9/4/19

Ευριπίδης Μπίλλης: Προφανώς ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος θα αποτελεί μία ελεύθερη Ελληνική πατριωτική φωνή στη ευρωβουλή.

Μακάρι να μετείχαν στα κοινά πολλοί ως ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και ο Γιώργος Καραμπελιάς. Προσωπικά, παρακολουθώντας τους και τους δύο για πολλά χρόνια, θεωρώ καθήκον μου να υποστηρίζω την υποψηφιότητα τους και να  ενημερώνω γι αυτήν.
Τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο τον γνώρισα πρώτα από το εξαίρετο βιβλίο του που ήρθε τότε την κατάλληλη στιγμή. Το «Η αρπαγή της Κύπρου» του 2004. Που ανέλυε με εκπληκτικό αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο την κατάρα του σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου.
Που γράφτηκε κόντρα  στην τερατώδη τότε προπαγάνδα όλων των «Ελληνικών» κομμάτων (πλην ΚΚΕ ελπίζω για λόγους όχι ΝΑΤΟ).
Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος είχε τότε ενημερώσει και τον Μίκη Θεοδωράκη για την επερχόμενη προδοσία του σχεδίου Ανάν. Με άμεση τότε ηχηρή επέμβαση του Μίκη.



Έκτοτε διάβαζα και τα πολλά πάντα αξιόλογα άρθρα και αναλύσεις του. Καθώς και το δεύτερο του βιβλίο, για την Κύπρο. Το «Η Κύπρος σε παγίδα». Την περίοδο προ της επικράτησης στην Κύπρο του Χριστόφια στον Τάσσο, με τον τρόπο που επεκράτησε (κατάλληλη  αλληλοπριμοδότηση  μεταξύ τους των νεοταξικών κομμάτων, του «κομμουνιστικού» ΑΚΕΛ και του «δεξιού» του Αναν-στασιάδη).
Προφανώς ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος θα αποτελεί μία ελεύθερη  έμπειρη αγωνιστική Ελληνική πατριωτική φωνή στη ευρωβουλή. Που την χρειάζεται πολύ ο Ελληνισμός σήμερα. 
Προσωπικά δηλώνω ότι εν πλήρη γνώσει και με απόλυτη εμπιστοσύνη θα ψηφίσω τον εξαίρετο Έλληνα Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο.



Κατωτέρω
Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος μιλά για την Ευρώπη και τους λόγους που τον οδηγούν να διεκδικήσει μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο (ηχητικό)
Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο αρθρογράφος – αναλυτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος εξήγησε τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να διεκδικήσει μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Είναι αδιανόητο» είπε, «οι Έλληνες να στέλνουν στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που κάνουν δημόσιες σχέσεις κι ευχαριστούν τους Ευρωπαίους δανειστές που στην ουσία κατέστρεψαν τη χώρα μας».
Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Αγαπητοί φίλοι. Στις δύσκολες μέρες για τον Ελληνισμό η ενημέρωση αποτελεί καθήκον

Ευριπίδης Μπίλλης
Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.