27/9/18

Ακολούθησε το χρήμα!


Αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, ακολούθησε την διαδρομή του χρήματος. Μάζεψε τα ψίχουλα που αφήνουν πίσω τους οι χορτασμένοι της φάρμας των ζώων. Ποιος θα ανακαλύψει τους δράκους που κρύβονται μέσα στις μερίδες του φαγητού; Στις απευθείας αναθέσεις; Ακόμη κι αν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι του κατηχητικού, πρέπει να απαντήσουν επαρκώς στο ερώτημα γιατί δεν έκαναν κανονικούς διαγωνισμούς. 

Να δεχτούμε ότι δεν έγινε ούτε μία παρανομία. Ότι δεν υπήρξε παράνομος πλουτισμός. Ότι είχαμε μία χρηστή διαχείριση. Ποιος ήταν ο λόγος για τις απευθείας αναθέσεις; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει κανονικούς διαγωνισμούς, στις οποίες θα συμμετείχαν κανονικές εταιρείες. Με καλή φήμη, με εγγυητικές τραπεζών, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Και τώρα δεν θα μπορούσε να πει το παραμικρό η οποιαδήποτε OLAF.


Για τη συνέχεια  Liberal

2 σχόλια:

  1. Τελικά όλη φασαρία έγινε γιατί η ξαδέλφη Λυμπεράκη του αρχηγού Μητσοτάκη, και η MKO του SORROS που "διοικεί δωρεάν", δεν πήρανε ούτε μία δουλειά από τα κονδύλια για τους πρόσφυγες.

    Μεγάλη αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διοικει ...δωρεαν ?? Ελεω Θεου ?? Ειπε ετσι ? Δηλ.το .αστερι γεννηθηκε να ..διοικει...διοικουμενους ? Και ποτε θα δουλεψει ? Διοτι κι εγω ..διοικητης γεννηθηκα.Δωρεαν εε ?? Μεγαλοψυχια Θεε μου...Αυτο το κοριτσι ειναι ...μαλαμα...Θα παει ισια μεσα στον Παραδεισσο ...ανευ θειου και φωσφωρου.....με παιανες ...σαλπιγγες και ..καραμουζες...( εκτος απο ..καραμουντζες )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.