23/8/11

Υγειονομική ασφάλιση από την Τουρκία για τους κατοίκους της Δυτικής Θράκης

O βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, στο γεύμα ιφτάρ που παρέθεσε σε δυτικοθρακιώτες που διαμένουν στην Τουρκία δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι "ομογενείς" μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού που θα ορισθεί στην πορεία, στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».


Ο κος Μουεζίνογλου, που κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού παρέθεσε μεμονωμένα γεύματα ιφτάρ σε δυτικοθρακιώτες από την κρατική μηχανή αλλά και από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους το προηγούμενο βράδυ παρέθεσε γεύμα ιφτάρ στους δυτικοθρακιώτες που ζουν στην Τουρκία. Ο Μουεζίνογλου παρέθεσε γεύμα ιφτάρ σε περίπου 200 συμπατριώτες του.

Ο Δρ. Χουσέμ Χατίπογλου σε ομιλία που πραγματοποίησε στα πλαίσια του ιφτάρ δήλωσε τα εξής: «Ο λαός των μουσουλμάνων "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης, συναντά προβλήματα στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που του παρουσιάζονται».

Ο Χατίπογλου συνέχισε την ομιλία του, υποστηρίζοντας τη θέση περί περιέλευσης των παροχών των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων στη νομή των κατοίκων της Δυτικής Θράκης. Δήλωσε δε ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει άλμα προόδου στον τομέα της υγείας, ενώ πρόσθεσε ότι ο κος Μουεζίνογλου έχει συμβάλλει σημαντικά, όσον αφορά στα άλματα που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα της υγείας στη χώρα.

Ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ Μεχμέτ Μουεζίνογλου λαμβάνοντας το λόγο επ’ αυτού, δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».
http://www.azinlikca.net/

2 σχόλια:

  1. Από το 2005 και μετά, όταν επετράπη πρώτα στον Έρντογαν και μετά στον Μπαμπατζάν η επίσκεψη στην Θράκη, δίκην ηγετών της μουσουλμανικής μειονότητος, το παιχνίδι άρχισε να χάνεται οριστικά για την Ελλάδα.

    Οι κυβερνήσεις του αθηναϊκού κράτους, όπως σωστά το ονόμασε ο Ζουράρις, απλώς απεδέχθησαν την συγκυβέρνηση, η οποία οσονούπω θα οδηγήσει στην απόσχιση.

    Τι κι αν κάποιοι φωνάζουν; Το "προξενείο" υπάρχει και ποδηγετεί, τρομοκρατεί, εκβιάζει. Τι κι αν κάποια Χαρά Νικοπούλου έδωσε έναν αγώνα εκεί; Ακόμη και το αθηναϊκό υπουργείο παιδείας την πολέμησε.

    Μετά απ' όλα αυτά, υπάρχει αμφιβολία ότι η παράδοση της Θράκης στην Τουρκία γίνεται εσκεμμένα και ηθελημένα από τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια της Αθήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα ανοίξω έναν λογαριασμό στη Ζιραάτ μπανκ θα έχω δικαίωμα περίθαλψης στην Τουρκία; Γιατί για εδώ δεν βλέπω χαϊρι... Η μεγάλη εφεύρεση του ΠΑΣΟΚ, το φακελάκι, πάει σύννεφο και τώρα με τις συγχωνεύσεις και άλλες λαμακίες θα γίνει καταιγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.