29/1/18

Σάββας Καλεντερίδης: Είναι καθαρό το καθεστώς των Ιμίων κ. Σημίτη; (984radio)

Εκπομπή της 29ης Ιανουαρίου 2017
Πίσω από τη νέα Τουρκική προκλητικότητα, που είναι εμφανές ότι οφείλεται και στα εσωτερικά αδιέξοδα και ήττες του Ερντογάν σε όλα τα πολεμικά πεδία που έχει ανοίξει στα σύνορα του, το ερώτημα για το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, είναι αν από το 1996 έχει υπογραφεί κάτι που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός, για το καθεστώς των Ιμίων.
Αν όχι , τότε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να ασκηθούν ανά πάσα στιγμή, αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο, θα πρέπει να το μάθουμε και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τυχόν έχουν κάνει τέτοιες σοβαρές υποχωρήσεις. 
Αυτά δηλώνει στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, σημειώνοντας ότι μόνο ξένη δύναμη ως «προβοκάτορας» θα ήθελε κλιμάκωση της κρίσης στο Αιγαίο. 
Η Ελλάδα ποτέ δεν λειτούργησε επιθετικά, αλλά και η Τουρκία σε αυτή τη φάση έχει σοβαρότερα ζητήματα να διαχειριστεί.
Πηγή: 984radio

5 σχόλια:

 1. H υποστολή και απομάκρυνση τής Ελληνικής Σημαίας από τα Ίμια, σημαίνει μείωση τής Ελληνικής Επικρατείας, η οποία, βάσει τού Συντάγματος, δεν μπορεί να γίνει, παρά μόνον με ειδικό νόμο, ο οποίος θα ψηφισθεί τουλάχιστον από 50% +1 τού συνόλου των βουλευτών (= 151).

  Ο Σημίτης προέβη σε μείωση τής Ελληνικής Επικρατείας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη τού κοινοβουλίου, άρα είναι άκυρη και ο Σημίτης θα έπρεπε να είχε δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη.

  Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ενδιάμεση λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σημιτης .... η απόλυτη βρώμα !! Ανθέλληνες ... μακάρι να σε δω κρεμασμένο !!
  Αγανακτισμένος !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Enoso h Ellada exei anthropakia sthn exousia, einai veveo oti tha dosoun kai alla sthn Tourkia, stous slavous kai tous Alvanous. H Ellada xreiazetai palikaria kai levents sthn exousia na poun to Megalo Oxi se olous autous kai stous ypostirixtes tous, tous Amerikanous, tous Rossous, kai tous Germanous.
  Dr. Athanas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πόσες εκτελέσεις εγιναν με την κατηγορία της συνωμοσίας για τον ακρωτηριασμό της ελληνικής επικρατείας ;
  Τι αλλο είναι αυτό που εκαμε ο εν λόγω και η συμμορία του ; Και βεβαίως δεν "εσυνωμότησαν πρός επίτευξη του ανωτέρω σκοπού", το ... επέτυχαν !
  Υπάρχει ακόμη το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας η καλύπτεται απο την ...ασυλία "πρώην πρ/γού" και "πρώην υπουργών";
  Οι απολαμβάνοντες δε την ιδιότυπη αυτήν ασυλία ασχημονούν συχνά - πυκνά προεξάρχοντος του γνωστού συνυπαιτίου παχυδέρμου.
  Το δε "πολιτικό σύστημα" (ο "νομικός μας πολιτισμός", το "πολιτικό σκηνικό" κ.α. σκουπίδια του ... τηλεδημοσιογραφικού μας "πολιτισμού") ποιεί την νήσσαν, μας παραμυθιάζει με "διαψεύσεις" οταν ομιλούν τα στοιχεία του AIS, παρέχει φρουρά και συντάξεις στους εγκαταλείψαντες την σημαία στους ανέμους. Της προδοσίας, της καλοπέρασης και της αδιαφορίας.
  Τοιούτου λαού, τοιούτοι Αρχιερείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.