30/8/17

Το NATO στέλνει εμπειρογνώμονες στα ρωσικά γυμνάσια στη Λευκορωσία

Το ΝΑΤΟ προτίθεται να στείλει δύο εμπειρογνώμονες παρατηρητές για να παρακολουθήσουν τα στρατιωτικά γυμνάσια με την επωνυμία «Δύση 2017», που θα πραγματοποιήσουν από κοινού η Ρωσία και η Λευκορωσία, έπειτα από πρόσκληση της Λευκορωσίας και της Ρωσίας, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η επίσημη εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Οάνα Λουγκέσκου.
«Η Λευκορωσία και η Ρωσία προσκάλεσαν στρατιωτικούς παρατηρητές να παραστούν στα γυμνάσια "Δύση 2017" που θα πραγματοποιηθούν στα εδάφη τους. Το ΝΑΤΟ θα στείλει δύο εμπειρογνώμονες τις μέρες εκείνες στην Λευκορωσία», δήλωσε η κ. Λουγκέσκου.
Τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με την επωνυμία «Δύση 2017», με τη συμμετοχή της Ρωσία και της Λευκορωσίας, θα πραγματοποιηθούν στη δεύτερη στο διάστημα 14-20 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στα γυμνάσια θα συμμετάσχουν 12.700 στρατιωτικοί (εκ των οποίων 5.500 ρώσοι) , 70 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 680 στρατιωτικά οχήματα μεταξύ των οποίων 250 άρματα μάχης, διάφορα είδη οπλισμού και 10 πολεμικά πλοία.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.