29/1/18

Γυναίκες του Κοσόβου πλέκουν ‘Κλάδο Ελαίας’ για τους Τούρκους στρατιώτες στο Αφρίν

«Γυναίκες από το Πρίζρεν στέλνουν κλαδί ελιάς στους Τούρκους στρατιώτες στο Αφρίν»

Τώρα και οι γυναίκες από την πόλη Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου κινητοποιούνται για τους Τούρκους στρατιώτες που πολεμούν εναντίον των Κούρδων στη Συρία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Ο σύλλογος γυναικών ‘Ορχιδέα’ στο Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου, έχει στείλει  μάλλινα περιλαίμια  διακοσμημένα με το σχήμα ενός κλαδιού ελιάς και την τουρκική σημαία,  για τους Τούρκους στρατιώτες που συμμετέχουν στην επιθετική στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» κατά των Κούρδων στην περιοχή του Αφρίν της Συρίας.
Ο σύλλογος αυτός που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο και έχει πάνω από 100 μέλη προσφέρει διάφορα μαθήματα σε γυναίκες, σεμινάρια και πολιτιστικές ενημερώσεις, αφιερώθηκε στο πλέξιμο κασκόλ με την απεικόνιση κλαδιού ελιάς, λόγω του ψύχους που υπάρχει κατά τη διεξαγωγή της τουρκικής επίθεσης στη βόρεια Συρία, όπως σημειώνεται.

 Η πρόεδρος του Συλλόγου, Σεβγκί Κερβάν, δήλωσε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται σε ιερή αποστολή.
Για τη συνέχεια Echedoros

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Dear Panos,
      The question is how Many more Kosovos, Albanias, Macedonias are we gonna welcome to EU and NATO? Have we learnt anything with Turkey? Enemies out! That should be our strategy

      Διαγραφή
  2. Εχω πλανταξει στο κλαμα απο την συγκινηση.
    Αναμενω να δημιουργηθει σωμα εθελοντριων γυναικων προς ανακουφιση των λιονταριων της τουρκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και το όνομα του συλλόγου δημιουργεί συνειρμούς εγώ θα μείνω στην κίνηση των κυρίων που με αυταπάρνηση κάθισαν και έπλεξαν περιλαίμια για τους Τούρκους στρατιώτες μην πάθουν κρυοπαγήματα οι αμυγδαλές τους. Μπράβο κυρίες μου τα συγχαρητήρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το επομενο προτζεκτ λογικα θα ειναι να κατασκευασουν κλαυδετηρια, γιατι οπως και να το κανουμε οι κλαδοι γενικοτερα (συμεριλαμβανομενης και της ελαιας...) καποια στιγμη μεγαλωνουν επικινδυνα και χριαζονται συμαζεμα και κοψιμο. Το ιδιο βεβαια συμβαινει και με την μεγαλομανια και αλλαζονεια των ανθρωπων καμια φορα, γι'αυτο οι φιλοι Κοσσοβαροι καλα θα κανουν οταν ερθει η ωρα να θυμουνται αυτα τα γεγονοτα γιατι εμεις δεν θα τα ξεχασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Somebody need to teach these ladies how to knit Willy Warmers. Scarfs are nice but not enough.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.