5/8/19

Πάνω από 50 παραβιάσεις και εικονικές αερομαχίες με οπλισμένα τουρκικά μαχητικά



Την ώρα που ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έδειχνε χάρτη με την τουρκική υφαλοκρηπίδα να φτάνει μέχρι την Κρήτη, η Άγκυρα συνέχιζε με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις της στο Αιγαίο.
Και αυτό γιατί, σήμερα μαχητικά αεροσκάφη της γείτονος προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο. Ειδικότερα, 10 αεροσκάφη τύπου F-16 και δύο κατασκοπευτικά CN-235 προχώρησαν σε 53 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και εννέα παραβάσεις κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.

Μάλιστα, έξι από τα μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

4 σχόλια:

  1. Καιμε κηροζινη φουλ..αγνωστου κοστους..Ποιος την προμηθευει ?? Θαχει θησαυρισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελάχιστο που θα έπρεπε να είχε γίνει για το συγκεκριμένο θέμα είναι η επιπλέον αύξηση των δασμών για τα εισαγόμενα από Τουρκία ώστε το κόστος τους να αντιστοιχεί στα έξοδα των αναχαιτίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός το χε..ει το καύσιμο. Τα ανταλλακτικά πονάνε, αυτά που θέλουν μήνες για να μπούν στη Μονάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιων δασμων ?? Η Τουρκια εχει Γιουρο 1.....απο δεκαδες χρονια...Συνενεσαν οι κυβερνησεις ολες...για να βρησκει χρηματα να σγοραζει Γερμανικα μηχανηματα. Εχουν παρει αθορυβως τοσες Γερμανικες μιζες...οι εδω...που σε πιανει ναυτια τι υπογραφαν...Στην ουσια να καταστραφει οτι παραγει η χωρα...για μιζες !!! Ολο το Μαγκρεμπ επισης...και το Ισραηλ επισης...Για να πουλανε μηχανες οι Γερμανοι.Ποιος επαιρνε μυρουδια απ τον εν αγνοια λαο ?? Στο μαρκετ Γαλαξιας ..εν μεσω καλοκαιριου..φουλ παραγωγη δηλ.τοματας...τα ραφια ειναι με φουλ Τουρκικη τοματα !!!!! Για να κερδισει καποιος εισαγωγεας..λεφτα..ας καταστραφει η Ελληνικη παραγωγη. ( μιζα ??)...Εχουν Γιουρο 1....Να ποιος πληρωνει τις ...σφαιρες που θα ..φαει ..!!! ( αν τις κανεις σωστο ελεγχο χημειου..θα βρεις τιγκα φυτοφαρμακο...Αλλα κι εδω ..μιζα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.