25/1/18

Απάντηση στις φασίστριες Τατιάνα Στεφανίδου και Λίλα Σταμπούλογλου


Ένα Βίντεο-Απάντηση στις 2 Φασίστριες Ανθελληνίδες του Ελληνικού Τηλεοπτικού Καναλιού "Epsilon Tv": "Tατιάνα Στεφανίδου" και "Λίλα Σταμπούλογλου" της τηλεοπτικής εκπομπής τους: "Tatiana Live".
-------------------------- A video-response to the two Greek FACISTS (Αnti-Greeks) of Greek TV channel "Epsilon Tv": "Tatiana Stefanidou" and "Lila Stambouloglou" of their TV show "Tatiana Live".

15 σχόλια:

  1. Someone should strip the Greek nationality from Tατιάνα Στεφανίδου and Λίλα Σταμπούλογλου and deport them to Scopja. Certainly they do NOT deserve to be Greek.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί ο Σύριζα να κατέστρεψε/ξεφτίλισε τα εθνικά μας θέματα αλλά τουλάχιστον τώρα δεν πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ πλέον - κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ALKIME: Το σχόλιο μου ήταν ΕΙΡΩΝΙΚΟ φυσικά – πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει κανείς τον παραλογισμό που λέγεται «Σύριζα»?

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΑΧΟΙ
      Στραμπουλογλου...η Σταμπουλογλου λεγεται αυτη η ιδιοφυια ??? Αν λεγεται Στραμπουλογλου..επειδη μεσα εχει και το λημα..- πουλο...ειναι προφανες τι μας ..γαργαλισαν τα λογια της..και ποσο το ..στραμπουληξαν...Αυτα τα φιντανια της..προοδου εχουν εφεση στο ενδιαμεσο..μεταξυ τριων ...σαν τα ακορεστα λιπαρα.

      Διαγραφή
  4. Εύγε στην γνήσια Μακεδόνισσα!!!
    Έδωσε την πρέπουσα απάντηση, στον σωστό τόνο, με ανάλογο ύφος και πολύ προσεγμένο λεκτικό, στις άθλιες "κυρίες" του καναλιού.
    Όσο έχουμε τέτοιες Ελληνίδες και δει μανάδες δεν έχουμε να φοβηθουμε τίποτα.
    Όσο για τις άλλες "κυρίες" τι να πω... εμετός και οχετός, πληρωμενος φυσικά γιατί τα πρακτοράκια πρέπει να αμοιβονται καλά για τις υπηρεσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις τι θα πει αγαπητε να σαι μες τισ λασπες στη βρωμα στην γλιτσα χειμωνα καιρο , να μπαινεις με την στολη παραλλαγης στο χωριο Παυλος Μελας στην Καστορια και να σε φωναζει ολο το καφενειο να καθησεις να πιεις ενα τσαι να ζεσταθεις και να ρχονται γυναικες να σου δινουνε σ ολη την ταλαιπωρη ομαδα , χειμωνα καιρο, πιτα φτειαγμενη με τα χερακια τους τα αγια, και νασου λενε τι τραβηξανε απο τους συμμοριτς κομιτατζηδες,και να λες γι
      αυτους και ειδικα γι αυτες τις γυναικες αξιζει ρε να πεθανω συτον τον τοπο και να πουλησω ακριβα το τομαρι μου.Ολη η ομας.
      Οσο για την αλλη, θα εισπραξει αναλογα.

      Διαγραφή
  5. μπραβο ινφογνωμων
    ΕΝΙΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΗ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
    δεν ειναι τυχαιο οτι η ανωτερω στολη αποτελουσε την επισημη στολη που ειχαν οι παραστατεσ οδηγοι=γυναικες στην παρελαση της Θεσνικης ΠΑΝΑΤ, οσο τις θυμαμαι απο πιτσιρικας. Αποτελει επισης την επισημη στολη των Ελληνων που ζουν στο Πακισταν και Νουρισταν Αφγανισταν. (Απογονοι του Μ Αλεξανδρου)
    Καταλαβατε κυριοι οτι το ζητημα ειναι μεσω της σατιρας να παραποιθουν οι εννοιες , θεσμοι, συμβολα για να ισωπεδωθουν τα παντα. Το αντιστοιχο συμβαινει και με αλλη εκπομπη που σατιριζει ελληνα τσολια.
    Καταλαβατε κυριοι οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη , που ειμαστε σε τεντωμενο σκοινι, αντι να περαστει ενα μηνυμα ενοτητας, απο επισημο καναλι εοιτρεπεται να προβληθει τετοια ασχυμοσυνη. Τα ιδια κανανε και στις παρελασεις στην Θεσνικη, οπου τελικα οι Ευελπιδες αρνηθηκαν να αποχωρησουν τραγουδωντας το Μακεδονια ξακουστη. Οσο για την κ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, τους χαρακτηρισμους σε αυτην θα τους κανω επωνυμα. Και στην ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στην ιστοσελίδα που προβάλλει αυτό το υπέροχο βίντεο.Αισθάνθηκα συγκίνηση και υπερηφάνεια ως Μακεδόνας,παρακολουθόντας την γενναία αυτή ΕΛΛΗΝΙΔΑ να εξιστορεί την ένδοξη παράδοση της Μακεδονίας μας.Με έκανε να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα,ότι δεν χάθηκαν όλα σ'αυτόν τον τόπο.Εύχομαι το μήνυμα αυτό να περάσει σε όλες τις Ελληνίδες μητέρες ώστε να διαπαιδαγωγούν τα ελληνόπουλα με τις κρυστάλλινες αξίες του Ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι για τα χάλια μας.
    Χαίρομαι που δεν παρακολουθώ αυτά τα υποπροϊόντα "τηλοψίας" .
    Ντρέπομαι που μοιράζομαι την ίδια πατρίδα και την ίδια κοινή πολιτική πραγματικότητα με τέτοια ανθρωποειδή όντα.
    Πολύ καλά πράξατε (και εύγε) που αναδείξατε το θέμα και δώσατε βήμα στην αξιοσεβαστη αρχόντισα ήθους και πολιτισμού Λισσάβο από το Ρουμλούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Απάντηση στις φασίστριες Τατιάνα Στεφανίδου και Λίλα Σταμπούλογλου"


    Να σταματήσει η εκπομπή! Η διοίκηση του καναλιού Epsilon να "ξηλώσει" την εκπομπή προς παραδειγματισμό. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Να περάσει σε όλους/ες η γραμμή ότι η "πλάκα" με τα Εθνικά θέματα τελείωσε.

    Η συγκεκριμένη κυρία στην εκπομπή της μοιράζει τζιπ και σαλόνια ενώ υπάρχει κόσμος που είναι άνεργος, που πεινάει, που δεν έχει θέρμανση στο σπίτι του.
    Που ζει η κυρία και το επιτελείο της εκπομπής της? Δεν είμαστε στο 2004 αλλά στο 2018.

    Οι τηλεθεατές να πιέσουν τις διοικήσεις των καναλιών.
    Επόμενος στόχος να σταματήσουν οι τουρκικές σειρές αν δεν δέχονται οι παραγωγοί τους μεταγλώττιση στα Ελληνικά από Έλληνες ηθοποιούς όπως τα Μεξικάνικα τη δεκαετία του 90.

    Να τελειώνει η "πλάκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.