19/8/11

Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"!!!


 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
      Ο Γιώργος Νταλάρας  έστειλε μηνύματα "ειρήνης και φιλίας"  προς τους Τούρκους, στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet και εξέπληξε με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και την Κύπρο, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε τους γείτονες μας.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ,ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής τόνισε πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»!




   Ο Γιώργος Νταλάρας που έχει τραγουδήσει πολλές φορές για τον πόνο των ελληνοκυπρίων, υπενθυμίζει πως έχει τραγουδήσει για την Κύπρο και δηλώνει «Στην Κύπρο υπάρχουν προβλήματα και αυτά προέρχονται  από 3 πηγές. Την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα. Αυτές οι χώρες υφαίνουν τέτοιο κόμπο που το θέμα οδηγείται σε αδιέξοδο. Όμως στο νησί ζουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν οι στρατιώτες και να ζήσουν όλοι ειρηνικά». Η τουρκάλα δημοσιογράφος Γκιουλμπαχάρ Καράκους που συνομίλησε με τον Νταλάρα δεν γράφει  σε ποιους στρατιώτες κάνει αναφορά ο Γιώργος Νταλάρας, δηλαδή στους Τούρκους ή τους Έλληνες.

   Ο Έλληνας τραγουδιστής σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερία από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

  Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

   Ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει για δεύτερη φορά συναυλία.
  Οπως γράφει η Ηürriyet, κάποιοι στην Τουρκία τον θεωρούσαν «εθνικιστή και εχθρό των Τούρκων» και πως είχε δηλώσει στο παρελθόν «πως δεν θα δώσει ποτέ συναυλία στην Τουρκία.» Ο Γιώργος Νταλάρας όμως τους διέψευσε.http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7682

Kάποιοι συνάδελφοι τότε είχαν γράψει πολύ ειρωνικά σχόλια  ήταν κατά τύχη οι ίδιοι που είχαν προβάλλει το Bravo Yorgo τώρα τι θα γράψουν άραγε; Οποτε μας συμφέρει , όταν μας συμφέρει ότι μας συμφέρει έτσι πάει άλλη μια "αρετή" του Νεοέλληνα

Φυσικά την συναυλία των Αθανάτων και τα όσα έλεγε τότε ο Κος Νταλάρας μάλλον τα ξέχασε



Αυτό Γιώργο θα το τραγουδήσεις;

19 σχόλια:

  1. "To Αιγαίο ανήκει στα ψάρια"

    Να συμπεράνω ότι και η ακίνητη περιουσία του ανήκει στους ... Ελληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ πάει το... "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο και η Περιουσία του ΚΚΕ (κτίρια και μετοχές) ως και το Αβατο του Περισσού.Ας τα σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὡραῖο παράδειγμα ὑποταγῆς πρὸς τὸν ἰσχυρό. Ἀντίσταση μόνο ἐκεῖ ποὺ δὲν κινδυνεύει ἡ ζωἠ μας.
    Ρὲ μεγάλε, πόσους σφάξανε οἱ τοῦρκοι τὸ 1974 στὴν Κὐπρο, χώρια τοὺς ἀγνοούμενους;
    Αἰδὼς Ἀργεῖοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Προστάτης του συνταγματάρχη Ασλανίδη,αυτός που τον είχε διώξει ο πατέρας του και ήταν στόν δρόμο.Τον έκανε άνθρωπο τον τάΪσε τον έντυσε τον έκανε και τραγουδιστή μια και είχε κλήσει στόν τομέα αυτόν,και μετά έγινε σοσιαλ(η)στης!!!.θρέψε σκύλο τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δώσει μία συναυλία ο Νταλάρας οπουδήποτε στην Ελλάδα, αμφιβάλλει κανείς ότι θα πουληθούν όλα τα εισιτήρια;

    Γι' αυτό, koinos nous, δεν χρειάζεται να τον παροτρύνεις. Μας έχει ήδη...

    Στην Ψωροκώσταινα ήλθε και δαύτος κι έγινε μεγάλος, αλλά το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...

    Θυμάστε ποιος τραγούδαγε το παρακάτω ... "αριστούργημα";

    Μες του Βοσπόρου τα στενά
    ο Γιάννης κλαίει τα δειλινά
    και ο μεμέτης πλάι του
    πίνει και τραγουδάει του

    Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός
    κι εγώ λαός κι εσύ λαός
    εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ
    όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ

    Με λίγη αγάπη και κρασί
    μεθάω κι εγώ μεθάς κι εσύ
    πιες λίγο από το τάσι μου
    αδέρφι και καρντάσι μου

    Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός
    κι εγώ λαός κι εσύ λαός
    εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ
    όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τα ψάρια του Αιγαίου σε ποιόν ανήκουν βρε λάχανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσυπογράφω την ερώτηση του Χρήστος Χατζησαββίδης!
    και προσθέτω ότι κάτι τέτοια τομάρια με αριστερή ρητορική και δεξιά τσέπη μεσουρανούσαν για 10ετιες στην Ελλάδα προς δόξα και τιμή της ανεμελιάς και του ωχ αμάν αδελφικού που μας διακρίνει σαν λαός!..Τώρα καλά τα λουζόμαστε!!..Και φυσικά ο κύριος Ταλάρας (όπως τον είπε ο Πανούσης) θα συνεχίζει να βγάζει φράγκα κοροϊδεύοντας τούς πάντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Γιώργο...ΝΤΑΛΑΡΑ
    Ειλικρινά λυπάμαι(εάν τα είπατε αυτά τα λόγια που αναφέρονται.....Λυπάμαι και για τον εαυτό μου που τον σαγήνεψε η φωνή σας και τα λόγια των τραγουδιών σας. Αλήθεια ποιο το νόημα του τραγουδιού ΚΕΡΥΝΕΙΑ (http://www.youtube.com/watch?v=YGNjQXztf1Q);
    Και εκείνος ο ΦΟΒΕΡΟΣ δίσκος ....η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ στον οποίο συμμετείχατε, που πήγε; Στο βρόντο όλα; Ήταν όλα ένα εμπορικό κόλπο; Θέλατε λοιπόν να κερδίσετε χρήματα και βρήκατε τους ΧΑΖΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και γενικά τους ευαίσθητους περί τα εθνικά ΕΛΛΗΝΕΣ και στήσατε τη "μηχανή" σας;
    Τι άλλαξε από τον καιρό του η "ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ" (http://www.youtube.com/watch?v=z9UWjacmOCw); Τι διαφορετικό είδατε στη συμπεριφορά του ΤΟΥΡΚΟΥ από τον καιρό που τραγουδήσατε τις "ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ"(http://www.youtube.com/watch?v=au2W3z0_Dzw&feature=related);
    Αυτά τα λόγια που βγάζατε από το γλυκόηχο λαρύγγι σας, δεν σας ήρθαν στο μυαλό όταν( και εάν) κάνατε τις δηλώσεις στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΛΆΔΑ;
    Λυπάμαι γιατί σαν ΕΛΛΗΝΑΣ ακόμα μια φορά εξαπατήθηκα, από ένα είδωλό μου. Εξαπατήθηκα, αλλά θα συνεχίσω να ακούω τα τραγούδια σας. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτά λέγανε την αλήθεια για τις σχέσεις μας και «την κοινή μας ιστορία» με το όμορο κράτος. Τα ψέματα βγήκαν ΤΩΡΑ από το στόμα σας και αν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται, κάτι είπατε για τα «ψάρια του ΑΙΓΑΙΟΥ».....Λοιπόν το ΑΙΓΑΙΟ φυσικά και έχει κατοίκους εντός του θαλάσσιου στοιχείου και εκτός, πάνω στα χιλιάδες νησιά και βραχονησίδες μας. Κανένας όμως από αυτούς τους κατοίκους έλλογους και άλογους δεν σου ζήτησε να προσδιορίσεις την ταυτότητά του και αν το κάνανε θα στο λέγανε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα και όχι στην ΤΟΥΡΑΝΙΚΗ….
    Απλώς, από ότι βλέπω χρησιμοποιείς αυτό το ΠΟΤΑΠΟ "ευφυολόγημα" προκειμένου να ΚΟΛΑΚΕΨΕΙΣ ποιόν; Αυτόν ο οποίος έγινε η θλιβερή αιτία για να γραφτούν αυτά που τραγούδησες χρόνια τώρα;
    Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω κύριε ΓΙΩΡΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγαλύτερη αλητεία από αυτή του Νταλάρα δεν υπήρξε ποτέ στο ελληνικό τραγούδι!Ό,τι του έσουρε ο Πανούσης το άξιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απλά σπάμε τους δίσκους του, και πληροφορούμε την νεολαία ότι ο τύπος είναι για να πάει να απαυτωθεί μαζί με το σκυλοσόι του.
    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειάαααα σου ρε Νταλάρα! Τα οικονόμησες χοντρά, απέκτησες χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, απέκτησες τεράστια περιουσία, και τώρα θέλεις να αποκτήσεις και άποψη! Αλλά ξέρεις τι λέμε στο χωριό μου; "Ο βλάχος και να δοξαστεί, σκατένια δόξα θά 'χει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματι, ανηκει στους καρχαριες των πολυεθνικών που ελλοχευουν. Δικιο εχει...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://kke4ever.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, όλοι οι αριστεροί έγιναν γενίτσαροι; Δηλώνουν όλοι τους φίλοι μέ τόν κατακτητή καί κάνουν καί δουλειές μαζί του. Οι εκατόμβες νεκρών είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια.

    Η ειρωνεία είναι ότι η Αριστερά πάντοτε διεκύρηττε ότι οι συνεργάτες τών Γερμανών έμειναν ατιμώρητοι!

    Οσο αφορά τά σύνορα τού ελληνικού κράτους άρα καί τού Αιγαίου τά χάραξαν μέ τό αίμα τους οι σκοτωμένοι πρόγονοί μας. Δέν περιμένουμε κανένα πάμπλουτο φοροφυγά καί αριστερό τού κ... νά μάς μιλήσει γιά τά σύνορα καί τά ψάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το "άτομο" ή πληρώθηκε για να πει όλες αυτές τις "μπούρδες", ή είναι ή τελείως ανιστόρητο.
    Πού το είδες βρε κόπανε γραμμένο ότι ¨Έλληνες και Τούρκοι ζουν δίπλα δίπλα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ; Αυτό και μόνο σε κατατάσσει στη λίστα των Ανθελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nέα συνέντευξη Νταλάρα " Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Οτζαλάν"!- "Ισως στο μέλλον τραγουδήσω στα τούρκικα"

    Επαναλάμβάνω ό,τι είπα και παραπάνω: Αν δώσει αύριο συανυλία, θα είναι γεμάτος!!

    Αυτός ο αγύρτης έκανε λεφτά στην Ελλάδα, επειδή ήταν αποδεκτός από το ελληνικό κοινό. Άρεσαν και αρέσουν τα τραγούδια του και ουδένα ενδιαφέρουν οι πολιτικές του απόψεις. Η γυναίκα του έγινε βουλευτής και υπουργός με την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα γινόταν αν δεν ήταν γυναίκα του Νταλάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nativist (4:54μμ): "Η γυναίκα του έγινε βουλευτής και υπουργός με την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα γινόταν αν δεν ήταν γυναίκα του Νταλάρα;"

    Πρόσθεσε και "ξαδέρφη τού Ραγκούση" και έχεις όλη την εικόνα. Εμένα ρε γμτο τα ξαδέρφια μου παίζουν από σιδεράδες μέχρι τσοπάνηδες, μεγάλη αδικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν κάνει συναυλία στην Ελλάδα. Ίσως φοβάται ότι θα πέσει γιούχα όπως και στους υπουργούς και βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.