30/9/18

Οι διανοούμενοι σωπαίνουν ενοχικά, τα παλικάρια βρωντοφωνάζουν γενναία - Ζαμπίδης: Η Μακεδονία είναι ελληνική [εικόνα]

Θέση με αφορμή το θέμα της Μακεδονίας αλλά και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με αυτό πήρε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Συγκεκριμένα ο άσος του kick-boxing Μιχάλης Ζαμπίδης πραγματοποίησε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook με αφορμή το δημοψήφισμα που πραγματοποιείται στα Σκόπια για την συμφωνία των Πρεσπών.
Ο ίδιος ανέβασε στην σχετική ανάρτηση μία φωτογραφία στην οποία κρατά την ελληνική σημαία, ενώ γράφει σε αυτή χαρακτηριστικά:«Η Μακεδονία είναι ελληνική».
Δείτε την σχετική ανάρτηση:

5 σχόλια:

  1. Οι Διανοούμενοι έχουν γίνει με ευθύνη του ΠΑΣΚΤ Δημ Υπάλληλοι και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ με την κακία έννοια. Δεν με νοιάζει εμένα ο μισθός να πέφτει !!!! Ακαδημία , Δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί και πολλοί άλλοι !!! Το άλλο το ... πρ Δημοκραριας ; πούτε είναι; ο λόγος του έχει βάρος, αλλά. ....
    Κοπροελληνες. ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διανοουμενοι..διανοουνται ...μπριτζολες...μερσεντες..διακοπες...σουπερ μαρκετ...κομμωτηριο...ρολεξ...κλπ....αδιανοητα...Οι κυριες διανοουμενες ολα αυτα και αλλα ..πενηντα...Ετσι μετασχηματιζεται η πνευματικη ενεργεια σε...υλη...μονοδρομα.Ποτε το αναποδο.Δεν εχουμε ισοδυναμια υλης ενεργειας.Την εχουν καταργησει.Θυσιασε ποτε την υλη καποιος για να κανει πνευματικη ενεργεια ?? Οχι....Αρα κατηργησε τον φυσικο νομο.Αυτο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα στην.ιστορια του πλανητη.Μενει να μπει μια τεραστια μπριτζολα στους ναους...για την δοξολογια...τον ακαθιστο υμνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διάβαζα ότι οι "αθανατοι" της Ακαδημίας Αθηνών σφαζονταν επί 13χρονια για έναν συμπλεκτικο σύνδεσμο - τε- η διαμάχη ήταν εάν αυτό το τε το έγραψε ο Πλάτων ή κάποιος χειρογραφος!!
    Μαλακυνση καραμπινατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μονο γιαυτο επρεπε να απολυθουν αμεσως...ανευ αλλης κουβεντας.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.