24/4/14

Π. Τατσόπουλος: Εγκληματική ανευθυνότητα στον χειρισμό του θέματος της Θράκης

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επικρίνει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ, σχετικά με το όλο ζήτημα που ανέκυψε με τις αποσύρσεις των υποψηφιοτήτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ φωτογραφία αρχείου).
Eγκληματική ανευθυνότητα στον χειρισμό του θέματος της Θράκης διαπιστώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, σημειώνοντας πως δεν μιλά μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, αλλά για όλους.
Με αφορμή τις πρόσφατες αποσύρσεις υποψηφίων με τον ΣΥΡΙΖΑ (Σουλεϊμάν και Αχμέτ Κουρτ), ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στον Βήμα FM, επισήμανε πως η μόνιμη, δεκαετίες τώρα, θέση της Τουρκίας είναι η κοσσοβοποίηση: «Θέλει δηλαδή να σου πει η Τουρκία ότι η Δυτική Θράκη είναι κατεχόμενη από την Ελλάδα, ότι έχει έναν ομογενοποιημένο τουρκογενή, καθαρά τουρκικό πληθυσμό, που η συνθήκη της Λοζάνης δεν τον αναγνωρίζει ως τουρκικό, αλλά μόνο ως μουσουλμανικό και ότι με χρόνια με καιρούς πάλι θα την ενώσουμε με την Ανατολική Θράκη».
Ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε πως απέναντι σε αυτή τη θέση «έχουμε μερικές φορές μια αφελή στάση», και διατύπωσε έντονες επικρίσεις για τα περί αυτοπροσδιορισμού, βάζοντας στο στόχαστρό του τον υποψήφιο για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Χριστόπουλο.
Όπως είπε, «εδώ δεν έχουμε μια περιοχή που εσύ λες πως θέλεις να αυτοπροσδιορίζεσαι ως Αμερικανός, ως Εσκιμώος, ως Γιαπωνέζος. Έχουμε μια συνοριακή περιοχή, όπου ο αυτοπροσδιορισμός χρησιμοποιείται ως βατήρας για τον αλυτρωτισμό».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέκρινε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ, σχετικά με το όλο ζήτημα που ανέκυψε με τις αποσύρσεις των υποψηφιοτήτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Χέστηκα πόση ζημιά θα κάνει στο ΣΥΡΙΖΑ. Με ενδιαφέρει πόση ζημιά θα κάνει στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει ότι ξαφνικά τον νταβατζή από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, ο οποίος έχει δηλωμένη θέση, μιλάει για νεοθωμανισμό, μιλάει για παντουρκισμό, δεν κρύβεται και εμείς είμαστε και παρωνυχίδα μπροστά στα συνολικά σχέδια του. Τον φέρνουμε πάλι διαιτητή. Η στάση που έδειξε η Ν.Δ. ακόμα και αν αρχικά μπορεί να είχε δίκιο σε κάποια πράγματα, δεν ξεμπροστιάζεις τον κομματικό αντίπαλο ανοίγοντας την πόρτα σε ένα εθνικό θέμα, για το οποίο θα είσαι και εσύ χαμένος».
Ναυτεμπορική

5 σχόλια:

  1. Ακομη ανεξαρτητος περιφερεται ο τυπος? Αφου μολις κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ ή οταν, θα μπει ξανα και θα βγαλει παλι τα ανθελληνικα του οιστρογονα, γιατι μας το παιζει ευαισθητος και μυρμηγκιαζει το κεφαλι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενόργανη Γυμναστική πρέπει να έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στα νιάτα του δεν εξηγείται διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τατσόπουλε ἥρωα τῆς ἐπανάστασης.

    Ἐσὺ θὰ σώσῃς τὴν παρτίδα.

    Τύφλα νὰ᾽χῃ ὁ σύντροφός σου Στάλιν.

    Πάλι μὲ κανες καὶ γέλασα, εἶσαι ἀκτύπητος

    μεγάλε ''ἐπιβήτορα'';;;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία.

    Τώρα μένει να βγει ο Βερεμης και να καλέσει σε Εθνεγερσια.

    Πάντως έχει μιλησει καλύτερα απ όλους για το θέμα. Ακριβώς όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκείνο που σκέφτομαι, πέρα από την πλάκα, είναι ότι ο Τατσόπουλος ανήκει σε αυτούς που είναι προδότες από ιδεολογία, ενώ οι άλλοι είναι πληρωμένοι!!
    Ποιός είναι χειρότερος; Μάλλον οι δεύτεροι, γιατι οι ιδεολογίες περνάνε μετά από τις σωστές πληροφορίες, εκτός και αν είσαι βαμμένος βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.