6/9/18

Και αλλοδαποί θα γίνονται δικαστές στα Στρατοδικεία της χώρας και θα δικάζουν

Παναγιώτης Τσιμπούκης

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους άνοιξε την πόρτα των Στρατοδικείων της χώρας σε αλλοδαπούς, υπό την προϋπόθεση να έχουν τα αναγκαία νομικά πτυχία και την κατάλληλη ηλικία.
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) άνοιξε την πόρτα των Στρατοδικείων της χώρας προκειμένου να αναβαίνουν στην έδρα και να δικάζουν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν τα αναγκαία νομικά πτυχία.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αφορμή την προκήρυξη διαγωνισµού για την πλήρωση 10 κενών θέσεων δικαστικών (στο βαθµό του παρέδρου) στο Δικαστικό Σώµα των Ενόπλων Δυνάµεων (Στρατοδικεία) υπέβαλε ερώτημα στο ΝΣΚ σχετικά με τη νομιμότητα δυο προϋποθέσεων που τίθενται για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό.
Οι δύο αυτές προϋποθέσεις είναι το κατώτερο και ανώτατο όριο ηλικίας των υποψηφίων («να έχουν συμπληρώσει το 27ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 35ο έτος της ηλικίας») και η ελληνική καταγωγή των υποψηφίων («να είναι Έλληνες το γένος και να έχουν την ελληνική ιθαγένεια»).

Τώρα, το ΣΤ' Τμήμα του ΝΣΚ στην υπ΄ αριθμ. 127/2018 γνωμοδότησή του επισημαίνει, κατ΄ αρχάς, ομόφωνα ότι είναι νόμιμος ο όρος της προκήρυξης του διαγωνισμού να μην υπερβαίνουν οι υποψήφιοι το ανώτατο ηλικιακό όριο των 35 ετών.

Αντίθετα, το ΝΣΚ γνωμοδότησε και πάλι ομόφωνα ότι δεν είναι νόμιμη η προϋπόθεση που τέθηκε στην προκήρυξη του διαγωνισµού, για την πλήρωση των κενών θέσεων δικαστικών λειτουργών του Δικαστικού Σώµατος των Ενόπλων Δυνάµεων, ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής (Έλληνες το γένος).

Μάλιστα, στη γνωμοδότηση του ΝΣΚ γίνεται αναφορά στην υπ΄ αριθμ. 3317/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έχει κρίνει ότι μπορούν να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές και υποψήφιοι οι οποίοι δεν έχουν Ελληνική καταγωγή (Έλληνες το γένος, αλλά έχουν μόνο την Ελληνική ιθαγένεια και απέρριψε την προσφυγή απόστρατων αξιωματικών και Έλληνα πολίτη).
Η Ολομέλεια του ΣτΕ στην 3317/2014 απόφασή της, ερμηνεύοντας το άρθρο 4 του Συντάγματος περί ισότητας των πολιτών έκρινε ότι οι νομοθετικές διατάξεις με τις οποίες θεσπίζεται «ως προσόν για την πρόσβαση στις δημόσιες λειτουργίες εκτός από την Ελληνική ιθαγένεια και η Ελληνική καταγωγή», είναι αντίθετες στο επίμαχο άρθρο 4 του Συντάγματος.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας σημειώνουν ότι το άρθρο 4 του Συντάγματος «εγγυάται την ίση πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις δημόσιες λειτουργίες» και δεν επιτρέπει διάκριση των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με την εθνική τους καταγωγή. 


Μειοψηφία Ολομέλειας ΣτΕ

Όμως, οι σύμβουλοι Επικρατείας Δημήτριος Αλεξανδρής και Βασίλης Αραβαντινός, μειοψήφησαν και εξέφρασαν την άποψη ότι από τις Συνταγματικές επιταγές «δεν συνάγεται το δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών να γίνονται δεκτοί στις παραγωγικές Σχολές στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Σύμφωνα με τους εν λόγω δύο συμβούλους, οι Ένοπλές Δυνάμεις «αποτελούν τον βασικό θεσμό που διαφυλάσσει την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και ιδίως σε περίοδο κρίσεως είναι απαραίτητο να διαθέτουν συνοχή και υψηλό ηθικό» και προσθέτουν: «Είναι απαραίτητο, ενόψει της γεωπολιτικής θέσεως της χώρας, όπως προκύπτει από την νεότερη ιστορία της και του ευαίσθητου χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως σε περίοδο κρίσεως, αυτές να στελεχώνονται μόνο από Έλληνες πολίτες με Ελληνική καταγωγή».


Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Σύμφωνα με τους όρους, δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται όσοι πληρούν τα παρακάτω προσόντα: 

α. Δικαστικοί λειτουργοί,

β. Δικηγόροι που έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο δικηγορία,

γ. Όσοι έχουν διατελέσει δικηγόροι ή δικαστικοί λειτουργοί για ένα τουλάχιστον χρόνο,

δ. Πτυχιούχοι νομικού τμήματος ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, εφόσον είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος νομικών ή πολιτικών επιστημών ή κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος των ιδίων επιστημών που απονέμεται από ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής μετά από παρακολούθηση τουλάχιστον ενός έτους μεταπτυχιακών μαθημάτων και εξετάσεις,ε. κάτοχοι πτυχίου αμφοτέρων των τμημάτων της Νομικής Σχολής (πολιτικού και νομικού), εφόσον τουλάχιστον το ένα από τα πτυχία αυτά έχουν λάβει με βαθμό τουλάχιστον λίαν καλώς και,

στ. Στρατιωτικοί δικαστικοί γραμματείς και οι κάθε βαθμού δημόσιοι υπάλληλοι, αφού συμπληρώσουν δύο χρόνια υπηρεσίας μετά τη λήψη πτυχίου νομικού τμήματος ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος ή ένα χρόνο εφ' όσον έχουν τριετή συνολική υπηρεσία δικαστικού γραμματέως ή δημοσίου υπαλλήλου, αντίστοιχα.

Το πλήρες κείμενο της γνωμοδότησης του ΝΣΚ εδώ

Πρώτο Θέμα

18 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναβάζω τό πρῶτο σχόλιο πού κατά λάθος, ἀφαιρέθηκε:
      Τό ΝΣΚ εἴτε ὅπως φαίνεται στερεῖται πατριωτικῶν στελεχῶν καί νομικῆς σοβαρότητος (ἄλλο ἡ σοβαροφάνεια), εἴτε ἔλαβε τήν ἀπόφασή του μόνο λόγῳ κομματικῶν παρεμβάσεων.
      Εἶναι πρόδηλο στόν κοινό νοῦ τοῦτο:
      Δέν εἶναι δυνατόν νά ἀσκοῦνται οἱ ἐξουσίες ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑπέρ τοῦ ἔθνους,
      ὅπως ἀπαιτεῖ τό ἄρθρο 1 αὐτοῦ, πού μάλιστα δέν ἀναθεωρεῖται,
      ἄν δέν ἀνήκουν λόγῳ καταγωγῆς στό Ἑλληνικό ἔθνος, οἱ "Ἕλληνες πολίτες", πού ἀνέρχονται σέ καίριες ἤ νευραλγικές θέσεις.

      Τέτοιες εἶναι καί οἱ θέσεις στά στρατιωτικά δικαστήρια.
      Ὁ ἀλλοδαπῆς καταγωγῆς "Ἕλληνας πολίτης", πού ἔλαβε τήν Ἑλληνική ὑπηκοότητα μαζί μέ τήν οἰκογένειά του, ὄχι διότι ἀγάπησε τήν Ἑλλάδα, τήν ἱστορία μας, καί διότι ἤθελε καί ἔγινε ὀρθόδοξος χριστιανός, ἀλλά διότι οἱ γονεῖς του ἐγκαταστάθηκαν ἐπί χρόνια στήν Ἑλλάδα, καί ἀνέπτυξαν φρόνημα μιᾶς ἀνακατεμένης φυλετικῶς καί παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας στήν ὁποία ὡς μουσουλμάνοι "πρόκειται νά κυριαρχήσουν",
      θά ἐφαρμόζει μέ ἥσυχη τήν συνείδηση του, τά σχέδια τῆς παγκοσμιοποιήσεως ἀλλά καί τῆς θρησκείας του,
      ὅπως αὐτό γιά ἀφελληνισνμό καί ἐκμουσουλμανισμό τῆς Θράκης,
      ὅπως αὐτό γιά ἀπαξίωση τῆς στρτατιωτικῆς δυνάμεως τῆς Ἑλλάδος στήν Μακεδονία, προκειμένου νά παραχωρηθῆ ἡ Μακεδονία μας στά Σκόπια, κλπ.
      Κάνει λοιπόν γιά στρατοδίκης;

      Διαγραφή
    2. Κ ΝΙΚΟΛΑΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ!!!!!

      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι οι 2200 Εβραίοι.Ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι Ελληνες το ΓΕΝΟΣ ακόμη και οι 150000 μωαμεθανοί της Θράκης.Οσοι ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ πήραν την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ-ο πρώτος νόμος ακυρώθηκε απο το ΣΤΕ επί Σαμαρά,Ο δε δεύτερος νόμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να είναι σε αδράνεια ΔΙΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΠΑΛΙ ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.!!!!!!
      ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ἔχετε δίκηο κα Μαρία, καί τό θέμα τῆς ὁρολογίας πού θίγετε, εἶναι πάρα πολύ σοβαρό.
      Ὁ ὅρος ὑπηκοότητα, ἔχει φεουδαρχική τήν προέλευση, καί εἰσήχθη στήν Ἑλλάδα, μαζί μέ ὅρους ὅπως "κράτος" ἀντί Πολιτείας, ὅπως "ὑπάλληλος" ἀντί φορέας δημοσίας ἐξουσίας κλπ.
      Ὑπηκοότητα σημαίνει ὅτι ὄχι μόνον ὑπακοῦς, ἀλλά ὅτι εἶσαι μονίμως, καί ἐν εἴδει δευτέρας φύσεώς σου, ὄν ὑποκείμενον εἰς τόν ἄρχοντα τῆς χώρας καί τούς ἐντεταλμένους του.
      Ὁ ὅρος ἰθαγένεια, σημαίνει ὅτι γεννήθηκες στόν τόπο αὐτόν καί ὅτι ἄρα, μαζί μέ τούς λοιπούς "ἰθαγενεῖς" του ἔχεις ἴδια μέ αὐτούς δικαιώματα καί ὑποχρεώσεις. Ὁ ἰθαγενής δέν ἔχει σημασία ποίου γένους ἤ ἔθνους εἶναι. Ἁπλῶς γεννήθηκε στήν συγκεκριμένη χώρα, καί, τρόπον τινά, λόγῳ τῆς γεννήσεώς του αὐτῆς, ἔχει σύνδεση μέ τήν χώρα ὅπου γεννήθηκε.

      Οἱ ἀλλοδαποί στήν Ἑλλάδα, λαμβάνοντας ἐνδεχομένως τήν "ἑλληνική ἰθαγένεια" ἤ "ἑλληνική ὑπηκοότητα", δέν μετέχουν τοῦ ἔθνους (ἤ εὑρύτερα καί ἱστορικῶς ἀκριβέστερα: τοῦ γένους) τῶν Ἑλλήνων.
      Νομίζω ὅτι ὁ ὅρος ἐθνικότητα, πρέπει νά ἀναφέρεται στό Ἑλληνικό ἔθνος καί ὄχι στούς μή ἐξ Ἑλλήνων καταγομένους καί, νομικῶς μόνον, λαβόντες τήν Ἑλληνική ὑπηκοότητα ἤ ἰθαγένεια
      (ὄχι πάντως "ἑλληνοποιηθέντες", διότι αὐτό ἀπαιτεῖ τρεῖς γενιές, μικτούς γάμους μέ Ἕλληνες/ίδες, πρόσληψη τῆς συναισθήσεως τῆς ἱστορικότητας τοῦ Ἑλληνικοῦ γένους, κλπ).

      Διαγραφή
    4. Αντί να γράφετε ό,τι σάς κατέβει, καλύτερα να συμβουλευθείτε επίσημες πηγές.

      Στο ιστολόγιο έχομε κι έναν τουλάχιστον νομικό, ο οποίος μπορεί να σάς διαβεβαιώσει ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι ένα και το αυτό και αφορά στον νομικό δεσμό του ατόμου με το κράτος στο οποίο ανήκει.

      Η εθνικότης εκφράζει τη σχέση τού ατόμου προς το έθνος, από το οποίο προέρχεται, ή στο οποίο ανήκει.

      Η διαφορά των εννοιών γίνεται εύκολα κατανοητή στην περίπτωση των μειονοτήτων. Για παράδειγμα, ένας Βορειοηπειρώτης είναι συνήθως αλβανικής ιθαγενείας/υπηκοότητος, αλλά ελληνικής εθνικότητος.

      Διαγραφή
  2. Χαρακτηριστικό τῆς νομικῆς ἀνεπάρκειας τῆς ὡς ἄνω γνωμοδοτήσεως τοῦ ΝΣΚ (καί ζυγίζω τά λόγια μου):
    Ξέχασε ἤ "Ξέχασε" νά ἀναφερθῆ στό ἄρθρο 1 τοῦ Συντάγματος, τό ὁποῖο ἀπαιτεῖ ὅλες οἱ ἐκ τοῦ Συντάγματος ἐξουσίες νά ἀσκοῦνται "ὑπέρ τοῦ λαοῦ καί τοῦ ἔθνους".
    Αὐτό τό "ὑπέρ ... καί τοῦ ἔθνους", δέν ἄρεσε....(βλ. καί τό ἀμέσως προηγούμενο σχόλιό μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ σκεπτικός με αυτά τα πράγματα.

      Αλλά κάποιος που εχει υπηκοότητα είναι εκ των πραγμάτων "λαός και έθνος".

      Αν δεν ειναι, καΐκαμε.

      Τέτοια ωραία έχουμε κάνει και στη Θράκη, και τα ειπραττει ο σουλτανος.

      Αν δηλαδή αυτοί οι μετανάστες μείνουν στην Ελλάδα (που είναι και το πιθανότερο), θα πρέπει και να ενσωματωθουν.

      Διαγραφή
    2. Λαός ἄλλο, ἔθνος ἄλλο.
      Σύνολο Ἑλλήνων πολιτῶν (δηλαδή λαός) ἄλλο, καί
      σύνολο Ἑλλήνων στήν καταγωγή (δηλαδή Ἑλληνικό ἔθνος) ἄλλο.

      Τά στραβά στήν Θράκη, ἔχουν νά κάνουν μέ τήν τουρκοποίηση Πομάκων, καί μέ τόν ἀποχριστιανισμό τῶν ἀριστερῶν ἰδίως Ἑλλήνων πολιτῶν, Ἑλληνικῆς μέν καταγωγῆς, ἀλλά ἀνόητα διεθνιστῶν, μέ τήν ἐπεκτατική Τουρκία δίπλα.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΩΑΜΑΘΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
      Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Η γενετική σχέση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης*
      http://clioturbata.com/uncategorized/pomakoi/
      ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ EΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.....ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΚΕ.

      Διαγραφή
    4. @ Nikolaos Kavasilas 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:04 μ.μ.

      Μία ερώτηση, στην οποία αν θέλεις απαντάς: Έχεις σπουδάσει νομικά; Διότι αυτό αφήνεις να εννοηθεί από το σχόλιό σου εδώ και άλλα παλαιότερα επί νομικών θεμάτων.

      Διαγραφή
    5. Τοῦ δημοτικοῦ εἶμαι, ἀλλά εἶχα καλό δάσκαλο (ἄν θέλῃς, τό πιστεύεις)

      Διαγραφή
    6. Αν δεν έχεις σπουδάσει νομικά, δεν μπορείς να αποφαίνεσαι για τέτοια θέματα με την σιγουριά που το κάνεις. Απαιτούνται γνώσεις, που προφανώς δεν έχεις. Αυτό θέλω να σού πω.

      Διαγραφή
  3. Ζήτημα καλής θελήσεως, ως φαίνεται, είναι να επιτύχει η ενσωμάτωση των αλλοδαπών στην κοινωνία. Τι διάολο, πώς τα κατάφεραν σ' ένα μικρό χωριό τής Καλαβρίας; Τώρα, γιατί δεν τα κατάφεραν πουθενά αλλού, δεν το εξηγεί ο αρθρογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.OΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ της ΒΑΡΒΑΡΑ και δεν προκειται να ενσωματωθούν όπως θέλει η Μαφία που τους δίνει λεφτά για να εισβάλουν.
      Barbara Spectre on Multiculturalism, Israel, and the Refugee Crisis
      https://www.youtube.com/watch?v=85BKDj_1vVU
      2.ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕθΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
      ''...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα...''
      3.ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SS ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
      ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
      https://www.youtube.com/watch?v=2WZtBab4CF8

      Διαγραφή
  4. Μενει να ενωθουν και τα ...αστρικα μας σωματα...κι ετσι κλεβεις τον Παραδεισσο απ τον ουρανο...μετα τον βαζεις στο ΤΑΙΠΕΔ...και πουλας οικοπεδα . Αυτοι του Συριζα...ειναι πιο ..μεγαλοψυχοι απ τον Θεο...Σε λιγο θα διασταυρωνουν σαυρες με μπαμπουινους σε προχωρημενα πειραμματα γενετικης...στοχος ειναι να κανουν ενα πλασμα ..με ματια πλανα..αυτια αεροπλανα...και μυτη σαν μπανανα.... στο οικοπεδο του ΤΑΙΠΕΔ θα φυτεψουν ...ματζουρανα...οταν θα γκαριζει ο γαιδαρος στα..κεραμιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί διασταυρώσεων και υβριδίων ο λόγος:

      https://www.google.com/search?q=%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B7%CF%82&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjIh7rE1ajdAhXhqIsKHRsYDtoQsAR6BAgGEAE&biw=1536&bih=670#imgrc=YZErYaodqDBJ3M:&spf=1536315586031

      https://www.google.com/search?biw=1536&bih=670&tbm=isch&sa=1&ei=MFGSW9mkL6nlkgWX5rDgAg&q=%CE%B6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF&oq=%CE%B6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF&gs_l=img.3..0i24k1.15151.21719.0.24119.15.11.0.4.4.0.190.1346.0j8.8.0....0...1c.1.64.img..3.12.1354.0..0j0i5i30k1.0.gznSjVEzjzY

      Διαγραφή
  5. Last but not least.
    Προσοχή:
    Φαίνεται ὅτι, μετά ἀπό τήν ἀπόφαση ΣτΕ, περί μή χορηγήσεως μέ γενική διάταξη τῆς Ἑλληνικῆς ἰθαγενείας, ὥστε νά διαπιστώνεται ἄν ο ἀλλοδαπός ἔχει πράγματι ἐνταχθῆ στήν Ἑλληνική κοινωνία, πολιτισμό κλπ,
    ἤδη μέ πάρα πολλές ἀτομικές διοικητικές ἀποφάσεις, χορηγεῖται ἡ Ἑλληνική ὑπηκοότητα σέ ἀλλοδαπούς (ἑκατοντάδες ἤ χιλιάδες;) μέ πολύ χαλαρή τήν ἐξέταση τῶν νομίμων προϋποθέσεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.Ο ΝΟΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!!!!!!!!!!.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.