31/1/18

Πρωτοφανές παγκοσμίως τον 21ο αιώνα - Κυβέρνηση-Σύριζα-ΜΜΕ-Αναρχικοί-Ρουβίκωνας κοινό μέτωπο κατά των πολιτών


14 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο πρωτοφανές. Όλοι όσοι αναφέρονται στον τίτλο σας είναι φερέφωνα του George Soros και πειθήνια όργανα της open society του εδώ και κάποια χρόνια. Το πρωτοφανές, είναι το μέγεθος της κατάντιας και της δυσμένειας που μας έχει υποχρεώσει η οικτρή και διαχρονική μειοψηφία αυτού του τόπου και το πόσο απροκάλυπτα πλέον δρουν. Μάλλον έχουν φτάσει στο κύκνειο άσθμα τους. Γι'αυτό οι πολίτες δεν πρέπει να κάνουν πίσω. Ο Ρουβίκωνας πρέπει να πεθάνει στις 04 Φεβ 18. Στο χέρι του είναι αν ο θάνατός του θα είναι και βιολογικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα καλσόν, κορίτσια. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου μη φοβηθουν, μερικές δεκάδες αναρχοχαρουμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άριστη συνεργασία κυβερνητικών(ακόμα) ταγμάτων εφόδου και μμε για να τρομάξουν το κόσμο.Αλήθεια όλοι αυτοί οι ποκοπίκοι της δημοσιογραφίας γιατι δεν κάνουν καν την απλή ερώτηση στην κυβέρνηση συριζανέλ; Γιατί δεν απαγορευετε την αντισυγκέντρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν ήρθατε Θεσσαλονίκη?

    Σας περιμέναμε όλοι μαζί παρεούλα...οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων ήταν δεξιά μας, ο σύλλογος μας κορεάτικων πολεμικών τεχνών στη μέση, πιο αριστερά ήταν η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ?

    Εκεί δεν θα ήταν τρεις πρωτοετείς "ψάρια" Ευέλπιδες που θρασύδειλα τους χτυπήσατε.
    Να ερχόσασταν...θα περνούσαμε πολύ ωραία!!! Στο Θερμαϊκό απευθείας να παριστάνετε τα υποβρύχια.

    θα σας πω ένα περιστατικό που εμένα προσωπικά αλλά κι έναν φίλο μου παλιό μου συμμαθητή στο Λύκειο μας συγκίνησε πάρα πολύ στο συλλαλητήριο:

    Δίπλα από την εξέδρα στεκόταν μια γιαγιά 92 χρονών όρθια επί 4,5 ώρες για την Μακεδονία. Όπως σας το λέω! Πως άντεξε αυτή η γυναίκα στην ηλικία της. Η ΘΕΛΗΣΗ του ανθρώπου. Η ΠΙΣΤΗ του ανθρώπου σε ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ.

    Ο παλιός μου συμμαθητής και φίλος (μεταξύ άλλων είναι πιστοποιημένος χειριστής σε 9 πολεμικά όπλα και έχει αντιμετωπίσει Σομαλούς πειρατές σε επίθεση τους εναντίον Ελληνικού εμπορικού πλοίου στο οποίο ήταν μέλος της ομάδας ασφαλείας του πλοίου και τους αναρχοθρασύδειλους τους έχει για πρόγευμα πριν ασχοληθεί με τους Τούρκους) που ήταν στην περιφρούρηση με κοιτούσε, τον κοιτούσα, κοιτούσαμε τη γιαγιά με απορία για την αντοχή της.

    Μετά από λίγο έκανα βόλτες για να “κόψω κίνηση” παρέα με έναν άλλο φίλο μου(κι αν τυχόν βλέπαμε τίποτα ύποπτο να ενημερώναμε ότι είδαμε ύποπτες φάτσες μέσα στον κόσμο). Όταν γυρίσαμε η γιαγιά πάλι εκεί, πλησιάσαμε τον παλιό μου συμμαθητή, την κοιτούσαμε μαζί και οι τρεις και μου είπε ψιθυριστά συγκινημένος ο κομμάντο:

    " Ρε μλκ δες τη γιαγιά, δες τη γιαγιά ρε μλκ, τσολιάς ρε μλκ, μου έρχεται να της φιλήσω τα χέρια, ".
    Δεν κρατήθηκε, τη ρώτησε κάποια στιγμή:

    - "Γιαγιά, πόσο χρονών είσαι?"

    - "92"

    - "Α ρε γιαγιά είσαι κομμάντο από τα λίγα!”

    Και η γιαγιά μας κοίταξε και τους τρεις, συγκινήθηκε και δάκρυσε !!!

    Και συνέχισε ο παλιός μου συμμαθητής(29 χρονών, αν αλλάξει κάποιος τη σειρά των αριθμών βγαίνει 92.Το συζητούσαμε κι αυτό μετά μεταξύ μας και γελούσαμε):

    - ”Είσαι για πράσινο μπερέ!" και την αγκάλιασε, την φίλησε σαν να ήταν η δικιά του γιαγιά.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!

    Αυτοί που μας ειρωνεύονται,αυτοί που μας χαρακτηρίζουν, αυτοί που μας απειλούν, αυτοί που με τις οργανωμένες τους ΨΕΠ προσπαθούν να μας "σπάσουν",δεν αξίζουν ούτε για οσχεότριχες του Μέγα Αλέξανδρου και του Παύλου Μελά.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!

    Είμαστε ακόμα πολλοί οι αυθεντικοί τρελοί!
    Χιλιάδες!!!
    Ο τόπος αυτός δεν σώθηκε ποτέ από λογικούς!

    Αν ήταν όλοι λογικοί σε αυτό τον τόπο ακόμα θα ήμασταν τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ή θα είχαμε γίνει Βουλγαρόσποροι.

    Στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=_BXREL2Do6g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τρομοκρατία της χούντας του δημοκρατικού τόξου και της κομμουνιστικής κυβέρνησης δεν θα περάσει. Οι Έλληνες μαθημένοι σε ζυγούς ξέρουν να επιβιώνουν και να επανέρχονται δριμύτεροι. Μέχρι την Κυριακή θα περιμένουμε πολλά χτυπήματα κάτω από την μέση. Ούτε 500 αναρχικά σκουπίδια, γενίτσαροι τελευταίας κοπής, αλλά ούτε και οι πολιτικάντηδες βολευτές θα καταφέρουν να μας τρομάξουν ή να μας διχάσουν. Βαδίζουμε ενωμένοι σε έναν κοινό εχθρό κάτω από μια σημαία: Την ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Let them come. We will be waiting. The question is not how many Rouvikones will come to the demonstration but how many will be able to go back home on the 4th.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριοι..φιλε Αχοι
    Μια και θαμαστε 1500.000 εκει..δεν κανουμε και μια εφαρμογη του αρθρου 120 του συνταγματος....εργκα ομνες ???!
    Ολων των...μακακων απεναντι ?? ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ...εργκα ομνες οπως ..θελουν αυτοι !???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια στο συλλαλητηριο φερτε ..πισσα ..φτερα κοτας ..και μια σιδεροτροχια.Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να βυθιστουν στην απολυτη χλευη και διαπομπευση..σαν οι χαζοτεροι του χωριου ολων των εποχων...!!Εργκα ομνες...και εργκα πορνες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ?

      Διαγραφή
    2. Καμια επίθεση με μολοτωφ δεν θα υπάρχει, θα είναι μια πανεμορφη συγκέντρωση με ομολογία εθνικής συνειδησης, μεταμελεια για τις μέχρι τωρα επιλογές μας, αγάπη για την πατρίδα, πανηγύρι σωστο

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιδερο κι* ατσαλι. Απολυτη κι* αναγκαια εξαρτηση για τις 4/2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς άρπαξαν την εξουσία αυτοί που έπρεπε να είναι στον Άδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.