27/4/19

Το μήνυμα του Γολγοθά, της Σταύρωσης και της Ανάστασης

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμπελιά
Αθήνα, 27 Απριλίου 2019
«Τότε πορευθείς εις των δώδεκα, ο λεγόμενος Ιούδας Ισκαριώτης, προς τους αρχιερείς είπε· τι θέλετέ μοι δούναι, και εγώ υμίν παραδώσω αυτόν; οι δε έστησαν αυτώ τριάκοντα αργύρια. και από τότε εζήτει ευκαιρίαν ίνα αυτόν παραδώ» (Κατά Ματθαίον 26,14 -16).
 Βρισκόμαστε ενόψει των εκλογών και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί μέσα από τις υποσχέσεις για παροχές, με χρήματα της υπερφορολόγησης του ελληνικού λαού, να ξεχάσει την εθνική προδοσία της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών. Αιματηρά πλεονάσματα του 4,5%. Υλικές αμοιβές, που παρέχει η κυβέρνηση με την στήριξη των ντόπιων και ξένων συμφερόντων έναντι εθνικής προδοσίας, κατά το γνωστό «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου. 
Αυτό είναι το δίλημμα, στο οποίο καλείται να απαντήσει ο ελληνικός λαός. Δηλαδή τα τριάντα αργύρια για να ξεχάσουμε την Μακεδονία μας. 
Θα είναι ασυγχώρητος ο Έλληνας ψηφοφόρος στις επόμενες εκλογές, αν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα το οικονομικό του πρόβλημα απέναντι στο εθνικό που αφορά την Μακεδονία,  την οποία η κυβέρνηση με τους 153 υποτακτικούς, κατ’ εντολή των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, παραχώρησε στους Σκοπιανούς. 
Δυστυχώς ο ελληνικός λαός καθ’ όλην την διάρκεια της μεταπολίτευσης έπεσε θύμα των πελατειακών σχέσεων και του παρασιτικού μοντέλου της κατανάλωσης. Ευτυχώς όμως άρχισε να αφυπνίζεται και να βλέπει ότι αυτή η πορεία οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή. Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σηματοδότησαν την αλλαγή στην ελληνική κοινωνία, η οποία συνήλθε κυριολεκτικά με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Αυτήν την προσπάθεια της αφύπνισης προσπαθεί η κυβέρνηση με κάθε τρόπο και μέσο να αποσοβήσει, προσπαθώντας με τα 30 αργύρια που παρέχει να εξαγοράσει τον ελληνικό λαό. Όμως εδώ ισχύει το του Ευαγγελίου: «Ουκ επάρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος». (Κατά Λουκάν, 3.30-412). Η πατρίδα είναι και πρέπει να είναι υπεράνω της οικονομίας. Αυτά είναι αλληλένδετα.
Οι «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί μας» παίζουν τον ρόλο των αρχιερέων. Η κυβέρνηση τον ρόλο του Ιούδα. Αν αποδεχτεί ο ελληνικός λαός αυτόν τον ρόλο, τότε δεν υπάρχει γι’ αυτόν Ανάσταση, αλλά μόνο Γολγοθάς και Σταύρωση!
Καλό Πάσχα και καλήν Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.