30/1/18

Απίστευτος χαφιεδισμός Παπαδημούλη - "Καρφώνει" Καϋλή και καθυβρίζει τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο - Την απάντηση στους υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Με αυτό το έγγραφο ο Παπαδημούλης «δίνει» την Καϊλή για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας - Δείτε τη λίστα αποδεκτών των απόψεων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Κάρφωσε» όσους πήγαν στο συλλαλητήριο σαν ακροδεξιούς, θρησκόληπτους και χρυσαυγίτες προσπαθώντας να περάσει τη γραμμή της σύζευξης των άκρων- Διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει μια σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία
Την προσπάθειά του να πείσει τους ευρωβουλευτές ότι όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι ακροδεξιοί, εθνικιστές, θρησκόληπτοι, φανατικοί, σκληροπυρηνικοί και νεοφιλελεύθεροι αποκαλύπτει το πλήρες σημείωμα που ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έστειλε σε άλλους ευρωβουλευτές στις 23 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Το protothema.gr παρουσιάζει ολόκληρο το σημείωμα που ο κ. Παπαδημούλης έστειλε σε ομάδα προοδευτικών ευρωβουλευτών οι οποίοι αποτελούν το λεγόμενο «Progressive Caucus». 
Το ανεπίσημο, τρισέλιδο, ενημερωτικό σημείωμα που συνέταξε το τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σαν εθνικιστική συγκέντρωση εναντίον των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της διαφοράς με το θέμα της ονομασίας της FYROM και χαρακτηρίζει συλλήβδην, σχεδόν, το σύνολο των πολιτών που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία σαν ακροδεξιούς, εθνικιστές, φανατικούς και θρησκόληπτους. Φυσικά, θέλοντας να μειώσουν τη σημασία και την απήχηση της συγκέντρωσης, ο κ. Παπαδημούλης και το τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 90.000 πολίτες, αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα που ανέβαζε τον αριθμό των διαμαρτυρομένων σε περίπου 400.000, ενώ οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι οι συμμετέχοντες ανέρχονταν σε περίπου 500.000.  


Αξιοποιώντας μια λογική που καταγγέλθηκε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο σαν φασιστική, ο Δημήτρης Παπαδημούλης απαριθμεί τους βουλευτές που τόλμησαν να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο. Όχι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρει «ιδού οι ένοχοι» στο τρισέλιδο σημείωμα με το οποίο αποκαλύπτει στους προοδευτικούς ευρωβουλευτές με τους οποίους συνομιλεί τους... σκευωρούς που αντιδρούν στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια. 
Ωστόσο, ο κ. Παπαδημούλης επισυνάπτει τρεις φωτογραφίες από το πάνδημο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης: Στη μία είναι χρυσαυγίτες μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές της ΧΑ Κασιδιάρης, Παππάς και Μπαρμπαρούσης, στην άλλη απεικονίζεται η Εύα Καϊλή να βαδίζει στο συλλαλητήριο -και μάλιστα τολμά να φορά ένα κόκκινο κασκόλ για να δείξει ότι ανήκει στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών- ενώ στην τρίτη φαίνεται να φλέγεται το νεοκλασικό κτίριο της οδού με τίτλο: «Η κατάληψη «Libertatia» μετά την επίθεση από ομάδες της Χρυσής Αυγής».
Νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί από τη ΝΔ, ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής, μέλη της Ένωσης Κεντρώων, δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, η Εύα Καϊλή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι -σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ενημερωτικό του ο Δημήτρης Παπαδημούλης- κατά των διαπραγματεύσεων με τη FYROM. 

Με προφανή διάθεση να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη... ρεαλισμού και λογικής, ο κ. Παπαδημούλης σχεδόν καταγγέλλει την σύζευξη των άκρων, αφού για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συλλήβδην ακροδεξιοί ή θρησκόληπτοι όσοι διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. 

Και για να μην μένει η παραμικρή αμφιβολία για τους σκοπούς του, ο κ. Παπαδημούλης διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια κοινά αποδεκτή, σύνθετη ονομασία (δηλαδή τέτοια που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία) για όλες τις επίσημες χρήσεις. 

Και φυσικά καθυβρίζει τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ότι χρησιμοποιούσαν συνθήματα από την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών, ότι μεταξύ άλλων εκφώνησε μια ομιλία μίσους ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, κι άλλα πολλά... Φυσικά, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητοστάκη σαν ανεύθυνο και οπορτουνιστή, ενώ μεταφέρει στους ευρωβουλευτές του «Progressive Caucus» «ξεκάθαρη» υποτίθεται δήλωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ότι τα συλλαλητήρια δεν βοηθούν...


Δείτε το τρισέλιδο σημείωμα με το οποίο ο Δημήτρης Παπαδημούλης «κάρφωσε» την Εύα Καϊλή και όλους όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σαν ακροδεξιούς και θρησκόληπτους...





2 σχόλια:

  1. Ο καθε τιποτας νομιζει επειδη επεισε καποιους αφελεις να τον ψηφισουν,οτι του χαρισανε την Ελλαδα να την κανει οτι θελει. και να βριζει οποιον δεν γουσταρει.
    Η ηθικη της πρωτης φορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα τους υπεύθυνους του ιστολογίου,
    να μην αναρτούν άρθρα με κυρίους της ίδιας συνομοταξίας,
    κατά την διάρκεια των γευμάτων και των δείπνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.