27/5/18

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ: Η ΜΙΤ πίσω από τα επεισόδια στη Μόρια εναντίον των Κούρδων

Σύμφωνα με το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ Νιούζ (ANF),  μια ομάδα Αράβων που ελέγχονται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT), επιτέθηκε εναντίον των Κούρδων που προέρχονται από τη Ροζάβα (Β. Συρία), κατόπιν εντολών που έλαβε από την Άγκυρα.
Το Φιράτ αναφέρει επίσης ότι  κατά τις συμπλοκές δεν υπήρχαν νεκροί παρά μόνον επτά Κούρδοι τραυματίες και ότι «σκοπός τους ήταν να μετατρέψουν τα επεισόδια σε μια γενικευμένη αραβο-κουρδική σύγκρουση».

Για το ίδιο θέμα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή (25/05/2018), οδήγησαν στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο.
Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια (πηγή: lesvosnews.gr)


2 σχόλια:

  1. ποιά η σκοπιμότητα του συγκλονιστικού και απόλυτου τίτλου όταν βασίζεται σε δημοσίευμα που εσείς αναρτήσατε (στα αγγλικά) που μόνο αν το τραβήξεις απο τα μαλλιά δίνει με αυτή την βεβαιότητα το συμπέρασμα, άσε που αναφέρει οτι είναι σύμφωνα και με υποψίες των ελληνικών αρχών.... όσο κιτρινίζει ο τύπος χάνει την αξιοπιστία του, εκτός και αν απευθύνεται στα πρόθυμα αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/05/attack-against-kurds-at-lesbos-7-injured.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.