30/9/18

Στο πανεπιστήμιο Κρήτης μόλις βάφτηκαν οι τοίχοι παρουσιάζουν αυτή την εικόνα

Είναι τα αποτελέσματα μη χρήσης προφυλακτικού και έλλειψης παιδείας σε γενεές που έμπλεξαν τις μισθάρες και τις συντάξεις που έπαιρναν λίγο μετά την εφηβεία, με κάποιου είδους "αριστερά" που λειτουργούσε, παρότι ήταν δάνεια από το διεθνή καπιταλισμό. 
Αυτό το πέρασαν δυστυχώς στα παιδιά τους. Σαν το χιμπατζή στο εργαστήριο που πατάει το κουμπί και πέφτει η μπανάνα. (Κατά κάποιο τρόπο κι ο Τσίπρας αυτό το κουμπί υποσχέθηκε). Σας διαβεβαιώ ότι δε θα πέφτει η μπανάνα ό,τι και να γράφουν οι στραβοριξιές σας. Θα έχουμε αυτή την ασχήμια μόνο.
 Πείτε τους κάτι. Μην τα αφήνετε έτσι.

4 σχόλια:

  1. Απο εδω εκπορευεται υο μελλον της Ελλαδος.Οπως απντες χορευουν στον ρυθμο των τυμπανων , εδω στα πανεπιστημια εκπορευεται το μελλον αυτης της χωρας.Εκ του ασφαλους φυσικα.Οπως ας πουμε οι Τουρκοι στην Κυπρο το 1974.Καψτε σκοτωστε βιαστε, καψτε ανθρωπους και οχι μονο δεν θα δικαστειτε, αλλα ουτε καν θα κατηγορηθειτε.Βλεπετε υπαρχει και η θρησκεια που λεγει μην εκδικεισθε οι ιδιοι αγαπητοι.Λερωσανε εναν τοιχο, ασπριστε εναν αλλο.Καψανε ενα πανεπιστημιο, ε χτιστε ενα αλλο.Λεφτα υπαρχουν. Ολα κατω απο τιτλους.Δεξια αριστερα.Οποιος τολμησι να τα βαλει με το συστημα , καηκε και οταν λεμε καηκε ζωντανος εννοουμε ζωντανος και δεν επεμβαινει κανεις(θυμαστε τον αστυνομο χοροζιδη στην θεσνικη που τον καψανε ζωντανο και τον εσωσε διερχομενος οδηγος τξι) ενω η αστυνομια επενεβη δωδεκα ωρες αργοτερα, ενω βασει νομου οταν διαπραττεται κακουργημα εντος πανεπιστημιου δεν ειναι απαραιτητη η συναινεση πρυτανη η εισαγγελεα, δηλ εαν περναε την πατησιων και βλεπεις να βιαζουν την κορη σου μεσα σε πανεπιστημιο , τυπικα μπορει να επεμβει η αστυνομια.
    Ουδεποτε καταλαβα διατι. Μαλλον αργησα να το καταλαβω, Τα καλλιτερα ραντεβου μαφιοζων και καθε λογης πρακτορων εγενοντο εντος πανεπιστημιου. Παντοτε υπηρχαν βλακες ιδεαλιστες δηθεν αναρχικοι για να κανουν σαματα για κανα τσιγαρο και οι αλλοι τα αρπαζανε χονδρα.
    Οσοι εκαταλαβαν τι συμβαινει, εκοψαν περα να σπουδασουν σε αλλες χωρες, και δεν προκειται να γυρισουν ποτε, οσο κι αν προσπαθουμ να τους πεισουμε. Οσοι ομως βρεθηκαν σε σημειο που δεν νμπορουν να κουνηθουν, παρακαλανε να αποφοιτησουν μια ωρα νωριτερα.Αυτο που συμβαινει στα ελληνικα πανεπιστημια, δεν συμβαινει σε κανενα κρατος βαλκανιων δηλ ρουμανια, σερβια, βουλγαρια.Οσο για βοιβοντινα νοβι σαντ, δεν ειναι ουτε να τους πιανουμε στο στομα μας.ΔΔεν ξερω τι πιστευετε για τον φαλμεραυρ , αλλα ειμαι περιεργος τι θα ελεγε γι αυτο το γυφταριο στα πανεπιστημια.Η ας πουμε ο Πλατωνας.
    Ντροπη παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι επειδη συμβιωσα με κατηγοριες ανθρωπων που οι λοιποι τους αποκαλουσαν γυφτους η ρομα, αισθανομαι την υποχρεωση να διορθωσω και να πω εαν ο πλατωνας εβλεπε αυτην την καταντια τι θα ελεγε.Οι γυφτοι (οπως τους αποκαλουν οι μη γυφτοι εχουν ρατσεσ με αρχοντικα και κοινωνικες δομες που σεβονυαι τις αρχες.και αρχες κοινωνικες.Εχουνε κι αυτοι τις εξαιρεσεις.
    Απλα η λεξη γυφταριο εταυτισθη με τον ατημελητο , κλεφτακ κλεφτοκοτα, και απατεωνα.Εδω ομως σ ε αυτο το χαλι που γινεται δεν εχει θεση αυτη η λεξη.Ειναι α περιγραπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _Γιά νά τούς χρεώνεται ἡ δαπάνη ἀποκαταστάσεως τῶν ζημιῶν, ὅπως πρέπει κατά νόμον!
    _Πρέπει ὅμως, ἐφ'ὅσον δέν προκύψει ποιός ἔκανε τήν ζημία, σέ χῶρο ὅπου συγκεντρώθηκε π.χ. τό Α καί τό Γ ἔτος, τήν ἡμέρα τῆς προκλήσεως τῆς ζημίας, νά χρεώνεται ἐξ ἴσου σέ ὅλους, ἐκτός βέβαια ἄν προκύψῃ ποιοί συγκεκριμένα τήν προκάλεσαν.
    Αὐτό, εἶναι νομικά τό δεύτερο καθῆκον τῶν πρυτανικῶν ἀρχῶν (τό πρῶτο εἶναι νά μήν ὑπάρξουν τραυματισμοί κλπ, ἀδικαιολόγητα κατά τίς συλλήψεις, ἤ μεταξύ τῶν φοιτητῶν) καί ὄχι οἱ συζητήσεις μέ τούς καταληψίες ἤ τούς μανιακούς βαψιματίες.

    - Ἐκεῖ νά δεῖτε, πῶς θά προστατεύουν ὅλοι τήν δημόσια περιουσία, καί πῶς ὅλοι οἱ φοιτητές θά "κράζουνε" ὅποιον μπερδεύει τό πατζούρι μέ τό πατζάρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει νά κάνει μία κυβέρνηση να βγάλει τα κόμματα από τα πανεπιστήμια και να επιτρεπετεπ η είσοδος μόνο σε φοιτητές. Όσοι προκαλούν φθορές να τις πληρώνουν και να αποβάλλονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.