25/9/18

«Ψάχνουν» bitcoin στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ

Μια απίστευτη καταγγελία για τον εντοπισμό μηχανημάτων δημιουργίας bitcoin με τη μέθοδο «mining» στο εργαστήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βάρη φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ» - Ποιοι έστησαν την κομπίνα, ποιοι άλλοι εμπλέκονται και γιατί κινδύνεψαν να πάρουν φωτιά οι εγκαταστάσεις!

Τον Μάιο του 2018 ο δισεκατομμυριούχος και γκουρού των επενδύσεων Γουόρεν Μπάφετ δηλώνει ότι τα κρυπτονομίσματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φούσκα και επισημαίνει με μεγάλη βεβαιότητα ότι «θα υπάρξει κακό τέλος για το bitcoin». 

Στα τέλη Αυγούστου, όμως, το bitcoin δίνει τη δική του απάντηση: ξεπερνά το επίπεδο των 6.800 δολαρίων, ανακάμπτοντας από τη μεγάλη πτώση που ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, ρίχνοντας την τιμή του από τα 19.000 στα 4.000 δολάρια, ενώ την ίδια στιγμή το Διαδίκτυο γεμίζει με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα εγκαίνια μιας γιγαντιαίας φάρμας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία. Η παγκόσμια τρέλα για τον εντοπισμό του ψηφιακού νομίσματος έχει φτάσει και στην Ελλάδα και, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, έχει εισχωρήσει στα έγκατα δημόσιων κτιρίων και οργανισμών, καθώς επιτήδειοι τοποθετούν στις εγκαταστάσεις ειδικά μηχανήματα απαραίτητα για τη δημιουργία του κρυπτονομίσματος. Με απλά λόγια, κλέβουν ρεύμα σε μεγάλες ποσότητες για να δημιουργήσουν bitcoin.



για τη συνέχεια ProtoThema

2 σχόλια:

  1. Αν δεν είσαι πληροφορικάριος, αυτό το άρθρο μοιάζει παντελώς αλλόκοτο, ασυνάρτητο και ακατανόητο, κάτι σαν παραλήρημα.
    Είπαν του δημοσιογράφου να καλύψει το θέμα και αυτός μετέφρασε(?) ό,τι βρήκε μπροστά του.
    Είμαι σίγουρος πώς, ούτε ο ίδιος καταλαβαίνει τι γράφει.

    Δεν είναι κακό να εξετάζετε πιό προσεκτικά τα άρθρα που φιλοξενείτε. Το συγκεκριμένο, είναι το ανάλογο άρθρου της Espresso και όχι του παρόντος ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους έχω πεί να βάλουν κόμικς σε σειρές, αλλά δε ξέρω τι πίνουν...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.