29/4/14

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Συνεχίζουμε σήμερα την παρουσίαση των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το ήθος, το επιστημονικό κύρος και η εν γένει προσωπικότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι η καλύτερη απάντηση στους προδότες του αντισυνταγματικού τόξου.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΟΥΧΩΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια – Υποδιευθύντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός επί 22 έτη, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Υποδιευθύντρια Δημοτικού Σχολείου. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και ομιλεί αγγλικά, ισπανικά και αραβικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών
ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Δικηγόρος – Πολιτικός Επιστήμων
Γεννήθηκε στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγεται εκ πατρός από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Ομιλεί την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».


ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

 Αρχαιολόγος, Διευθύντρια της Εθνικής Εφημερίδoς ΕΜΠΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1969. Απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Είναι παντρεμένη με τον έγκλειστο στα Κελιά της Τιμής Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστο Παππά και μητέρα τριών παιδιών.


ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου
Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Βασίλειος της Κύπρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά Κύπρου για 25 μήνες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο. Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων. Δραστηριοποιείται στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετέχει ενεργά στο Νομικό Τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως φοιτητής είχε έντονη δράση στο Ενωτικό Κίνημα και τις κυπριακές φοιτητικές ενώσεις. Ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου μας.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Ενεργειακός Επιθεωρητής - Mέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής. Ομιλεί Αγγλικά. Έχει εργασθεί σε μεγάλες εργοληπτικές και μελετητικές εταιρείες και είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Δ’ τάξεως. Συμμετέχει στο μορφωτικό ίδρυμα «Α.Ι.Γ.Ι.Σ.» και έχει συγγράψει τα έργα: «Λιμπεραλισμός ο ύπουλος εχθρός των εθνών» και «Απάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας». Ακτιβιστής στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
Γλωσσολόγος Msc, Καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 2008 λαμβάνει το πρώτο πτυχίο της στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία λαμβάνει δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία (Πανεπιστήμιο Αθηνών). Σήμερα είναι τελειόφοιτη της Μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Διδακτική και την Γλωσσολογία της Γαλλικής Γλώσσας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά. Εργάζεται επί δεκαετία ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

ΜΠΟΒΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πολιτικός Επιστήμων, Αγρότης
Γεννήθηκε στην Λαμία το 1969. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βερόνα. Πτυχιούχος Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Υπηρέτησε την θητεία του ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στον Στρατό Ξηράς. Εργάστηκε επί δεκαετία στην Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος πωλήσεων. Το 2009 επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και μαζί με την σύζυγό του στράφηκε στον πρωτογενή τομέα, την ελληνική γη και την αγροτική παραγωγή. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση σαλιγκαροτροφίας.
ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Θεολόγος Msc, Δικηγόρος
Γεννήθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος της Καθολικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου(υπότροφος της γαλλικής κυβέρνησης). Το 2002 έλαβε Πτυχίο Νομικής Σχολής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2004. Είναι επίσης εκπαιδευτικός ειδικότητας νομικών και πολιτικών επιστημών από τον Σεπτέμβριο του 2003, κατόπιν εξετάσεων του Α.Σ.Ε.Π. (τρίτος στην τελικά σειρά κατάταξης). Έφεδρος Λοχίας του Πεζικού. Γνωρίζει άπταιστα τα γαλλικά και καλά τα αγγλικά.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-upopshfioi-eurwbouleutes-tou-laikou-sundesmou-nea-onomata#ixzz30Ge7gDte

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή

Ανάμεσά τους ο πατέρας του δολοφονημένου Γ. Φουντούλη

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ανακοίνωσε η  Χρυσή Αυγή
Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή. 

Όπως υποστηρίζεται στη σχετική ανακοίνωση «το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους. Ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαϊου. Μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας».  

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι:

-Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του δολοφονημένου στην τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Γιώργου Φουντούλη
 
-Μιχαήλ Ν. Τσακίρης, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

-Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» - Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ.

- Δρ. Γεώργιος Γαλέος, Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης

-Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ

-Γεώργιος Χασιώτης, Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

-Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, Μαθηματικός – Συγγραφέας

-Μαρία Τσιορλίνη, Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης

-Φωτεινή Πατσαλή, Μηχανολόγος Μηχανικός 

-Νικόλαος Κωνσταντίνου, Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».

2 σχόλια:

  1. "Συνεχίζουμε σήμερα την παρουσίαση των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το ήθος, το επιστημονικό κύρος και η εν γένει προσωπικότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι η καλύτερη απάντηση στους προδότες του αντισυνταγματικού τόξου."

    Ας ειναι καλα οι Νεοναζι μας αστερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε απο τους κλεφτες απατεωνες και λαμογια του "δημοκρατικου τοξου" που πλιατσικολογησαν την χωρα τα τελευταια 40 χρονια καταδικαζοντας την πατριδα ειναι μια αλλαγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.