29/4/14

Πρόταση για μετάβαση στη δραχμή παρουσίασε ο Κατσανέβας

ΔΡΑΧΜΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Πρόταση για μετάβαση στη δραχμή παρουσίασε ο Κατσανέβας
"Το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν είναι Ν.Δ. ή ΣΥΡΙΖΑ, είναι ευρώ και κατοχή ή δραχμή και προκοπή", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος "ΔΡΑΧΜΗ - Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση" και υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση στο κινηματοθέατρο "Αλέξανδρος".

Ο κ.Κατσανέβας παρουσίασε την πρόταση για μετάβαση στη δραχμή, λέγοντας ότι είναι η "μοναδική" λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και σημείωσε: "Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε και να διασκεδάσουμε τις ανίερες φοβίες ότι αν πάμε στη δραχμή δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα και όλες αυτές τις ανοησίες. Εμείς έχουμε ένα συγκροτημένο και επεξεργασμένο από επιστημονική ομάδα πρόγραμμα και προβλέπουμε ότι με τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα μετά από ενάμιση χρόνο θα ανθίσει ο τόπος. Θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία, θα γίνει ανταγωνιστική, με πρώτο αποτέλεσμα τη δημιουργία πάνω από 1.000.000 θέσεων εργασίας".

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Να το δούμε αυτό το πρόγραμμα, διαφορετικά δεν πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ελλάδα δεν την σώζουν μόνο οι γονοι Παπανδρέου αλλά και οι γαμπροί Παπανδρέου μπορούν να την σώσουν αμα λάχει – τι ευτυχία είναι να είσαι Έλληνας με τόσες εναλλακτικές από σοί Παπανδρέου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.