29/4/19

Συγκλονιστικά βίντεο: Κατέγραψε το θάνατό του ο εικονολήπτης που σκοτώθηκε από σαΐτα στην Καλαμάτα - Επτά συλλήψεις

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην Καλαμάτα.

Ένας εικονολήπτης έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, αφού μια σαΐτα καρφώθηκε στο κεφάλι του την ώρα που κατέγραφε το έθιμο.


Ο αδικοχαμένος εικονολήπτης είναι ο Κώστας Θεοδωρακάκης. Τραγική ειρωνεία; Βιντεοσκοπούσε τον θάνατό του. Ειδικότερα στο βίντεο παραθέτουμε και συγκεκριμένα μετά το 18ο λεπτό και κοντά στο 19ο- εμφανίζεται ένας από τους σαϊτομάχους (αριστερά), να ρίχνει στο έδαφος μια «χρησιμοποιημένη» σαΐτα. Η σαΐτα, ωστόσο, με το που πέφτει στο έδαφος, φαίνεται σα να εκρήγνυται και να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άτυχο 53χρονο. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.
Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν τον σαϊτοπόλεμο, συνολικά τρεις σαΐτες «έφυγαν» ανεξέλεγκτες στο πλήθος. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, παραλίγο η μία από αυτές να χτυπήσει ένα κοριτσάκι.


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την αστυνομία για να εντοπιστούν τα άτομα που εμπλέκονται στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 53χρονου άνδρα. Εξετάζονται καρέ καρέ τα βίντεο από το σαϊτοπόλεμο.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη. Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ποιος ήταν ο Κώστας Θεοδωρακάκης

Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News. Ήταν περίπου 25 χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι συνάδελφοι του άτυχου 53 χρονου, είπαν «αντίο» με ένα με ένα μικρό αλλά σπαρακτικό κείμενο:

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..

ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ..

ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.