29/4/14

Οι τελευταίες ώρες του ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ των Ανωγείων με τη γραβάτα του ΔΝΤ…

Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη
[image%255B6%255D.png]Σε ανθρώπους της δικής μου σειράς δεν είναι εύκολο να περάσουν “μηνύματα” απο τα τάγματα της προπαγάνδας. Τα περισσότερα απο αυτά τα χρησιμοποιώ για  να κάνω massage στις μασχάλες μου.
Οι άνθρωποι στα Ανώγεια της Κρήτης φαίνεται ότι είναι πολύ καλοπροαίρετοι ή πολύ πεινασμένοι και χρησιμοποιήθηκαν για να σταλούν λάθος μηνύματα στον Ελληνικό λαό. Η απομόνωση και ο φόβος, ανάγκασε κάποιους ευνοημένους απο αυτούς να γλύψουν ξανά τα χέρια του κύριου υπαίτιου των βασάνων του Ελληνικού λαού αντί να του απαγορεύσουν την είσοδο στο χωριό τους. Χάθηκε η λεβεντειά.
Η στάση τους απέναντι στην επίσκεψη του ΓΑΠ για τα αποκαλυπτήρια του Παπα Γιάννη Σκουλά, που ήταν προσχεδιασμένη εν όψει εκλογών απο τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ χρήζει και ψυχοπαθολογικής ανάλυσης αφού στη καλύτερη περίπτωση, η ανταμοιβή των λίγων παρισταμένων τραγικών Γραικών θα ήταν ένα πιάτο φαί στο καφενείο. Τί άλλο;
Η προσβολή της νοημοσύνης ενός λαού δεν γίνεται μόνο μέσα απο κόμματα όπως το Ποτάμι αλλά και απο καλοστημένες φωτογραφίες και κοτοσυνάξεις όπως αυτή που έγινε στα Ανώγεια.
Mια κατά 90% διαμαρτυρία κατοίκων του χωριού κατά του ΓΑΠ, οι οποίοι πήγαν για να του πούν για τα χάλια τους,  με τις κατάλληλες λήψεις των φωτογράφων μετατράπηκε σε νίκη της μνημονιακής πολιτικής αυτών που παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία!

Η παρείτσα της Βουλής που υπεγραψε τη παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας ήταν εκεί…

Το ΠΑΣΟΚ ήταν στα Ανώγεια. 
 Μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στα Ανώγεια ήταν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών ήταν οι πρώην βουλευτές Γιάννης Σκουλάς και Μανώλης Στρατάκης.

Μαζί όμως ήταν και η ΝΔ. Παράλληλα, στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, που είχε και τετ–α–τετ με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντής και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.  
Η ΝΔ ήταν στα Ανώγεια, για να δεί το ΓΑΠ να αποκαλύπτει την προτομή του Παπαγιάννη Σκουλά. Τί αποδεικνύει αυτό;

Ελπίζω όταν ψηφίζετε να το θυμηθείτε αυτό.
ΝΔ  και  ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο είναι μια καλή παρείτσα.
Πηγή

2 σχόλια:

 1. Κάπως έτσι κ. καθηγητά, αλλά όχι ακριβώς.

  Η καλή παρείτσα είναι οι Αμερικανοί με τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη, αν και συνήθως τα αφεντικά δεν κάνουν παρέα με τους υπαλλήλους τους.

  Τα κόμματα δεν έχουν κάποια σχέση με αυτή την παρείτσα, πλήν του γεγονότος ότι πληθώρα ζώων των αντιστοίχων κοπαδιών συνεχίζουν να χειροκροτούν τους αρχηγούς.

  Δεν απαντάτε όμως στο ερώτημα, με τι ακριβώς ασχολείται η παρείτσα των δύο υπαλλήλων.

  Μήπως με την ολοκλήρωση ενός εμετικού σχεδιασμού διάλυσης και Γιουγκοσλαβοποίησης της χώρας ;

  Μήπως ότι ο είς των υπαλλήλων, αφού μαγείρεψε τα ελλείματα παρέδωσε την χώρα στο ΔΝΤ για να εφαρμοστεί η γνωστή συνταγή της φτωχοποίησης και της υφαρπαγής των πολύτιμων φυσικών πόρων ;

  Μήπως ότι ο έτερος των υπαλλήλων, ενδυόμενος κατ΄ εντολήν, την στολή του 4ου Ράιχ παρέδωσε την διαχείριση των οικονομικών στους αιώνιους Ναζιστές, ώστε να ισοπεδωθεί ότι ενδεχομένως διεύφευγε της προσοχής του ΔΝΤ ;

  Και τώρα που ισοπεδώθηκαν τα πάντα στην χώρα, σιγά σιγά θα "κριθεί αναγκαίον" να αποχωρήσουμε από το Ευρώ και να συνδέσουμε την νέα δραχμή με το δολλάριο ;

  Και ενδεχομένως να δώσουμε και λίγη Θράκη για να μην έχουν παράπονο οι Αμερικάνοι με την "καταπίεση της μειονότητος" ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολλή συζήτηση είδα να γίνεται τελευταία στο διαδίκτυο και απίστευτες ύβρεις να εξακοντίζονται κατά των Κρητικών, επειδή η οικογένεια Σκουλά, η οποία πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τον Γιωργάκη να κάνει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπά-Γιάννη Σκουλά, εξέχουσας μορφής της Εθνικής Αντιστάσεως.

  Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

  Το ότι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος, δεν είναι σημερινό.

  Εν ολίγοις, το άρθρο δεν λέει τίποτε το καινούριο και μάλλον γράφει ανοησίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.