28/5/19

Λαγωνικό Κ9 του Λιμενικού βοήθησε στη σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο


Πρόκειται για ένα θηλυκό «Μαλινουά» αστυνομικό σκύλο «Κ-9»



Για άλλη μία φορά στη Χίο ένας αλλοδαπός τη φορά αυτή, που επιχείρησε να «περάσει» ναρκωτικά, πιάστηκε επ’ αυτοφώρο χάρη σε μία Λιμενικό που φέρει το εξωτερικό όνομα «Luna» (=«Φεγγάρι»).

Για να μη μιλούμε άλλο με… γρίφους να εξηγήσουμε ότι πρόκειται για ένα θηλυκό «Μαλινουά» αστυνομικό σκύλο «Κ-9», με ειδικότητα την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, που υπηρετεί μαζί με τον συνοδό της επίσης Λιμενικό, στο Λιμεναρχείο Χίου!

Όπως πληροφορούμεθα λοιπόν από τη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή συνελήφθη ένας 24χρονος αλλοδαπός τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019 στο λιμάνι των Μεστών, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στα «Λιμενικά Χρονικά», από όπου και η φωτογραφία της «Luna», κατά την διάρκεια ελέγχου στον περίφρακτο χώρο του λιμένα Μεστών, μετά τον κατάπλου του πλοίου «Νήσος Ρόδος» προερχόμενου από τον Πειραιά, βρέθηκε, μετά από σχετικό…σήμα του λιμενικού (αστυνομικού) σκύλου «Luna», μέσα στο σακίδιο πλάτης του συλληφθέντος, κρυμμένη μία πλαστική συσκευασία, που περιείχε χασίς, μικτού βάρους 35 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το λιμεναρχείο Χίου και στο μεταξύ η «Luna» ποζάρει πανευτυχής με το μπαλάκι της που της έχει δώσει για ανταμοιβή ο συνοδός της Λιμενικός.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.