έχει η Ελλάδα.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. *Συμπληρωματικά το δημόσιο συμετέχει μόνο με κινητές αξίες κατά 4%, το 92% του μετοχολογίου ανήκει σε ξένο ιδιώτη.
  Απαγορεύεται ο έλεγχος των βιβλίων από δημόσιο λειτουργό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.