15/8/11

Εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίζει να φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στους κατοίκους των αστικών περιοχών καθώς το νέο μέτρο θα τονώσει σημαντικά την κατά τ’ άλλα πεσμένη αγορά της χώρας.
Ήδη το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε τις πόρτες του σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας με τον ευφάνταστο τίτλο VillaBafo και
πλήθος φοιτητών έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία χαρμανιών και εξωτικών ουσιών που εμπορεύεται το κατάστημα.

Όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, η ιδέα προ-υπήρχε εδώ και καιρό από τα αντίστοιχα Coffee Shops της Ολλανδίας έλειπε όμως το νομικό πλαίσιο που θα στήριζε μία τέτοια επένδυση στην Ελλάδα.
Το VillaBafo αποτελεί το 1ο Coffee Shop στην Ελλάδα όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλίες ναρκωτικών ουσιών πριν αγοράσουν αλλά και να παραγγείλουν το ναρκωτικό της επιλογής τους, εφόσον αυτό δεν διατίθεται άμεσα.
Η εταιρεία πίσω από το Villabafo ήδη συζητάει με μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της συμπρωτεύουσας με σκοπό την διαφήμιση και προώθηση του brand name μέσα από την χορηγία φανέλας αλλά και το σπονσοράρισμα ουσιών στους οπαδούς της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου ήταν απόλυτα θετικές με τις εντυπωσιακές κοπέλες του promotion να μοιράζουν τρίφυλλα στους περαστικούς. Η εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση έκανε εκπληκτική δουλειά παρατάσσοντας τους ενδιαφερόμενους σε κυκλική διάταξη και μαθαίνοντάς τους χρήσιμες ορολογίες και μεθόδους για την σωστή κατανάλωση των ουσιών.
Οι περαστικοί διασκέδαζαν ακούγοντας συνθήματα του τύπου “Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει”, “Σιγά, μην μας το πιεί ο αέρας” & “Έλα και η ανάποδη” ενώ δεν έλειπαν και τα ταχύρρυθμα mini-σεμινάρια στριψίματος για τους πραγματικά μερακλήδες.
Στις σκέψεις των επενδυτών είναι η δημιουργία ενός D.I.Y. (Do-It-Yourself) πάγκου με χημικές ουσίες όπου ο πελάτης θα μπορεί να πειραματιστεί και να δημιουργήσει το δικό το coctail ναρκωτικών όπως ακριβώς το επιθυμεί ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και την online κυκλοφορία του Villabafo.gr του 1ου ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης ναρκωτικών ουσιών όπου οι χρήστες θα μπορούν να παραγγείλουν από τo σπίτι τους τις ουσίες αλλά και όλα τα απαραίτητα σύνεργα χρήσης, πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή.
Επιτέλους, η αγορά θα αρχίσει να αναπνέει και πάλι!
Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών τονώνει την αγορά με νέα καταστήματα

24 σχόλια:

  1. Μπραβο στους κυριους της αποποινικοποιησης.Ας πανε επιτελους τα παιδια τους να ψωνισουν απο εκει και καποια στιγμη θα τα βρουν κοκκαλο σε καποιο νοσοκομειο που θα εχει ενταχθει στην ομαδα σωτηριας ναρκομανων και τοτε να μας πουν ποσα απιδια βανει ο σακκος.Βεβαια αυτο το μοντελο υπαρχει εδω και χρονια στην Ολλανδια με αμφιβολα αποτελεσματα.Ασε κιολας που η χρηση τους επιτρεπεται μονο σε συγγεκριμενες περιοχες.Εκτος αυτων τιποτα.Α και κατι αλλο.Σε αυτα τα μαγαζια το καπνισμα τσιγαρου απο καπνο θα επιτρεπεται?Μη παθουμε και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βίλα Μπάφο! Τώρα η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει πρωτεύουσα του κράτους-μπάφου!

    Καλορίζικο και καλές δουλειές.

    ΥΓ: Ανήμερα της Παναΐας βρήκατε να το δημοσιεύσετε, αδικιωρισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματι με αυτα τα μαγαζια που θα πουλανε ναρκωτικα θα τονωθει και το επαγγελμα του νεκροθαφτη και αυτο των γραφειων κηδειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό είναι να ξεχαρμανιάσει και ο κυρίαρχος λαός. αντί να δίνουμε και πάλι τα φώτα στην Ευρώπη μας πουλάνε ότι μίζερο και σαθρό έχουν και με το οποίο έχουν αποβλακώσει τους λαούς τους. οι μόνοι που δεν έχουν ανάγκη είναι οι πολιτικοί μας γιατί είναι διαρκώς μπαφιασμένοι και χαμένοι στην κοσμάρα τους. μουουου και μπεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε και πολύ τζιμάνια.
    Σταματήστε να αναπαράγετε ψεύτικες ειδήσεις. Πριν δημοσιεύσεις κάτι υπάρχει και η έρευνα για την γνησιότητα της είδησης κάτι που μάλλον εσείς δεν κάνατε.

    Η κυβέρνηση αποποινικοποιεί την χρήση, όχι την εμπορία.
    Συνεπώς το μαγαζί ( ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ) θα ήταν παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σοβαρευτούμε τώρα.

    >Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση<

    Προωθεί, αλλά δεν ισχύει ακόμη, αφού ούτε ν/σ δεν έχει καταρτισθεί. Άρα η πληροφορία είναι της πλάκας, προς το παρόν. Αν δεν υπάρξει, όμως, αντίδραση στην ψήφιση της αποποινικοποιήσεως, που μάλλον δεν θα υπάρξει, είναι θέμα χρόνου να δούμε και τέτοια μαγαζιά.

    ΥΓ: Η Πρωταπριλιά πέρασε, εδώ και 4,5 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον μπερδέψατε τον 15αύγουστο με την πρωταπριλιά.
    Το να δημοσιεύετε ανώνυμα άρθρα όπως συνηθίζετε είναι ήδη απαράδεκτο για blog, δήθεν, ενημέρωσης αλλά να αποσιωπάτε και το κομμάτι του άρθρου που εξηγεί ότι πρόκειται για φάρσα (όπως εξηγείται στο πρωτότυπο) είναι και γελοίο και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, η είδηση αποτελεί προιον μυθοπλασίας. Μην την αναπαράγετε άκριτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''Επιτέλους, η αγορά θα αρχίσει να αναπνέει και πάλι!''

    Πλάκα με κάνεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδιά το θέμα ειναι ψεύτικο το έχουν βάλει και άλλα blog δεν υπάρχει τέτοιο μαγαζί το θέμα είναι φτιαχτό ειναι δυνατόν αν το διαβάσετε θα καταλάβετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νομίζω ότι είναι fake αυτή η είδηση... δεν ισχύει το άρθρο. Το έχετε επαληθεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιο το αρθρο. ελπιζω να ειναι ειρωνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H είδηση είναι κατασκευασμένη όπως και οι φωτογραφίες... Με ένα απλό ζουμ μπορεί κανείς να δεί ότι πρόκειτε για μαγαζί με ρούχα και η ταμπέλα είναι προιόν photoshop...Στο κάτω κάτω το νομοσχέδιο δεν έχει περάσει ακόμα για να τεθεί σε ισχύ. Απλή λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά ρε παιδιά,λίγο κράτει,ο Κριστιάν δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα,δεν λέω ότι είναι αλήθεια αλλά είμαι βέβαιος πως θα δώσει εξήγηση μόλις μπορέσει.

    Αν τα μισά άτομα που καπνίζουν χασίσι ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ,στις επόμενες εκλογές θα πάρει 60% και βάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ (ΠΡΑΣΙΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΖ)ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ CUBAGRECIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αὐτὴν τὴν φορὰ ἡ εἴδηση εἶναι ἀπάτη, ὄχι ὅμως καὶ τόσο ἀπάτη...
    Τώρα τὸ γράφουμε στὰ ψέμματα καὶ οἱ άρχικὲς ἀντιδράσεις βγαίνουν καὶ ξεθυμένουν.
    Ὅταν ὅμως γίνει τέτοιο μαγαζί στ' ἀλήθεια, λόγω τῶν προηγουμένων ψευδῶν εἰδήσεων, δὲν θὰ μᾶς κάνη ἐντύπωση.
    Ζήτω ἡ προπαγάνδα ἡ ἔνδοξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προφανώς πρόκειται για FAKE, ανώδυνο καθώς δεν θίγει κανένα, κανένα κράτος, κυβέρνηση η πρόσωπο.
    Η ψευδο-είδηση αυτή κυκλοφορεί από τις αρχές Αυγούστου στην ελληνική και κυπριακή μπλογοσφαίρα. Φέρνει όμως ένα πολιτικό μήνυμα που μ’ αρέσει, κατά πόσο μπορούμε να δεχτούμε την χρήση, και μετέπειτα –σαν φυσική συνεπεία- την εμπόρευση των ναρκωτικών στην Ελλάδα.

    Ένας σοβαροφανής τίτλος με οφθαλμοφανές παραπλανητικό κείμενο -οι περισσότεροι αναγνώστες το αντιλήφτηκαν- σε παρασύρει να το αναγνώσει και τελικά σε προβληματίζει.
    Νομίζω ότι πολλοί από σας έχετε παρατηρήσει το πόσο μ’ απασχολεί το θέμα της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ και στις ειδήσεις γενικότερα, με τις πολλές αναρτήσεις μου σχετικά με το θέμα. Εδώ έγινε πρακτική άσκηση, εντός 5 ωρών, η ανάρτηση βγήκε στα TOP 5 του ιστολόγιου μας, και είχε τη τιμή να αναρτηθεί στο opendemocracy.gr του ΓΑΠ!!! (http://www.opendemocracy.gr/2011/08/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%8E%CE%BB/). Αυτό αν είναι το αποκορύφωμα της εγγυρότητας!

    Η ψευδο-είδηση αυτή αναρτήθηκε και από το www.ethnosnews.com (http://www.ethnosnews.com/2011/08/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%8E%CE%BB/)

    Σχετικά με το καυτερό σχόλιο του Nativist «ΥΓ: Ανήμερα της Παναΐας βρήκατε να το δημοσιεύσετε, αδικιωρισμένοι;», 15 Αυγούστου 2011 12:12 μ.μ., ας με συγχωρέσει η Παναγία για το αμάρτημα της επιλογής της ημέρας. Ευτυχώς όμως που μας απάλλαξε από το αληθές του κειμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψευτικη ή οχι η είδηση,το γεγονός είναι οτι δεν υπάρχουν ,πρακτικά, μαλακά και σκληρά αλλά μια σκάλα που κατεβάζει στην εξαθλίωση.Οπως και δεν υπάρχει απεξάρτηση με άλλο ναρκωτικό-μεθαδόνη η οποία τους "σκορπάει" και τρέχουν στην "παραμύθα" για να στανιάρουν-.Δυστυχώς τα λεφτά είναι πολλά και μοιράζονται όπου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;

    Η χρήση θα αποποινικοποιηθεί, δε θα νομιμοποιηθεί.
    Η εμπορία από την άλλη παραμένει ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ, μαγαζί ΔΕ μπορεί να λειτουργήσει επειδή θα εμπορεύεται και έτσι θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Διαχειριστές

    Καλό θα ήταν να κατεβάσετε την ανάρτηση, διότι παραπληροφορεί και γελοιοποιεί το ιστολόγιο. Έπρεπε πριν την αναρτήσετε να σκεφτείτε το απλούστερο πράγμα του κόσμου, το οποίο αναφέρω στο σχόλιό μου 15 Αυγούστου 2011 1:00 μ.μ. Αφού δεν έχουν αποποινικοποιηθεί τα ναρκωτικά και δεν υπάρχει σχετικό νομικό πλαίσιο για την λειτουργία τέτοιων καταστημάτων, πώς μπορεί να λειτουργεί αυτό; Τέτοιες "ειδήσεις" είναι ίσως και εκ του πονηρού. Εν πάση περιπτώσει, το θεωρώ γκάφα, που δεν αρμόζει στην σοβαρότητα του παρόντος ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο αρθρο με τα ναρκωτικα μου εκανε εντυπωση οτι στα γρηγορα εκαναν εγγραφη και ανεβασαν σχολιο καινουργια προσωπα και για πρωτη φορα.Ενα ερωτημα=καλα μεχρι τωρα τοσα και τοσα πολυ πιο σημαντικα εχουνε γραφει.Καλα δεν τους ενδιεφεραν????Οχι οτι το θεμα των ναρκωτικων δεν ειναι σοβαρο αλλα θεωρω τα αλλα που εγγραφησαν σαν πολυ σοβαροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μήπως το μαγαζάκι πήρε ΕΣΠΑ για "πράσσινη ανάπτυξη";
    Λέω δηλαδή...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πέρα από το αν είναι αλήθεια η ψέμματα, ο αρθρογράφος διέκρινε ότι οι πελάτες ήταν και φοιτητές, αμάν ....τυχαίο;
    αγαπητέ Σάββα βγάλτο και από το αρχείο το κωλοάρθρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.