30/1/18

Η μεγάλη επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων στο Σκοπιανό - Πώς κινούνται σε δυο μέτωπα οι "σειρήνες" και υβριστές-προβοκάτορες

του Σάββα Καλεντερίδη
Το "έργο" το έχουμε ξαναδεί στην περίπτωση του Σχεδίου Ανάν, όταν η συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ, σε Κύπρο και Ελλάδα είχαν στήσει μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης, για να αναγκαστεί να αποδεχτεί εκείνο το κατάπτυστο σχέδιο, το οποίο δεν υλοποιήθηκε επειδή οι Έλληνες της Κύπρου είπαν το μεγάλο ΟΧΙ και έσωσαν το κράτος τους.
Αν είχε περάσει το Σχέδιο Ανάν, σήμερα δεν θα υπήρχε η Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία, όσο και αν την εκδικήθηκαν με το μνημόνιο και την λεηλασία των τραπεζών της, υφίσταται και διαχειρίζεται τα μείζονα θέματά της, με μεγάλη δυσκολία, αλλά πάντως τα διαχειρίζεται η ίδια και δεν λαμβάνουν αποφάσεις γι' αυτά οι ξένοι δικαστές, που προέβλεπε το κατάπτυστο εκείνο σχέδιο.
Τώρα, οι ίδιοι "αρχιτέκτονες" στην Οξφόρδη, που έκαναν τα σχέδια παραπλάνησης και εξαπάτησης των Ελλήνων της Κύπρου και της Ελλάδας για να βαφτίσουν το κρέας ψάρι, δηλαδή να παρουσίασουν το σχέδιο ως σανίδα σωτηρίας και μεγάλη ευκαιρία και την απόρριψή του ως τη μείζονα καταστροφή, έχουν πιάσει δουλεία στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν τότε σε εκείνες τις διεργασίες, ήταν και ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, συνεργάτης του αλήστου μνήμης ΓΑΠ και του αξιότιμου κυρίου Ρόντου.
Τι μας λένε λοιπόν τα φερέφωνα αυτών των κέντρων, που θέλουν να νομιμοποιήσει η Ελλάδα με την υπογραφή της το τεχνητό και ψεύτικο "μακεδονικό έθνος και γλώσσα".
Περίπου τα ίδια, γιατί όταν εργάζεσαι να μετατρέψεις το ψέμα σε αλήθεια, στεγνώνει η ψυχή σου και χάνεις το χάρισμα της φαντασίας και της δημιουργικότητας.
Μας λένε ότι "είναι μεγάλη ευκαιρία να λυθεί τώρα το ζήτημα", "ότι πρέπει να βοηθηθεί αυτή η κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα που της φόρτωσαν οι προηγούμενοι", "ότι ο αγώνας είναι μάταιος και πρέπει να συμβιβαστούμε" και άλλα τοιαύτα.
Επίσης, προσπαθούν να σερβίρουν αυτό το erga omnes στους απελπισμένους Έλληνες, λες και δεν αντιλαμβάνεται ακόμα και ο πιο ευκολόπιστος, ότι αυτό αποτελεί το περιτύλιγμα, για να χρυσωθεί το χάπι και να καταπιούμε το δηλητήριο.
Όμως αυτά είναι μόνο το προδόρπιο, για να ανοίξει η όρεξη. Γιατί μετά ακολουθεί το... κυρίως πιάτο, που είναι η κύρια επιχείρηση, δηλάδη η κατασυκοφάντηση και η λοιδωρία εκείνων που εκφράζουν δημοκρατικά την άλλη άποψη, που λέει ότι η ιστορία είναι ανεξαργύρωτη εθνική περιουσία και δεν νομιμοποιείται κανείς πολιτικός απατεώνας να την διαπραγματευτεί και να την πουλήσει ή μάλλον να την χαρίσει στους πλαστογράφους και στους μεγάλους πάτρονες αμφοτέρων.
Μάλιστα, για να αποτρέψουν τον απλό κόσμο, τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, που αποτελεί κραυγή αγωνίας αλλά και καταγγελία των πολιτών, ότι δεν εμπιστεύονται και δεν επιτρέπουν τους διαπιστωμένα πολιτικούς απατεώνες να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας, υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, διάφοροι ακαδημαϊκοί και δημοσιολογούντες, χαρακτηρίζουν με προσβλητικά επίθετα τους υποστηρικτές του συλλαλλητηρίου, για να το απαξιώσουν.
Όλοι εκείνοι που έκαναν καριέρα με τα συλλαλητήρια και τη καταστροφή-λεηλασία της Αθήνας, καίγοντας και τέσσερις ανθρώπους στη Μαρφίν, κατηγορούν τώρα τους πολίτες ως "μακεδονομάχους", εθνικιστές, πατροδοκάπηλους, περιθωριακούς και άλλα... κοσμητικά επίθετα, απλά επειδή τολμούν να συγκεντρωθούν για να εκφράσουν αυτό που δεν τους δίνει τη δυνατότητα το ολιγαρχικό και αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα να κάνουν, να πουν την άποψή τους για ένα μείζον θέμα, που αφορά τον κάθε Έλληνα.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός κατηγορεί την πλειοψηφία των Ελλήνων ως πατριδοκάπηλους, σαν να τους συντονίζει το ίδιο χέρι, οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν επικοινωνιακές και φυσικές επιθέσεις εναντίον όσων θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο...
To κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα κυβερνητικά φαιρέφωνα των κέντρων που θέλουν εδώ και τώρα να τους παραδώσουν οι εδώ υποτακτικοί τους τη σφραγίδα της Μακεδονίας, κατηγορούν με τα χειρότερα λόγια όλους όσους αντιστέκονται και λένε όχι στην παράδοση του ονόματος στους Σκοπιανούς, τη στιγμή που ο κυβερνητικός τους εταίρος είναι ένας από εκείνους που αρνείται την παράδοση του ονόματος, ασχέτως των λόγων για τους οποίους το κάνει.
Όμως, ενώ καθυβρίζουν με τα χειρότερα λόγια όσους έχουν αυτή τη θέση και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τους χαρακτηρίζει ως πατριδοκάπηλους, συγκυβερνούν με έναν πατριδοκάπηλο.
Τόση ανηθικότητα και υποκρισία!
Μάλιστα, κορυφαίοι αξιωματούχοι της Πολιτείας και της κυβέρνησης αναθεματίζουν το δημοψήφισμα* για το θέμα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Σκόπια. Έτσι τους είπαν να κάνουν εκείνοι που την πάτησαν με το σχέδιο Ανάν. Όχι δημοψήφισμα, για να μην τρέχουμε όπως στην Κύπρο. Ξεπουλήστε εδώ και τώρα το όνομα χωρίς πολλά πολλά και κυρώις χωρίς να λαμβάνετε υπ' όψιν σας τι λένε οι πολίτες! Γράψτε τους στα παλιά σας τα παπούτσια, λοιδωρήστε τους, κατασυκοφαντήστε τους...
Όμως το νόμισμα έχει δυο όψεις και όπως και το μαχαίρι, όταν είναι δίκοπο. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτή η πρωτοφανής υπόθεση κλοπής της ίδια της ψυχής ενός έθνους, έχει δυο όψεις και μπορεί να μετατραπεί σε δίκοπο μαχαίρι.
Και αυτό είναι στο χέρι των Ελλήνων πολιτών, μόνον αυτοί μπορούν να μετατρέψουν αυτήν την ιλαροτραγωδία σε δίκοπο μαχαίρι.
Ξέρω ότι πολλοί διστάζουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, γιατί είναι αντίθετη η κυβέρνηση, τα κόμματα, η ηγεσία της εκκλησίας, πολλοί δήμαρχοι με πρώτον και... καλύτερο τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Όμως αυτούς τους δισταγμούς πρέπει να τους ξεπεράσουμε. Το 1992 οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, για να δώσουν το μήνυμα στη διεθνή κοινότητα.
Τώρα, το 2017, το συλλαλητήριο γίνεται για να δώσουμε το μήνυμα στα κόμματα και τους πολιτικούς απατεώνες που μας εξαπάτησαν αλεπάλληλες φορές και τώρα είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας, που θα είναι αστείρευτη πηγή κακών για την πατρίδα μας ολόκληρο τον 21ο αιώνα και όχι μόνο.
Για λάθος υπογραφές ο Ελληνισμός έχει πληρώσει και συνεχίζει να πληρώνει.
Αν λοιπόν κάτω από τέτοιες συνθήκες κατασυκοφάντησης και λοιδωρίας, συγκεντρωθούμε 300 χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, τότε θα δείξουμε ότι τη σφραγίδα της Μακεδονίας την έχουμε εμείς οι πολίτες και όχι οι πολιτικοί που έχουν κάνει τέχνη την εξαπάτηση των πολιτών.
Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το εθνικό έγκλημα.
Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει μια μικρή δημοκρατική επανάσταση και θα αποδείξουμε ότι ο πολίτης είναι το μεγαλύτερο αξίωμα σε μια πραγματικά δημοκρατική χώρα.
Να είμαστε όλοι εκεί, στο Λευκό Πύργο, ήρεμα, δημοκρατικά και ενωτικά.

*Ο γράφων είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων που γίνονται με την πρωτοβουλία και υπό τον έλεγχο των πολιτικών, γιατί τότε γίνονται άλλο ένα εργαλείο εξαπάτησης. Τα δημοψηφίσματα πρέπει να τα αποφασίζουν μόνο οι πολίτες και αυτό θα γίνει όταν αποκτήσουμε πραγματική δημοκρατία.

51 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά το γράφετε ότι την ευθύνη έχουν Έλληνες πολιτικοί. Αυτό πού θέλω να ξαναπώ είναι... Ποιος θα κρεμάσει αυτά τα γαϊδούρια. Μόνο ο δημόσιος θάνατος θα δικαιοσύνη εν μέρει τους Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντά είναι κι αυτό....Πλησιάζει!!!!

      Διαγραφή
    2. sumfwnw apoluta me ton niko dhmosios thanatos k ta xrhmata pou balane stis tsepes tous pisw sta dhmosia tameia

      Διαγραφή
    3. Ευριπίδης Μπίλλης

      ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ κ. ΚΟΤΖΙΑ
      • Ο κ. Κοτζιάς του "We are the word" και του ΙΣΤΑΜΕ
      • Του κόμματος που παρέδωσε τον Οτσαλάν.
      • Του κόμματος των Ιμίων,
      • Του κόμματος του σχεδίου Ανάν,
      • Του πρώτου διδάξαντος Σημιτικού κόμματος τον εθνομηδενισμό.
      • Αποδεικνύεται πολύ επιεικώς και αναιδής.
      • Μετά που οι “κύκλοι του υπουργείου του”, δηλαδή ο ίδιος που δεν είχε την ευθύτητα να κάνει απ ευθείας τη δήλωση,
      • Κατηγόρησε ως ακροδεξιούς, όσους μετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
      • Χθες στην εκπομπή του γνωστού εικονιζόμενου “αντιστασιακού”,
      • Με περισσή κατοχική θρασύτητα κατηγόρησε τον Μίκη Θεοδωράκη, περίπου ως ακροδεξιό.
      • Λέγοντας, μετά από ορισμένα υποκριτικά λόγια που είπε ότι τον εκτίμα ως μουσικό κτλ.
      • Ότι ο ίδιος ως πολιτικός δεν μετείχε ποτέ σε δεξιά κυβέρνηση.
      • Εννοώντας την υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μεταδικτατορική κυβέρνηση.
      • Διερωτώμαι για την λογική του, να μην έχει αντιληφθεί
      • Ότι μετέχει σε μία υπόδουλη χώρα, σε μία κατοχική κυβέρνηση που υπηρετεί υπηρετικά (και όχι γερμανοτσολιαδικά ως ο Άδωνις λέγει)
      • Τον χειρότερο ακραίο ξένο εθνομηδενιστικό ληστρικό φασισμό που για πρώτη φορά γνώρισε ο ελληνισμός
      • Μετά συνωμοσία πολλών ετών, όλων των κατοχικών κόμματων.
      • Σαφώς πρόκειται περί επικίνδυνου για το έθνος ατόμου

      Διαγραφή
    4. Επίσης, ο κ.Κοτζίας του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας αφού ήταν μέλος της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.
      Θα μου πεις και ο Μίκης ήταν στο Κ.Κ.Ε.Ναι αλλά αυτός πρόλαβε και έκανε το....εμβόλιο της Ε.Ο.Ν.και δεν τον έπιασε ο κομμουνισμός.

      Διαγραφή
  2. Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους,δεν είναι αντι-εξουσιαστές,είναι μισθοφόροι της κυβέρνησης,της κάθε κυβέρνησης,οι κυβερνήσεις πέφτουν μα οι μισθοφόροι μένουν εκεί για να εξυπηρετήσουν,ΜΕ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΧΡΉΜΑΤΑ,την εξουσία.
    Τι φοβόμαστε και δεν το λέμε;
    Μήπως μας κάνουν μήνυση και μας καλέσουν στο δικαστήριο να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας;
    μήπως μας κάνουν ντα;

    Είναι δυνατόν να υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι πετούν πέτρες στα λεωφορεία που κατευθύνονται στο συλλαλητήριο;

    Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας,εκεί είναι η Ευρώπη,από την άλλη η Αμερική και πιο κάτω η Αυστραλία,άντε στην ευχή της Μεγαλόχαρης,

    Όποιος μείνει όμως μέσα να πατάει τα ιερά χώματα ΘΑ ΣΈΒΕΤΑΙ κι αν δεν ξέρει πως ευχαρίστως να του μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που χτυπούν τα λεωφορεία είναι και Συριχαιοι και ανθέλληνες!!!!

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου υπαρχει και η Β.ΚΟΡΕΑ του
      Κιμ ιλ Γιουν στο αεροπλανο και στο
      Καλο

      Διαγραφή
  3. Όλοι στον Λευκό τον Πύργο να δώσουμε την απάντησή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Σάββα , απλά μπράβο όλοι στον Λευκό Πύργο για την Μακεδονία μας για την Ελλάδα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα γράφετε και οτι έχουν πέσει με τα μούτρα στην κατασυκοφάντηση του αισθήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Ειναι φανερό ότι βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολη και μάλιστα φθηνιαρικη για τον εμπλουτισμό της δικής τους τσέπης.

    Μάλιστα μόλις τωρα ακουώ real-προδοσια οπου η παρέα του γνωστού δημοσιογραφικού φαυλόπουλου πάνω κάτω καταφέρεται εναντιον σχολιαστών οι οποίοι ασφαλώς και δεν κρατούν μικροφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ και πλειοδοτώ με την άποψη και τις θέσεις του κ. Καλεντερίδη. Διαφωνώ μόνο στο θολό σημείο της εκπροσώπησης οπως υπαινίσσεται και αναφέρεται και από εσάς και πολλούς. Αυτό της εκλογής από τον λαό, εκπροσώπων που ξαφνικά μετά την αρπαγή της εξουσίας όλοι τους θεωρούν προδότες. Άλλοι δεν το ομολογούν δημόσια γιατί τους ψήφισαν και εξαρτώνται και οι άλλοι γιατί δεν ήταν επιλογής τους....Το αποτέλεσμα το ίδιο...Είναι ευθύνη των πολιτών αυτούς που εκλεγούν. Και είτε δεν είναι ενημερωμένοι ποιους επιλέγουν, είτε χειραγωγούνται είτε δεν έιναι άξιοι και δεν μπορούν να επιλέξουν λόγω πολυπλοκότητας του θέματος και των απαιτήσεων. Η υπεκφυγή «ποιος θα κρεμάσει αυτα τα γαϊδούρια» και άλλες απειλές για εκτόνωση δεν οφελουν...Οι εκτελέσεις και οι φόνοι δεν αρμόζουν σε Έλληνες. Σε κοινωνίες με αρχές, η διαπόμπευση, ο εξευτελισμός, ο εξοστρακισμός και ο ισόβιος αποκλεισμός των υπαιτίων και των συγγενών των κατηγορουμένων επαρκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Οι Γενναίοι Του Βορρά."

    Απο την απαγορευμένη, από το νεοταξικό κατεστημένο, ταινία "Οι Γενναίοι του Βορρά" το "Ηλιε μου ,Ηλιε μου" με την αριστουργιματική σύνθεση του Κώστα Καπνίση. Τους λόγους που δεν προβάλουν την ταινία θα τους κατανοήσετε βλέπoντας το βίντεο κλίπ.Τα πατριωτικά μυνήματα που περνάει είναι αρκετά κι έτσι αποφάσισαν να τη θάψουν στη λήθη. Αλλά όσο υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται, τα σχέδιά τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.
    Απρίλιος του 1941. Οι Γερμανοί μετά την εισβολή τους στην Ελλάδα και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο Βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις παραδίδουν στους Βούλγαρους και τους Κομιτατζήδες. Οι Βούλγαροι αρχίζουν και πάλι την τρομοκρατία και τις βιαιότητες εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού.Ξεκινάει η αντίσταση των Ελλήνων Πατριωτών και ο αγώνας για την εκδίωξή τους .Αγώνας που συνεχίσθηκε μέχρι τον Οκτώβριο του 1944 ως που να αναπνεύσει η Γή της Μακεδονίας τον αέρα της Ελευθερίας.

    https://www.youtube.com/watch?v=UxPQ-2Nz12g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ολο θεμα του συλλαλητηριου δεν ειναι παρα προπαγανδιστικο show.

    Σας μεταφερω το παρακατω που διαβασα αι καλον ειναι να το εξετασετε:

    "Το πάνελ των κυρίων ομιλητών που θα μιλήσουν στο λεγόμενο Μακεδονικό Συλλαλητήριο με πείθει ακραδάντως ότι πρόκειται για μια ψυχολογική επιχείρηση μαζών προς εκτόνωση και παραπληροφόρηση του λαού, της οποίας επιχείρησης το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβαν η ΕΥΠ και συνεργαζόμενες με αυτήν μυστικές υπηρεσίες, ώστε να δώσουν μια θεατρινίστικη ευκαιρία στον λαό να αντιδράσει για την καινούργια προσυμφωνημένη ήττα της Ελλάδας. Το κάστινγκ των υποψηφίων ρητόρων-ηθοποιών πληροφορούμαι ότι ανέδειξε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Φραγκούλη Φράγκο, έναν π. Ανδρέα Κεφαλογιάννη, και κάτι γνωστούς δημοσιογραφο-αναλυτές. Μόνο ο ραβίνος Φριζής θα λείπει από το πάλκο...Όπως βάζουν κουκουλοφόρους να μπαχαλοποιούν διαδηλώσεις, έτσι βάλανε "κουκουλοφόρους με κολάρο" να μπαχαλοποιήσουν και να αποπροσανατολίσουν το ελληνικό κίνημα υπέρ της Μακεδονίας. Προτείνω ανεξάρτητες πολιτικές και εκκλησιαστικές δυνάμεις να οργανώσουν ανεξάρτητο, ανεξέλεγκτο κίνημα.
    ΥΓ: Από το στημένο και προσχεδιασμένο κίνημα των πλατειών, έμεινε ο Καζάκης ως τάχα δραχμιστής-οικονομικός αντάρτης...Από το στημένο και προσχεδιασμένο συλλαλητήριο της Μακεδονίας, θα μείνει ο Φράγκος (σημειολογικό το ονοματεπώνυμο) ως τάχα Μακεδονομάχος-πολιτικός κινηματίας...Η επιστήμη ονομάζεται προπαγάνδα και, πιο εξελιγμένα, "ψυχολογικές επιχειρήσεις" για διαχείριση του πληθυσμού-στόχου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hasan Muratoglou.
      Οποιος δεν θελει να ζυμωσει 40 μερες κοσκινιζει.
      Επειδη ειναι τεχνικα αδυνατον να διοργανωσει το συλλαλητηριο ο Μεγας Αλεξανδρος,αυτο σημαινει οτιμ δεν πρεπει να γινει ;.
      Σκοπος ειναι ο ογκος των μετεχοντων γιατι αυτος θα δειξει το μεγεθος της λαικης αντιδρασης στο σχεδιαζομενο ξεπουλημα.
      Να εισαι σιγουρος οτι οι 'αρχοντες' το πρωτο που θα ρωτησουν για να ζυγιστουν ειναι το ποσοι πηγανε και οχι ποιος μιλησε.
      Ο ογκος τους φοβιζει και οχι τα προσωπα που ευκολοτατα μπορουν να τα εξαφανισουν η να τα εξαγορασουν.
      Αφηστε λοιπον τις δικαιολογιες και στηρηχτε την Ελλαδα.
      Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

      Διαγραφή
    2. Πρωτότυπο σεναριο επιστημονικης φαντασίας το γεγονός για να μην υπάρχει αντιδραση ότι η αντιδραση είναι κατευθυνομεμη.

      Και τελος πάντων αν αυτό είναι ένα σενάριο που θέλει την δράση της ΕΥΠ, τοτε η αποκάλυψη του σεναρίου αν δεν είναι κάποιας cia ή και mit τότε ποιας άλλης υπηρεσίας δραση μπορεί να είναι;

      Διαγραφή
    3. Σημειωσατε κυριοι την πολιτικη πορεια των ομιλητων και θα πειστειτε . Στο μελλον βεβαια.... Απο Μακεδονομαχους απο το 90 και τιποτα αλλο (Σαμαρας-Καρατζαφθρερ κλπ - δεν νομιζω να εχετε αμφιβολιες για το ρολο τους ετσι?).

      Διαγραφή
  9. Μπράβο κ.Σάββα. Θα συμφωνήσω πιο πολύ μαζί σας για τα δημοψηφίσματα τα οποία απαντούν μόνο στην ερώτηση που έχει τεθεί από το πολιτικό σύστημα και σε τίποτα άλλο. Έχουμε πρόσφατα παραδείγματα επί αυτού στο πως ένα όχι γίνετε ναι.Το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο πολιτικό άλλα και Εθνικό.Η τελευταία αξίωση του Ελληνισμού έναντι άλλων εθνοτήτων τελειώνει το 1922 και έκτοτε παρατηρούμε μια διαρκή συρρίκνωση και ήττες εθνικές οι οποίες στην αρχή μπορούμε με ελαφριά την καρδιά να την ρίξουμε στο εκάστοτε πολιτικό κατεστημένο άλλα από την δεκαετία του 80 και μετά αποτελεί κυρίως ευθύνη και των πολιτών και όχι μονο πολιτικών που κυβέρνησαν. Στην ουσία η Ελλάδα μας έχασε την εθνική συνείδηση της μεσοαστική-μεγαλοαστική της τάξη η οποία μετατράπηκε σε ένα συνονθύλευμα καλοπέρασης χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης και άνευ εθνικών σκοπών και στόχων. Οι πολιτικές κυβερνήσεις που ήρθαν από το 80 και μετά ήταν στην ουσία πολιτικοί που εκλέχθηκαν από εθνικά αποψιλωμένη λαϊκή βάση. Περάσαμε από τα Τσοβολα δωστα όλα στα λεφτά υπάρχουν,στα νταούλια και τους ζουρνάδες!!!Όμως σε όλες αυτές τις καταστάσεις μπήκαμε διότι εμείς με την δημοκρατική μας ψήφο αποφασίσαμε ποιους εκπρόσωπους θέλαμε. Την ίδια χρονική περίοδο γειτονικές χώρες δημιούργησαν αστικές εθνικές τάξεις οι οποίες ήταν ταγμένες εθνικά στους στόχους των κρατικών επιδιώξεων.Τα γράφω όλα αυτά για να τονίσω ότι οι καλοθελητές πολιτικοί είναι επιστέγασμα των δικών μας πολιτικών επιλογών.Δεν μπορώ εγώ να είμαι Θεσσαλονικιός να πηγαίνω στα συλλαλητήρια και να φωνάζω η Μακεδονία είναι Ελληνική και από την άλλη να έχω ψηφίσει 2 φορές με τα τσαρούχια Μπουτάρη!!!Αυτά είχα να πω με τα λίγα γράμματα που ξέρω. Ελπίζω να μην προσβάλω κανέναν. Ελπίζω ο θεός της Ελλάδας αν υπάρχει(νομίζω ότι υπάρχει)να μας βοηθήσει άλλη μια φορά!!!Την καλησπέρα μου σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως πάντα η κάθε ανάλυσή σας χτυπάει φλέβα.

    Και είπε κάποιος σχολιαστής για το κόψιμο του σημερινού γόρδιου δεσμού. Θα πρέπει να δούμε το θέμα ως εξής:

    Μας δενδροφυτεύουν γεωπολιτικά τετελεσμένα. Έχουν ξεκάθαρο στόχο. Κατά την δενδροφύτευση ρυμοτομούν και έναν αξεπέραστο λαβύρινθο προ-καθορισμένων μονοπατιών ανάλογα με την αντίδραση μας. Και μετά μέσω του αλωμένου κράτους μας και των ΜΜΕ μας τυφλώνουν με ένα δέντρο, διαφορετικό για τον καθένα, άλλο δέντρο για τον αριστερό, άλλο για τον εθνικιστή, άλλο για τον Χριστιανό κτλ.

    Μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με κόψιμο γόρδιου δεσμού.

    Έχουμε να κάνουμε με την "γη" πάνω στην οποία μας δενδροφυτεύουν τον αφανισμό μας. Αν αυτή η γη είναι γη ποτισμένη και λιπασμένη από πατριώτες τότε η δενδροφύτευση τους πάει στράφι.

    Αν έχει πέσει ξεραΐλα, τότε χρειάζεται άλλη μεθοδολογία.

    Οι φαντασμένοι των Σκοπίων είναι απλά το όχημα τους, όπως είναι και οι συριζαίοι.

    Τιμή και Δόξα σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες που είναι στο συλλαλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτέλους ο λαός ξύπνησε ! Χαιρετίζω όλους τους Έλληνες που ηταν στο συλλαλητήριο και σε εχθρούς και φίλους τονίζω οτι μονο ο ένας στους εκατό ηταν εκει σήμερα ! Πολλοί ήθελαν να πανε και δε μπορούσαν για διάφορους λόγους ! Κατα τη γνώμη μου η εκκωφαντική επιτυχία της σημερινης διαμαρτυρίας ανοίγει μεγάλους δρόμους σε πολλούς τομείς ακομα και στον οικονομικό και τις ευεργετικές συνέπειες του σημερινού αγώνα θα τις δουμε σύντομα ! Ολοι οι κατακτητές πρέπει να μάθουν απο την ιστορια οτι δεν πειράζουν την μνημη των λαών.Κατα τη γνώμη μου το σημερινό συλλαλητήριο άλλαξε αρδην το πολιτικό παρόν της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον πόνο που νοιώθουν τα εθνομηδενιστήρια, απανταχού στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, καταλαβαίνω ότι, το συλλαλητήριο διαμόρφωσε το πολιτικό ημερολόγιο.
    Θερμά συγχαρητήρια στον πρώτο ομιλητή. Αυτή οφείλει να είναι η Ελληνική ατζέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Πρός κο Καλεντερίδη :

    Στο άρθρο σας "Σκοπιανό, ιστορία και γεωπολιτική" λέτε : "Μέχρι και σήμερα δεν είναι γνωστό ποια δύναμη ήταν ο «ιθύνων νους» αυτού του εγχειρήματος."

    Ναι, αλλά :
    - Υπήρξαν συνωμοτικές ομάδες (ήτοι, περισσότερες από μία)και άρα συμμετείχαν αρκετά πρόσωπα.
    - Όταν μετέχουν αρκετά πρόσωπα, νομοτελειακά, υπάρχουν διαρροές.

    Δεν μπορεί, κάποιοι θα μίλησαν. Η δε περιοχή ήταν ακόμα γεμάτη γηγενείς Έλληνες. Δεν μπορεί, κάτι θα άκουσαν.
    Αλλά και κανείς να μην μίλησε, από την καταγωγή των συνωμοτών και μόνο, μπορεί κανείς να πιθανολογήσει έως και να βεβαιωθεί γιά τον "ιθύνοντα νού".

    Προφανώς, το τότε Ελλαδικό κράτος θα γνώριζε πολύ καλά περί τίνος επρόκειτο.
    Κρίμα που δεν διασώθηκαν πληροφορίες γιά την κινητήρια δύναμη πίσω από τους συνωμότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ορθα εθεσε το θεμα *ιθυνοντα νου* Ο κ. Καλεντεριδης ως σταυρολεξο. Γνωριζει πολυ καλα ποιος ειναι, αλλα ειναι διαχειριστης ιστολογιου οχι ντουτουκας. Εμεις καλουμεθα να το λυσουμε και ειναι ενα απο τα πολυ ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχοι πσς στοιχημα οτι ...το ξερω..?? Απο πολυ...παλια...ετυχε να το διακρινω...Μαλλον κι εσυ..διοτι εισαι οξυδερκης..μισ βελονα γυαλιζει μεσα στα αχυρα..οσο μικρη και ναναι...

      Διαγραφή
    2. Στην υγεια σου Δημητρη Κ. και των ανθρωπων που αγαπας.

      Διαγραφή
    3. @Ahoy (σου δωρίζω το επόμενο μήνυμα, γιά να μην βιάζεσαι) :

      Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το κατοχικό καθεστώς του 4ου Ραϊχ που κατέχει την εξουσία στην πατρίδα μας : Το φάντασμα της αφύπνισης της Εθνικής συνείδησης των Ελλήνων.
      Όλες οι δυνάμεις του σάπιου συστήματος, ενώθηκαν σε μία ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: η παλιά πολιτική νομενκλατούρα και οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων, οι δήθεν «Αριστεροί» του ΝΑΤΟ και της CIA μαζί με τους εμπρηστές της Μαρφίν, οι δήθεν επαγγελματίες "δεξιοί" πατριώτες μαζί με όλα τα διεθνιστικά παράσιτα του Σόρος.

      Η ένωσή τους και μόνο, αποδεικνύει ότι, ο τρόμος τους είναι φανερός και αυταπόδεικτος.
      Ήδη πλησιάζει η ημέρα που αυτοί οι λογής σαλτιμπάγκοι, αυτά τα ανδρείκελα του χειρίστου είδους, αυτοί οι παλιάτσοι της πολιτικής, θα συναχθούν στους νεοταξίτικους υπόγειους καμπινέδες απ’ όπου προήλθαν, ώστε να θαφτούν και πάλι στην χωματερή της Ιστορίας.

      Αμήν !

      Διαγραφή
    4. Κ.Γιωργο..δεν μπορω να φανταστω...οτι ολα αυτα τα αντιθετα...που ολα στοχευουν ενα ιδιο γενικο στοχο...στο βαθος του δρομου..δεν καταλαβατε..οτι γινονται σε μια μονο αιθουσα ...επιχειρησεων.Μαλλον το καταλαβαινετε.Οι πολιτικοι..ειναι ενα απο τα πολλα ..αντιθετα.Ενα.Βλεπετε..ακαδημαικοι...δικαστες..πολιτικοι..καθηγητες..στρατιωτικοι..ινστιτουτα..σχολες σκεψης..σχολες μη ..σκεψης (εξαρχεια..αντιφα..τραμπαρουφα
      Ταμ ταμ..) και απειρα λειπα...Κατινες...Μαρινες..πολλες κυριες σε -ουση...μουσι..σουσι...-ακου..νακου..μακου..κυριοι σε -ινης...ογλου...μογλου..και οτι κανεις γαργαρα..κλπ.Η εκταση ειναι μεγαλη..χταποδιου..στα παντα.
      Προεχει βεβαια το πολιτικο θραυσμα της βομβας αυτης.Και μ αυτο πρεπει να ξεκαθαρισουμε τωρα.Ας επικεντρωθουμε σ αυτο.

      Διαγραφή
  15. GOP Rep. Rohrabacher floats breakup of Macedonia.
    Published on Feb 9, 2017


    Rep. Dana Rohrabacher told an Albanian TV station he'd consider splitting up Macedonia along ethnic lines.
    Learn more about this story at www.newsy.com/66975/

    https://www.youtube.com/watch?v=bJU2ErxnQ6w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα πραγμα πρεπει να ειναι απολυτως ξεκαθαρο στο μυαλο καθε ελληνα. Η κλοπη της ιστοριας και η ολοκληρωση μιας απατης σε βαρος ενος πολιτισμου ολοκληρωνεται ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ συμφωνησει και θυμα με τον θυτη. Οσο δλδ η Ελλαδα αρνειται στους σλαυοσκοπιανους την χρηση του ορου μακεδονια, τοσο η παραχαραξη θα ειναι αίολη. Οσο περναει ο χρονος τοσο θα περναει στη συνειδηση του κοσμου οτι μια σλαυομακεδονια ειναι απατη. ΠΟΤΕ δεν πρεπει μια κυβερνηση της Ελλαδας (δεν λεω ελληνικη..) να προχωρησει ενα τετοιο κακουργημα. Σε αυτο μονο ο ελληνικος λαος μπορει να παρει θεση και κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχοι ευχαριστω κι εσενα να σε αγαπανε οι δικοι σου.Ισως..ισως..μακαρι..ξεκινησε αλυσσιδωτη αντιδραση χθες...ημουν εκει.Να πουμε μια αληθεια ?? Ο Σαββας και οι δικοι του..βοηθησε παρα πολυ σε αυτο ολο...Δεν θα του πω μπραβο...διοτι ειναι λιγο..και δεν τοχει και αναγκη.Ειπα την αληθεια ομως...Αν επαναληφθει αυτο...τοτε ειμαστε σε καλο δρομο σαν πολιτες..Γιατι οχι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΡΤ, ΥΕΝΕΔ και Μακεντόντσκα TV τα κανάλια που έπιαναν πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Ποτέ κανείς δεν μου εξηγησε γιατί αυτή η περιοχή της Γιουγκοσλαβίας(χώρα των σλάβων, μην το ξεχνάμε) κάνει χρήση του όρου Μακεδονία.
    Την αλήθεια την έμαθα από τους γονείς μου και τις ομιλίες του Μητροπολίτη μας. Το επίσημο κράτος και το σχολείο ήταν απών. Το μάθαμε ξαφνικά το πρόβλημα στις αρχές του '90. Και από τις αρχές του '90 μέχρι σήμερα, πάλι απών το κράτος. Θελουν την λήθη, το σβήσιμο από την μνήμη μας κάθε τι σχετικό με αυτό το θέμα. Και μετά να παραδώσουν το όρο Μακεδονία με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Να πράξουν αυτό που έγινε στην Ίμβρο, στην Τένεδο, στην Πόλη. Αυτό που γίνεται στην Βόρειο Ήπειρο και στην Κύπρο σήμερα. Να αφανίσουν τον Ελληνισμό.
    Άθλιο πολίτευμα που δεν λογοδοτεί κανείς και ποτέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στα αδέλφια μας, που έδωσαν το βροντερό πατριωτικό παρόν. Τώρα είναι η δική μας σειρά.
    Επειδή όμως οι αναρχοφασίστες παρακρατικοί του καθεστώτος, έχουν μεγάλη δύναμη στην Αθήνα, είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουν να αιματοκυλίσουν την ειρηνική διαμαρτυρία. θα πρέπει λοιπόν να φροντίσουν οι διοργανωτές για την αναγκαία περιφρούρηση. Είδα ότι ο στρατηγός απευθύνθηκε στους έφεδρους καταδρομείς. Μήπως δεν συμμετείχαν απλά;
    Το συλλαλητήριο κυοφορεί πολιτικές εξελίξεις.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο στρατάρχης. Έχει θρονιαστεί στην καρέκλα, αυτοεπιβεβαιώνεται από το υπουργιλίκι του, που να φύγω τώρα σκέφτεται από την μία. Από την άλλη όμως φοβάται ότι εάν δεν κάνει την κωλοτούμπα, μάλλον μένει και χωρίς το βουλευτικό έδρανο. Η μήπως συμφέρει να παζαρέψει με τον χασκογελαστό εθνομηδενιστή εκλόγιμη θέση (μόνον για την πάρτη του φυσικά) στο επικρατείας;
    Ο χασκογελαστός έχει την ψυχογραφία του κομμουνιστή. Θεωρεί ότι έχει το αλάνθαστο, αλλά Ζαχαριάδης. Παρότι θα προβληματιστεί, θα προσπαθήσει να προχωρήσει την μειοδοσία μέχρι τέλους. Του τόχει ξεκαθαρίσει και ο Ντόναλντ, ότι εάν δεν ολοκληρώσει την δουλειά, το ΔΝΤ θα αγριέψει και τότε πως θα θρέψει τον κομματικό στρατό; Οπότε αντίο εξουσία.
    O Κυριάκος, λειτούργησε πιο πονηρά. Απέφυγε να πάρει θέση εξ' αρχής. Τώρα που κατάλαβε ότι ο λαός δεν σηκώνει κουβέντα στο θέμα, δήλωσε ότι θα σεβαστεί την βούλησή του. Είναι και αυτό έστω θετικό. Το ίδιο θα κάνει και η Φώφη. Που θα βρεί πρόθυμους ο χασκογελαστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποδοχή του λάθους από έναν αποκαλούμενο "Αριστερό" ισοδυναμεί με αυτοακύρωση, με αυτοκατάργηση, με αυτοκτονία ολικού τύπου, σωματική διανοητική πολιτική κ.λ.π.
      Η αποδοχή του λάθους, ουδέποτε αποτέλεσε επιλογή από έναν αποκαλούμενο "Αριστερό", ούτε θα αποτελέσει ποτέ στο μέλλον, όσο ο ήλιος βαδίζει τον προκαθωρισμένο δρόμο του.

      ΑΥΤΟ ακριβώς το γεγονός, αποτελεί και τον εν δυνάμει ΜΕΓΙΣΤΟ κίνδυνο γιά την πατρίδα μας, απο τον οποίον πρέπει να προφυλαχτούμε.

      Διαγραφή
  20. Συμπληρωματικά ορισμένα πράγματα:

    - Το 1996 με τα Ίμια και τις πολιτικές Σημίτη (Μαδρίτη, Οτσαλάν, Ελσίνκι, "διπλωματία των σεισμών", ταυτότητες, "διερευνητικοί γύροι" για Αιγαίο, και φυσικά σχέδιο Ανάν) δημιουργήθηκε μια διακομματική και πανίσχυρη ομάδα που αποσκοπούσε στη γενική υποχώρηση της Ελλάδας υπέρ των εχθρών της στα εθνικά θέματα.

    - Στην αρχή δεν υπήρξε οργανωμένη αντίδραση, πλην θνησιγενών προσπαθειών όπως το "Δίκτυο 21", το περιοδικό "Σαμιζντάτ" κλπ.

    - Πρώτη σοβαρή αντιπαράθεση με πολιτική αυτοσυνειδησία, ήταν το θέμα των ταυτοτήτων, που δυστυχώς το χειρίστηκε πολιτικάντικα ο Χριστόδουλος και εκφυλίστηκε.

    - Δεύτερη αντιπαράθεση το σχέδιο Ανάν. Τεράστιος ο προπηλακισμό των Κυπρίων για να υποχωρήσουν. Η αλλαγή από Σημίτη σε Καραμανλή, όμως, άλλαξε το κλίμα. Ο Καραμανλής, μη θέλοντας την ρετσινιά της προδοσίας, αλλά και μη θέλοντας να δυσαρεστήσει τους "συμμάχους", είπε "ναι", αλλά στο παρασκήνιο δούλεψε για το "όχι".

    - Από το Σχέδιο Ανάν προέκυψε μια "οριζόντια" διακομματική πατριωτική παράταξη.

    - Η "πατριωτική παράταξη" έδειξε τα δόντια της με το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση, όπου η Μαριέτα Γιαννάκου αρνιόταν να αποσύρει το βιβλίο (με κάλυψη Καραμανλή) μέχρι τη μη εκλογή της ως βουλευτή το Σεπτέμβριο του 2007.

    - Αρχές του 2008 οι ΗΠΑ πιέζουν για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ο Καραμανλής είναι έτοιμος να ξεπουλήσει το θέμα. Γίνεται με το ζόρι από τις εκκλησιαστικές οργανώσεις μια συγκέντρωση 5.000 ατόμων στο Αλεξάνδρειο. Ο δε Καραμανλής είδε σε μυστικές δημοσκοπήσεις ότι δεν τον παίρνει και με δεδομένο ότι έγινε τουλάχιστον μια συγκέντρωση που με βεβαιότητα θα ακολουθείτο από πολύ ογκωδέστερες, φθάσαμε στο Βουκουρέστι.

    - Επόμενο μέγα στάδιο ήταν το Αντιμνημόνιο. Η ταπείνωση της Ελλάδας την περίοδο ΓΑΠ και η λυσσασμένη υποστήριξή της από όλα τα ξεπουλητάρια του σχεδίου Ανάν έδωσε τεράστια ώθηση στο πατριωτικό συναίσθημα. Από την μανιώδη αγορά ελληνικών προϊόντων, μέχρι τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

    - Το σύστημα απέτυχε να εκτονώσει τις αντιδράσεις μέσω της στημένης αντίδρασης των "αγανακτισμένων" και φθάσαμε στην αυθόρμητη ματαίωση των παρελάσεων σε όλη τη χώρα την 28η Οκτωβρίου 2011, που ανάγκασε τον ΓΑΠ να ζητήσει δημοψήφισμα και εν συνεχεία να παραιτηθεί.

    - Ο Σαμαράς σχημάτισε στην κυβέρνηση Παπαδήμου και αυτοκαταστράφηκε ταυτιζόμενος με τον ΓΑΠ. Τα κόμματα της κυβέρνησης Παπαδήμου πήραν 34% τον Μάιο 2012 από 83% τον Οκτώβριο 2009. Όμως οι Τσίπρας-Καμμένος δεν έπεισαν και ήλθαν δεύτεροι.

    - Η ελληνική πατριωτική παράταξη, πανίσχυρη μεν, ακέφαλη δε, αναζήτησε προς στιγμήν "παρηγοριά" στη Χρυσή Αυγή. Οι συλλήψεις μετά τη δολοφονία Φύσσα, όμως, ανέστειλαν οριστικά την ενδυνάμωση των νεοναζί.

    - Η πατριωτική παράταξη τότε στράφηκε χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση προς τον αριστερό Τσίπρα. Ο οποίος όμως, στο πρώτο εξάμηνο του 2015 με την "περήφανη διαπραγμάτευση" έλαβε ισχυρή ώθηση από τον "αέρα" της καταπιεσμένης πατριωτικής παράταξης. Όμως το απατεωνικό δημοψήφισμα τον ξεσκέπασε.

    - Έκτοτε η πατριωτική παράταξη αδυνατεί να στραφεί προς Μητσοτάκη (κυρίως λόγω Αντιμνημονίου), ενώ ο Τσίπρας και όσοι ταυτίζονται με αυτόν (περιλαμβανομένης και της Χ.Α.) έχουν ήδη εγκαταλειφθεί από αυτήν.

    - Ήλθε όμως το συλλαλητήριο να δείξει ότι αρκεί μια σπίθα και η πατριωτική παράταξη παραμένει πανίσχυρη.

    Είδηση ήταν και η αποτυχία των παρακρατικών να δυναμιτίσουν την εκδήλωση, που σηματοδοτήθηκε μάλιστα και από το κάψιμο του στεκιού αναρχικών – κατάληψης, δείχνοντας τους τελευταίους υπερβολικά αδύναμους σε πραγματικές συνθήκες βίαιης αντιπαράθεσης.

    Το συμπέρασμα είναι ότι ο Τσίπρας δυσκολεύεται να μετασχηματίσει σοσιαλιστικά την κοινωνία, όπως επιδιώκει. Χαλάνε τα σχέδια επιβολής αριστερού καθεστώτος και αυτό είναι το σημαντικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ποιο κράτος υπάρχει η μόνη υπαρκτή Δημοκρατία: http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_2817.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειμαστε σε καλο δρομο, Δημητρη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εϊναι λάθος να θεωρούμε τον χρόνο εχθρό μας. ¨Αν το τρενάρουμε για 30 χρόνια ακόμα Δε θα υπάρχουν κάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γράφθηκε σήμερα ότι συμφώνησαν ο Κοτζιάς με τον υπάλληλο του Σόρος στο GornaMakedonija. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω την αγωνία μου, όπως επίσης και να τεκμηριώσω την ανησυχία μου.

    «Αρχιτέκτονες» στην Οξφόρδη είναι «Στελεχάκια» Βιτρίνας (γωνία) ονόματι Οξφόρδη.

    Η περιοχή μας έχει πάρει φωτιά. Όλοι οι πολιτικοί συμπεριλαμβανομένων πρώην πρωθυπουργών του διακομματικού κυκλώματος έχουν πιάσει δουλειά και δηλώνουν σταθερά υποταγή.

    Α. Γνωρίζουν ότι το σύστημά τους καταρρέει.

    Β. Οι από πάνω ανησυχούν. Σκέφτονται τρελά και καταστροφικά σενάρια προκειμένου να κρατήσουν τους γραικύλους στην εξουσία. Πώς θα τους δώσουν το φιλί της ζωής.

    Το συλλαλητήριο της Αθήνας αναμένεται να είναι ότι πιο μαζικό και γνήσια δημοκρατικό έχει δει η χώρα μας, τουλάχιστον τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

    Είναι συνταρακτικό ότι οι «δήθεν μη πολιτικοποιημένοι», αυτοί που σιχαίνονται τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και δεν πάνε να ψηφίσουν, αυτοί οι Πατριώτες θα βρίσκονται εκεί.

    Όλοι οι Έλληνες θα μιλήσουν σε αυτό το συλλαλητήριο.

    Χρειάζεται να προσέχουμε καταστάσεις τύπου μαϊντάν. Δεν γνωρίζω ποια είναι η λύση (ενώ αυτοί έχουν έτοιμα σενάρια) σε περίπτωση που «συμπωματικά» έχουμε μια πηγή να δημιουργεί αναταραχές σε δήθεν αντίπαλα «στρατόπεδα».


    Υπάρχει μόνο ένα στρατόπεδο. Αυτό των Ελλήνων, που δεν δίνουν καμιά σπιθαμή από την γη τους, από την ιστορία τους, από το μέλλον των παιδιών και εγγονών τους.

    Αυτοί οι Έλληνες υπάρχουν παντού. Και στην δεξιά και στην αριστερά και στην Χρυσή Αυγή και στον Σύριζα και στην ΕΠΕΝ και στο ΚΚΕ και στα Σώματα Ασφαλείας και στους Άνεργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο τελος αναφερετε για το συλλαλητηριο της Θεσνικης οτι θα πρεπει να ειναι ηρεμο, δημοκρατικο, ενωτικο και επειδη επικειται αυτο στην Αθηνα ( 4-2-18 ), αυτο θα πρεπει να ειναι ενωτικο μεν, αλα επαναστατικο, πρεπει να ανοιξουν μυτες, να χυθει αιμα, μονο ετσι θα σταματησει η προδοσια και το ξεπουλημα του ονοματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Χρήστο, κατανοώ την οργή σου και το σκεπτικό σου. Δυστυχώς, η ψυχρή λογική λέει το αντίθετο, δεν πρέπει να ανοίξουν μύτες, να μην χυθεί καθόλου αίμα.

      Πρώτον, οι γραικύλοι, οι προδότες δεν φοβούνται ούτε το λαό, ούτε τους πολίτες, ούτε το αίμα, ούτε να τους φωνάζουν προδότες. Ζουν με το φόβο της αποκάλυψης, είναι θύματα εκβιασμού και αυτοί και οι οικογενειές τους και το γένος τους όλο, σε βάθος χρόνου. Μπορεί με δημοψήφισμα το 90% να ψηφίσει ΟΧΙ και αυτοί να εφαρμόσουν την άλλη μέρα ναι, δεν υπολογίζουν τίποτα από την οργή σου, από τα πιστεύω σου, από το Είναι Μας. Άλλωστε, δεν έχει σημασία και να υπολόγιζαν.

      Αυτοί που μας πραγμάτικα μας κυβερνούν έχουν μια σειρά από σενάρια. Ένα πράγμα φοβούνται, ένα πράγμα τους προβληματίζει, ένα είναι το εμπόδιο τους: Να Είμαστε Εμείς Οι Έλληνες Ενωμένοι και Πατριώτες.

      Το να χυθεί αίμα, το να ανοίξει ένας καθοδηγούμενος κύκλος αίματος είναι κάτι που μόνο στον χειρότερό σου εχθρό μπορείς να ευχηθείς (και αυτό αν είσαι άθεος ή εξτρεμιστής). Αλίμονό μας αν σύμβεί κάτι τέτοιο.

      Δεν έχουμε καν έτοιμες εναλλακτικές, εναλλακτικές ενωτικές, που θα αναλάβουν την τύχη μας, χωρίς να χρωστάνε σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στον Μέγα Άλεξανδρο, στην Ιστορία Μας και στα μελλοντικά Ελληνόπουλα.

      Διαγραφή
  27. Άπαντες δουλεύουν τον κόσμο ! Ο οποίος νομίζει οτι με δυο συλλαλητήρια τύπου απεργία ΓΣΕΕ τελείωσε και θα πείσει την σε ακυβερνησία κυβερνηση η τους συμμάχους μας να μη διαπράξουν το ατόπημα.Νομιζω πως ματαιοπονούμε και η υπόθεση ειναι ναρκοθετημένη απο την αρχη της.Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο πρέπει να δει ξανά ο ελληνικος λαός...Οι αμερικανοί υπολογίζουν τον ελληνικό λαό οσο υπολόγιζαν τον αφγανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατι η ονομασια ειναι τοσο σημαντικη για εμας τους Ελληνες;;

    Γιατι πανω απο ολα η ιερη αυτη ονομασια της Μακεδονιας εγειρει τετοιο θυμικο στον Ελληνα και αντιδρα με τετοια σθεναροτητα;;
    Γιατι;;

    Η ολη ουσια το θεματος ειναι ΜΟΝΟ η ονομασια που αναζητουν.

    Ο σφετερισμος της Ελληνικης Ιστοριας της Παγκοσμιας ιστοριας ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ της Ιστοριας μας και της Ελληνικης Γραμματειας ειναι η ουσια, εινσι το τι θελουν οι σλαυο-σκοπιανοι να αρπαξουν για δικο τους και το τι επιθυμουν να προδοσουν οι κατσαπλιαδες της συγκυβερνησης:


    Εαν σφετεριστουν το ονομα της Μακεδονιας μας τοτε ΔΕΝ θα τσυτιζετσι πλεον ο Ελληνισμος με την Μακεδονια.


    Θα οικειοποιηθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Βλεπε, "μακεδονικο" εθνος, "μακεδονικη" γλωσσα, "μακεδονικη" ιστορια, "μακεδονικες"επιστημες "μακεδονες" φιλοσοφοι βλεπε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ !!

    Και παει λεγοντας.

    Καταλαβες γιατι η ονομασια, το ονομα της Μακεδονιας μας, ειναι η ολη ουσια ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οργανωστε συλαλλητηρια στην Κρήτη,στην Ρόδο,στην Μυτιλήνη.Ολη η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σάββα,
    ΓΙΑΤΙ δεν κατονομάζεις ΕΥΘΑΡΣΩΣ τις ξένες πρεσβείες, υπηρεσίες, ιδρύματα αλλά και τα εγχώρια κέντρα και παράκεντρα που χρηματοδοτούν και οργανώνουν την ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ στο εσωτερικό της χώρας μας;
    Η ΕΥΠ δεν γνωρίζει; ή μήπως συνεργάζεται μαζί τους, ένα μεγάλο τμήμα της;
    Πλησιάζει το νέο μεγάλο πατριωτικό κάλεσμα και δεν θέλω να γίνω κακός μιλώντας για πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με τους κύκλους των Πεμπτοφαλαγγιτών.

    Μόνο αυτό: ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ, έμμισθους ή μη, αφελείς ή δόλιους, συνοδοιπόρους ή μπροστάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.