16/9/18

Εκεί που επιβλήθηκε δια της βίας ο κομμουνισμός, ανθίζει η ακροδεξιά. Τυχαίο; Οι ακροδεξιοί του AfD πρώτη δύναμη στην ανατολική Γερμανία

  • (Φωτ.: EPA / Daniel Kopatsch)
Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης σε περιοχές της ανατολικής Γερμανίας, καθώς το γερμανικό ακροδεξιό κόμμα AfD είναι πρώτο σε δημοτικότητα. Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Emnid, την οποία δημοσίευσε σήμερα η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild, η δημοτικότητα του AfD φθάνει στο 25%, ξεπερνώντας το ποσοστό των Χριστιανοδηκοκρατών, που συγκεντρώνουν το 24%.

Τρίτο κόμμα στην ίδια περιοχή είναι το κόμμα της Αριστεράς με 18% και τέταρτο το Σοσιαλδημοκρατικό με 14%.
Σε όλη τη Γερμανία, ο κυβερνητικός Συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών φαίνεται να διατηρεί τις δυνάμεις του: οι Χριστιανοδημοκράτες με 30% και οι Σοσιαλδημοκράτες με 18%. Τρίτο κόμμα η ακροδεξιά (AfD) με 15% και ακολουθούν οι Πράσινοι με 13%, η Αριστερά με 10% και οι Φιλελεύθεροι με 9%.
Το τελευταίο διάστημα σε πόλεις της ανατολικής Γερμανίας, όπως το Κέμνιτς της Σαξονίας, έχουν σημειωθεί πολύ σοβαρά επεισόδια από ακροδεξιές ομάδες με αφορμή το μεταναστευτικό, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου.

6 σχόλια:

  1. AFD: Το κόμμα του οποίου ηγείται μία ομοφυλόφιλη πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs,
    που ζει 10 χρόνια με μια μελαμψή κυρία από την Σρι Λάνκα και μεγαλώνει παιδιά μαζί της,
    έχει μαύρους υποψήφιους,
    ψηφίζεται από ομοφυλόφιλους
    και υποστηρίζει με θέρμη το κράτος του Ισραήλ.

    Αυτοί είναι οι ναζί και οι ακροδεξιοί του AfD στο ράιχσταγκ κατά τους δημοκράτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ορθές οι επισημάνσεις σου για το AfD. Το συμπερασμα δεν είναι αρκετα ξεκαθαρο. Αυτο το κόμμα, των ομοφυλοφυλων και των φιλοσιωνιστων του Ισραήλ και των Εβραίων οι παρακρατικοί μηχανισμοί της δημοκρατίας το ονομάζουν Ακροδεξιά, ναζί και αλλες μπουρδες προσπαθώντας να το συνδέσουν με τις αρχες του Γερμανικου Εθνικισμού και σαν διεθνιστές οι δημοκρατες να αμαυρώσουν όλους τους Εθνικιστές των Εθνών...... Οι άθλιοι αυπευθυνονται σε λοβοτομημενα πρόβατα...που κατά τις κομματικές τους ανάγκες τα καλούν κατά καιρους να ξυπνήσουν από το λήθαργο τους. Τι υποκρισια....

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει λογική στο αποτέλεσμα και αυτό πιστεύω είναι απλό ! Ο λαός γνώρισε τι σημαίνει διακυβέρνηση απ αυτούς και αφού τους αγανακτησαν τους έστειλαν αντίθετα !!Ας ξυπνήσει ο λαός και ας μη τους ξανά ψηφίσει πότε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς τους λαθρομετανάστες του Ισλάμ δεν μπορούν να ανεβάσουν τα ακραία στοιχεία σε κυβερνήσεις για να κάνουν τους επόμενους διχασμούς. Κάποτε είχαν φτιάξει έναν άλλο Φρανκεστάιν, τον Κομμουνισμό, ο οποίος τους ξέφυγε και ίδρωσαν να τον μαζέψουν με τους άλλους Φρανκεστάιν που έφτιαξαν, το Φασιμό, το Ναζισμό και τον Τραπεζισμό.

    Το λαθροεισαγωγικό τρόπο τον θέλουν αυτοί που τρομοκρατούν τους λαούς της Ευρώπης και που στρατολογούν σήμερα δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες για κάθε βρώμικη εργασία στον πλανήτη.

    Η Ευρώπη έχει μαζέψει μια γενιά αδίστακτων από Ασία και Αφρική. Σε τεράστιο ποσοστό είναι παραφιλικά άτομα και θα αποτελέσουν τις γενιές τρομοκρατών που θέλει το σύστημα. Με αυτούς έφαγαν Ιράκ και Λιβύη.

    Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία είναι οι δυνάμεις που αγαπούν το Ισλάμ. Αν ήθελαν εργατικό δυναμικό απλά, θα έκαναν εισαγωγή από Ινδία, Λατινική Αμερική και άλλες Χριστιανικές και Βουδιστικές χώρες όπου οι άνθρωποι είναι φθηνοί, εργατικοί και ποτέ βίαιοι.

    Λάθος ιστορία δίδαξαν σε Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία παραφιλικοί καθηγητές που αγάπησαν το Ισλάμ λόγω των ελευθεριών που δίνει σε παραφιλικούς.

    Ο Σόρος είναι ένας καραγκιόζης της υπόθεσης. Πάντα διαλέγουν εδώ και αιώνες Εβραίους για βιτρίνα, και πάντα κάποιοι Εβραίοι τρώνε τη φόλα και καβαλάνε το καλάμι.

    Στη Γερμανία θα έχουμε επιστροφή του χαους. Ποτέ δεν αποναζιστικοποιήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τίτλος είναι τελείως λάθος, αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία, ΔΕΝ συμβαίνει στη Βουλγαρία, στην Αλβανία, στην Τσεχία, στην Λιθουανία, στην Πολωνία, μερικώς συμβαίνει στην Ουγγαρία, την Ουκρανία
    Τέλος συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία...
    Δυστυχώς η ιδεοληψιες δεν μας άφησαν χώρο στο κεφάλι να μάθουμε από την ιστορία, διαστρεβλωμενες, ιστορικά ανακριβης βλακειες αναπαραγονται στο διαδίκτυο Ας μην επιστρέψουμε τουλάχιστον εδώ να συμβεί το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθόλου λάθος δεν είναι ο τίτλος. Απλά όπου ακροδεξιά(που λέει ο τίτλος), βάλε πατριωτικά εθνικιστικά ευρωσκεπτικιστικά κόμματα.
    Τέλος πάντων κόμματα που είναι εναντίον της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της πατρίδος τους.
    Στη βουλγαρική κυβέρνηση συμμετέχουν 3 εθνικιστικά κόμματα, στην Αλβανία ο εθνικισμός(ή μάλλον ο σωβινισμός προελαύνει, στην Τσεχία ο πρόεδρος της σχεδόν καθημερινά κάνει αντιμουσουλμανικές δηλώσεις και δεν δέχεται ούτε έναν μουσουλμάνο, στην Πολωνία η αριστερά, η οποία εκπροσωπούνταν από δύο αντίπαλους σχηματισμούς, δεν εκλέγει βουλευτές για πρώτη φορά από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989, αφού δεν κατάφερε να υπερβεί το εκλογικό όριο και η κυβέρνηση της είναι πλήρως ευρωσκεπτικιστική ή ακροδεξιά για κάποιους.

    Διαβάζω ότι Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία ύψωσαν φράχτες στα σύνορα με τη Ρωσία, για να ανακόψουν τις μεταναστευτικές ροές καθώς ανησυχούν ότι η περιοχή της Βαλτικής θα γίνει το νέο σημείο εισόδου για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, επειδή ο διάδρομος των Βαλκανίων «στενεύει» ολοένα και περισσότερο. Αυτό έγινε το 2016.Και αυτό σημαίνει ότι και στη Λιθουανία που είχε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ πλέον οι πρακτικές της λεγόμενης «ακροδεξιάς» είναι αυτές που κυβερνούνε.

    Στην Ουγγαρία συμβαίνει μερικώς; Με 70% των Ούγγρων να έχουν ψηφίσει τον εθνικιστή Ορμπαν και το εθνικιστικό(το λένε και ακροδεξιό) τζόμπικ;

    Όπως βλέπεις σε όλες αυτές τις χώρες που ανέφερες η αριστερά-κομμουνισμός είναι απο ανύπαρκτη έως με πολύ μικρά ποσοστά και η «ακροδεξιά» προελαύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.